Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré recept ...
800 g hovězího krku 2 větší cibule 250 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) 2 řapíky celeru lžíce sádla 1 lžíce dijonské hořčice 200 ml dobrého červeného vína vývar nebo voda na podlévání 1 červená paprika 4 kuličky nové koření špetka chilli pepř brambory celer (v poměru 1:1) smetana máslo li
Podobné recepty jako Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré ...
Hovězí krk pečený na zelenině recept
Pečeme pomalu při 160 °C asi 2 hodiny, do změknutí masa. Maso podle potřeby podléváme horkou vodou. Na závěr můžete přidat ještě prolisovaný česnek podle chuti. Není třeba zahušťovat. Vhodná je bramborová kaše nebo rýže. Rozdělení a použití hovězího předního masa Uvařeno (3x) Přidat do oblíbených (2
Podobné recepty jako Hovězí krk pečený na zelenině
Pečený hovězí krk na víně s domácími gnocchi
Brambory omyjte a vložte na pekáč s mořskou solí. Pečte v troubě společně s masem doměkka cca 40 minut. Poté brambory oloupejte a získaných 600 g smíchejte s vejci a hladkou moukou. Vypracujte těsto, z něhož připravte noky, které vařte ve vroucí osolené vodě dokud nevyplavou. Noky sceďte a pokapejte
Podobné recepty jako Pečený hovězí krk na víně s domácími gnocchi
Cikánská hovězí pečeně recept
Cikánská hovězí pečeně. Hovězí maso řádně prošpikované výbornou slaninou jsou základem tradiční pečeně. O dochucení se v tomto receptu skvěle postarají čerstvé papriky a rajčata. S přílohou v podobě vařené rýže či těstovin máte rychlý a chutný oběd. 4,9 (13×) iveta77. 2 názory. 140 min. 26.
Podobné recepty jako Cikánská hovězí pečeně
Hověží krk COUNTRY recept
1 kg hovězího krku koření Country 1 plechovka světlého piva (1/2 litru) 4 rajčata 2 cibule 2 kyselé okurky 1 uvařené vejce sůl pepř instantní jíška Dárkové POUKAZY Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Hověží krk COUNTRY
Hovězí pečeně recept
Vložíme je do připravené misky do mikrovlnné trouby, tu zapneme na nejvyšší výkon a pečeme tak dlouho, jak chceme mít maso propečené. Za 7-10 minut 450 g maso upečeme do krvava, za 8-11 minut u množství 450 g masa dosáhneme středního propečení a za 9-12 minut u 450 g masa dosáhneme dobrého propečení
Podobné recepty jako Hovězí pečeně
Hovězí pečeně po anglicku
120 minut anglická Suroviny hovězí hrudí (hovězí pečínka, ideálně hrudí či krk, ale může být i třeba tzv. váleček či falešná svíčková) 1,5–2 kg sůl 2 lžičky pepř (čerstvě namletý pepř) 1 lžička rostlinný olej 2 lžíce česnek (česnek, rozetřený) 6 stroužky těžší červené víno 1–2 sklenky hovězí nebo dr
Podobné recepty jako Hovězí pečeně po anglicku
Štěpánská hovězí pečeně recept
Jak svázat maso na pečeni Na rozpáleném sádle v pekáčku osmahneme hrubě nakrájenou cibuli do světle růžova, vložíme maso a restujeme ze všech stran. Pak podlijeme horkou vodou, přiklopíme a v troubě pečeme doměkka. Maso během pečení obracíme a podléváme vypečenou šťávou a dle potřeby doléváme vodu.
Podobné recepty jako Štěpánská hovězí pečeně
Hovězí zadní pečené vcelku se zeleninou, houbami a kořením ...
Suroviny: hovězí zadní, špek uzený, bobkový list, jalovec, sůl, pepř, tymián sušený, olej, cibule, mrkev, petržel, kečup sladký, hořčice hrubozrnná, vývar hovězí, houby mražené, sádlo, jíška máslová
Podobné recepty jako Hovězí zadní pečené vcelku se zeleninou, houbami a kořením ...
Frankfurtská hovězí pečeně II. recept
Cibuli zpěníme na sádle, přidáme papriku a po chvilce zalijeme vodou. Vložíme maso, přiklopíme a pečeme doměkka. Během pečení doléváme vodu a maso obracíme. Měkké vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou z mouky a tuku, zalijeme vodou a mlékem a asi 20 minut povaříme.
Podobné recepty jako Frankfurtská hovězí pečeně II.
Pepřový hovězí krk na másle
Postup přípravy receptu. Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí rare (krvavé), takže dva, maximálně 2,5 cm je tak akorát. Tuk z masa neodkrajujeme, tedy pokud ho není po stranách přespříliš, prot
Podobné recepty jako Pepřový hovězí krk na másle
Anglická hovězí pečeně recept
Postup přípravy. Hovězí maso (je podle mne lepší přední, mírně prorostlé) omyjeme, osušíme, potřeme marinádou ze sušené hořčice, pikantní hořčice, pepře a trošky oleje. Maso svážeme a necháme odležet na chladném místě nejlépe přes noc.
