Hovězí krk pečený na zelenině recept
Přidáme nastrouhanou zeleninu, krájený česnek, cukr a necháme ho rozpustit. Zasypeme paprikou, krátce orestujeme a vrátíme maso. Přidáme cibulky i s trochou nálevu. Zalijeme pivem, přidáme zbytek koření, sůl, žampiony a zakryté vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme pomalu při 160 °C asi 2 hodiny do změk
Podobné recepty jako Hovězí krk pečený na zelenině
Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru recept ...
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka opečeme. Vyndáme ho a udržujeme v teple. Celer nakrájíme na malé kostičky. Je-li třeba, přilijeme do pánve olej, přidáme celer, cukr, krátce opečeme, dáme protlak a společně restujeme. Zalijeme pivem, rozmícháme a necháme přejít varem.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru ...
Hovězí na černém pivu
Hovězí na černém pivu autor: Recepty 5.0 hodnotilo: 2 doba přípravy: 80 minut obtížnost: snadné Nahrát fotku Suroviny 4 porce 500 g hovězí kližka nebo přední hovězí 250 g cibule 3 lžíce rostlinný olej feferonka 300 g kečup - jemný 1 lahev pivo - černé 1 lžíce mletá paprika 1 lžíce sojová omáčka 2 st
Podobné recepty jako Hovězí na černém pivu
Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince recept ...
Restujeme asi 10 minut a poté přidáme med, dobře promícháme a přidáme rajský protlak. Vše společně restujeme, až suroviny získají tmavší barvu. Následně vrátíme maso, podlijeme tmavým pivem a necháme probublat, až šťáva opět zhoustne.
Podobné recepty jako Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince ...
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Kvalitní jemně mletá paprika zbarví guláš dočervena a krásně ho ovoní, od rozpálených stěn kotlíku by se spálila a zhořkla by, proto ji vmíchejte až těsně před podáváním. PRIMA TIP: Kalocská paprika pochází z maďarského městečka Kalocsa nedaleko Dunaje.
Podobné recepty jako Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Hovězí plátky na černém pivu recept
Postup přípravy. Hovězí zadní nakrájíme na 2 cm silné plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji nebo sádle do hněda. Mezitím nakrájíme na půlměsíčky mrkev a petržel, na hrubo cibuli, česnek na plátky a vše orestujeme do růžova v hlubším hrnci.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na černém pivu
Hovězí krk na másle smažený recept
Postup přípravy. Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí krvavé, takže dva, maximálně 2,5 cm je tak akorát. Tuk z masa neodkrajujeme, tedy pokud ho není po stranách přespříliš, protože kde je tuk,
Podobné recepty jako Hovězí krk na másle smažený
Hovězí krk Stroganov recept
1 kg hovězího masa - krk. 1 velká cibule. 2 lžíce hladké mouky (půl na obalení masa, zbytek na zahuštění) 1,5 lžíce sádla. 1 dcl bílého vína. hovězího vývaru na podlévání. 2 lžíce kečupu. 200 g podušených hub (využila jsem zamrazené hřiby) 1 smetana na vaření.
Podobné recepty jako Hovězí krk Stroganov
Pečený hovězí krk na víně s domácími gnocchi
Brambory omyjte a vložte na pekáč s mořskou solí. Pečte v troubě společně s masem doměkka cca 40 minut. Poté brambory oloupejte a získaných 600 g smíchejte s vejci a hladkou moukou. Vypracujte těsto, z něhož připravte noky, které vařte ve vroucí osolené vodě dokud nevyplavou. Noky sceďte a pokapejte
Podobné recepty jako Pečený hovězí krk na víně s domácími gnocchi
Hovězí nudličky na černém pivu a domácím kečupu recept ...
Postup přípravy. Hovězí maso nakrájíme na nudličky, osolíme je a posypeme čerstvě umletým pepřem. V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a osmažíme dohněda na kostičky nakrájenou cibuli, pak přidáme maso a na kolečka nakrájenou mrkev, zprudka maso opečeme, přilijeme kečup, promícháme, přilijeme pivo, mí
Podobné recepty jako Hovězí nudličky na černém pivu a domácím kečupu ...
Hovězí na pivě recept
Hovězí plátky naklepeme, posolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Mezitím na pánvičce opečeme špek a cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme všechno divoké koření. Na to vložíme plátky masa a zprudka opečeme. Pak podlijeme celým pivem a necháme dusit. Jakmile maso změkne, tak zahustíme jíškou.
Podobné recepty jako Hovězí na pivě
Hovězí krk na liškách recept
Přihodíme nasekané lišky, dvě lžičky hrubé mořské soli, lžičku kmínu a půl lžičky mletého pepře a přidáme převařenou vodu nebo hovězí vývar a dusíme pod pokličkou 2 hodiny. Po dvou hodinách přidáme thajskou omáčku a dusíme další hodinu. Jakmile je maso zcela měkké, uděláme si z pohankové mouky a vod
Podobné recepty jako Hovězí krk na liškách
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě recept
Suroviny 800 g hovězího krku 800 g cibule olej světlé pivo majoránka 4 stroužky česneku 1 malý rajský protlak sůl pepř sušená červená paprika chléb na zahuštění Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Kuch
Podobné recepty jako Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Postup přípravy receptu. 1. Pokrájenou slaninu dáme do kastrolu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájené hovězí maso (na guláš), které jsme poprášili moukou, a osmažíme. Pak přidáme krátce osmažit protlak s kořením, osolíme a zalijeme černým pivem (200-250
Podobné recepty jako Dušené hovězí na pivu s mrkví
Vařené hovězí na hříbkách recept
Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka 4,8 Anna Kocikova 110 min Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách 5,0 rebeka Roštěnky s hořčicí na hříbkách,se smetanou 4,7 Katerina… Načíst další Přečtěte si Adventní kalendáře udělají radost i dospělým: Každého potěší něco jiného 63x Pudinkový p
Podobné recepty jako Vařené hovězí na hříbkách
Hovězí na černém pivu II.
1. Maso nakrájíme na kostky, na oleji osmahneme cibuli do zlatova, přidáme mletou papriku a namačkaný česnek. Pražíme tak dlouho, až paprika ztmavne. Přidáme nakrájené maso a opět restujeme. Pokud maso pustí šťávu, vydusíme ji.
Podobné recepty jako Hovězí na černém pivu II.
Hovězí na černém pivě s houbami recept
Postup přípravy. Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou na kostičky, na ní necháme zatáhnout plátky osoleného a opepřeného hovězího. Přidáme houby, koření, zalijeme černým pivem a dusíme v tlakáči asi 45 minut. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Podobné recepty jako Hovězí na černém pivě s houbami
Pepřový hovězí krk na másle
Postup přípravy receptu. 1. Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí rare (krvavé), takže dva, maximálně 2,5 cm je tak akorát. RADA: Tipy, jak vybrat kvalitní maso.
Podobné recepty jako Pepřový hovězí krk na másle
Pivovarský guláš s křenem recept
700 g 700 g hovězí kližky 4 4 velké cibule 2 lžíce 2 lžíce mleté červené papriky 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku 300 ml 300 ml černého piva vodu na podlévání 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky 3 lžíce 3 lžíce sádla sůl pepř kmín česnek majoránka křen
Podobné recepty jako Pivovarský guláš s křenem
Králík na černém pivě recept
Suroviny 1 králík 150 g špeku 300 ml černého piva (měla jsem krušovice) 3 cibule 1,5 palice českého česneku 3 bobkové listy 1,5 lžičky kmínu 8 kuliček nového koření 8 kuliček celého pepře 8 kuliček jalovce sůl Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jso
Podobné recepty jako Králík na černém pivě