Podobné recepty jako Anglická hovězí pečeně
Hovězí krk na másle smažený recept
Přidat fotku Suroviny 1 250 g hovězí krk (případně podplečí) sůl čerstvě mletý pepř hladká mouka máslo + olej cca 70 ml smetany ke šlehání bylinky nebo česnek dle chuti Dárkové POUKAZY Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Hovězí krk na másle smažený
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky recept
Do pekáče (římského hrnce) vložíme zatažené maso. Lehce podlijeme vodou a přidáme všechnu oloupanou a na velké kusy nakrájenou kořenovou zeleninu. Pečeme ve vlastní šťávě. Maso pečeme při mírné teplotě cca 2,5 hodiny, je potom krásně měkké. Po upečení maso vyjmeme, odstraníme omotání nití, nakrájíme
Podobné recepty jako Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Burgundská hovězí pečeně
2 Po mase přidejte opět trochu oleje na pánev a tentokrát opečte kousky mrkve a cibule dohněda. Přidejte lžíci mouky a promíchejte, po chvilce přidejte protlak a za pár minut zalijte dostatečným množstvím vody nebo vývaru a vínem (nad okraj zeleniny). Nechte vřít asi 5 minut. 3
Podobné recepty jako Burgundská hovězí pečeně
Frankfurtská hovězí pečeně recept
Frankfurtská hovězí pečeně. Někdo tomuto jídlu říká frankfurtská pečeně, jiný jen párková omáčka. Tradiční kuchyně našich babiček, kterou máme ve vzpomínkách z dětství. Příprava je snadná, takže ji zvládne i začátečník. Podávat ji můžete s knedlíkem, rýží i těstovinami. 4,7 (10×) Jitka a Vlastik. 6
Podobné recepty jako Frankfurtská hovězí pečeně
Štěpánská hovězí pečeně
Štěpánská hovězí pečeně Zdroj: FOODLOVER.CZ. 6x. Tahle štěpánská hovězí pečeně je trochu netradiční,místo knedlíků je naservírovaná s kaší a lehce vylepšenou omáčkou. Třeba se vám bude recept hodit na vaši vánoční tabuli, k Vánocům totiž určitě patří. :)
Podobné recepty jako Štěpánská hovězí pečeně
Znojemská pečeně podle Kluků v akci recept
600 g hovězího zadního 150 g uzené slaniny kousek sádla 1 –2 cibule 2 lžíce hladké mouky 4 kyselé okurky 2 lžičky plnotučné hořčice sůl pepř 600 ml hovězího vývaru (nebo vody) kousek másla Tento recept najdete v nové kuchařce! Naše kuchařka 2 obsahuje 150 receptů včetně tohoto. Do obchodu Nutriční h
Podobné recepty jako Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Hovězí krk Stroganov recept
Suroviny 6 1 kg hovězího masa - krk 1 velká cibule 2 lžíce hladké mouky (půl na obalení masa, zbytek na zahuštění) 1,5 lžíce sádla 1 dcl bílého vína hovězího vývaru na podlévání 2 lžíce kečupu 200 g podušených hub (využila jsem zamrazené hřiby) 1 smetana na vaření sůl pepř citronová šťáva Naše kucha
Podobné recepty jako Hovězí krk Stroganov
Hovězí pečeně Esterházy s krupicovým nokem recept
Stačí 2 minuty, měly by zůstat křupavé. Citrónovou kůru přidáme k restované zelenině. Zamícháme, sundáme z plotny a přendáme do misky. Poté na druhé polovině másla maso restujeme na prudším ohni ze všech stran spolu s druhou polovinou zeleniny nakrájenou na kostky.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně Esterházy s krupicovým nokem
Hovězí pečeně po italsku. recept
1 velká cibule na osminky nakrájená. 1,25 kg hovězí krkovice (tuk odkrájený a rozkrojená na 2 špalíky) 4 stroužky česneku. sůl, pepř. podle chuti, nálady a obsahu lednice ještě něco žampionů. (Pokud vám zbylo doma Sofrito, z receptu Ropa Vieja, šoupněte ho tam taky.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně po italsku.
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky fotografie 4
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky. Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky. Colombo65. Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky. Colombo65. Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky. Colombo65.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky fotografie 4
Znojemská pečeně recept
1 menší petržel 1 plátek celeru 2 cibule 2 lžičky mleté sladké papriky 4 kuličky nového koření 2 bobkové listy 5 kuliček pepře špetka tymiánu sůl 1/2 kostky masoxu olej Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Znojemská pečeně
Hovězí pečeně irských horalů fotografie 3
Fotografie k receptu Hovězí pečeně irských horalů . Domů - Recepty - Hovězí pečeně irských horalů. Zpět na recept. Hovězí pečeně irských horalů evosheek evosheek Předchozí Následující 2 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Hovězí pečeně irských horalů fotografie 3
Pečená hovězí plec na sladko-kysané smetaně recept TopRecepty ...
1,5 kg hovězí plece 4 větší petržele 8 větších mrkví 1 střední celer 1 větší cibule 1 litr smetany na vaření 1 zakysaná smetana 30 dkg uzeného špeku máslo sůl plnotučná hořčice bobkový list nové koření Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibli
Podobné recepty jako Pečená hovězí plec na sladko-kysané smetaně TopRecepty ...
Hovězí cikánská pečeně ( z pomalého hrnce ) recept
1 kg zadního hovězího masa vcelku 100 g slaniny vcelku 1 malý rajčatový protlak 1 sklenka leča ( popřípadě 4 rajčata a 1 paprika ) 1 čerstvá paprika 2 kyselé okurky 1 velká cibule hovězí vývar olej sůl pepř Dárkové POUKAZY Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více
Podobné recepty jako Hovězí cikánská pečeně ( z pomalého hrnce )
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem recept
800 g 800 g hovězího krku 2 2 cibule 2 stroužky 2 stroužky česneku 3 - 4 3 - 4 rajčata 2 2 papriky kousek kousek celeru 1 - 2 1 - 2 ... na pepři jak udělat hovězí do měkka recepty na hovězí krk hovězí krk top recepty hovězí se zeleninou co udělat hovězí v krku recept hovezi . Suroviny: krk hovězí, c
Podobné recepty jako Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Hovězí na zázvoru s mrkví recept
Postup přípravy. Maso posolíme a potřeme nastrouhaným zázvorem (můžeme posypat i sušeným mletým), dáme do pekáčku, přidáme mrkev nakrájenou na 2 cm kousky. Trochu podlijeme vodou a přidáme kousek sádla. Jen trochu, při pečení maso pustí. Dáme do studené trouby a v zavřeném pekáči pečeme 3 hodiny při
Podobné recepty jako Hovězí na zázvoru s mrkví
Domácí sekaná pečeně
Postup přípravy receptu. 1. Vepřový bok a hovězí maso očistíme, nakrájíme na větší kousky a na masovém strojku umeleme. RADA: Jak připravit mleté maso. 2. Rohlíky nakrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem. Cibuli s česnekem oloupeme a spolu s petrželkou nasekáme nadrobno. RADA: Jak snadno oloupat česn
Podobné recepty jako Domácí sekaná pečeně
Pomalu pečená hovězí kližka recept
Postup přípravy. Hovězí kližku si nakrájíme na silnější plátky a lehce na okraji nakrojíme, aby se nám příliš při dušení nekroutila. Plátky kližky potřeme olejem, opepříme a bohatě posypeme na jemno nasekanou petrželovou natí smíchanou s nasekaným oreganem. Naložené maso dáme do chladu nejlépe na 24
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí kližka
Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě ...
2 polévkové lžíce hrubozrnné hořčice. sůl. čerstvě mletý pepř. 1 velká cibule. kousek sádla. kousek uzeného špeku nebo slaniny. 0,5 l černého piva (používám Krušovice) 5 kuliček jalovce. 5 kuliček nového koření.
Podobné recepty jako Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě ...
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě recept
Kuchyňsky upravené maso nakrájíme na kostky. Cibule očistíme a pokrájíme na kostičky. Na oleji (sádle ) zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme kostky masa a společně restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo), přidáme 1 malý rajský protlak a zamícháme. Základ gul
Podobné recepty jako Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Vepřová pečeně na houbách recept
Na cibulku a houby dáme pečeni, kterou okořeníme a posypeme hrubou solí, pokapeme olivovým olejem a vetřeme do masa. Dáme do trouby, která je nastavená na 250°C horní ohřev, necháme 10 minut péct bez podlévání. Po 10 minut maso podlijeme a přikryté pečeme na 200°C 30-35 minut. Pak necháme dopéct odk
Podobné recepty jako Vepřová pečeně na houbách
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku recept
800-1000 g vepřového masa (pěkný špalek pečeně, kýty, plecka) 100 g uzené slaniny (špeku) 150 ml (kelímek) zakysané smetany. mražená zelenina hrášek s mrkví (1/2 zmrazeného balení, sterilované - větší dóza např. Bonduelle) 3-4 ks cibule. 2 lžíce sádla (oleje) 1 lžíce rajského protlaku. 2 lžíce hladk
Podobné recepty jako Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou
2. V jiném kastrolu si rozpustíme máslo a očištěnou zeleninu, kterou jsme pokrájeli na větší kusy na něm orestujeme dorůžova společně s celým pepřem a novým kořením. 3. Téměř měkké maso dáme do pekáče, obložíme ho orestovanou zeleninou s kořením a zalijeme vínem (cca 2dl). Pečeme v předehřáté troubě
Podobné recepty jako Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou