Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak rozhodně nic nezkazíte. V kastrole rozehřejeme sádlo a na něm osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli. Smažíme za stálého míchání, až cibule získá světle hnědou barvu a trochu ztvrdne.
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš – tradiční recept na oblíbenou českou klasiku
Hovězí guláš je skvělou českou klasikou, která vás zahřeje a potěší vaše smysly. Představte si plný talíř voňavého, šťavnatého guláše, který si můžete vychutnat s kouskem čerstvého chleba a...
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Tradiční vídeňský guláš je vydatné jídlo, jehož základem je hovězí kližka a dostatečné množství cibule. Tento recept nevyžaduje zahuštění moukou, což umožňuje vyniknout přirozené chut...
Guláš - pravý hospodský
Tento autentický hospodský guláš je lahodné jídlo připravené z kvalitního hovězího masa. Jeho výjimečná chuť pochází z bohatého cibulového základu, který je dolaďován...
Hovězí guláš z kližky
Hovězí guláš z kližky je výtečné jídlo, které se vyznačuje bohatou chutí a šťavnatostí. Klíčové pro jeho přípravu je zvolit správnou část masa a dostatek cibule. Dlouhé dušení c...
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku je chutné a tradiční jídlo, které se od běžného způsobu přípravy odlišuje minimalizací aktivní práce v kuchyni. Tento recept čerpá ins...
Hovězí guláš s bramborami v kotlíku podle Hugo Hromase
Hovězí guláš s bramborami v kotlíku podle Hugo Hromase je pokrm, který spojuje českou tradici s maďarskými vlivy. Zatímco tradiční český guláš se obvykle skládá pouze z...
Hovězí guláš z trouby
Hovězí guláš z trouby je chutné jídlo, které se připravuje z kousků masa a aromatických surovin. Základem je slanina, která se nakrájí na malé kostičky a vytáhne se z n...
Hovězí guláš pro chlapy
Připravte si lahodné hovězí guláš, který je ideální pro mužské gurmány. Tento recept vám ukáže, jak vytvořit skvělý pokrm, který zasytí a potěší vaše chuťové pohárky....
Hovězí v nivě
Hovězí v nivě je vydatné jídlo připravené z hovězího masa, které se vaří ve vývaru, jenž se vytvoří z masa ponořeného do studené osolené vody. Do vývaru se přidávají aromatické koření, ja...
Hovězí guláš s paprikou a rajčaty
Hovězí guláš s paprikou a rajčaty je výživné jídlo, které si můžete vychutnat s kouskem chleba. Díky obsahu brambor je guláš sám o sobě sytý, ale můžete ho obohatit také podáváním...
Hovězí guláš na černém pivu
Hovězí guláš na černém pivu je chutné a syté jídlo, které se vyznačuje výraznou a plnou chutí. K přípravě se používá maso nakrájené na větší kousky, které je ochuceno solí a směsí p...
Hovězí guláš na černém pivu s karlovarským knedlíkem
Hovězí guláš je tradiční české jídlo, které má mnoho variací. Náš recept se od ostatních odlišuje použitím černého piva, což dodává omáčce jedinečnou hloubku chuti....
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Připravte si lahodný guláš, který kombinuje chuť piva a hrubozrnné hořčice. Tento pokrm je ideální pro milovníky silných chutí a vydatných jídel. Jeho příprava vám naladí skv...
Davidův hovězí guláš z kližky
Davidův hovězí guláš z kližky je lahodné a vydatné jídlo, které si žádá čas a trpělivost při přípravě. Nejprve je potřeba připravit maso, které nakrájíme na kostky podle vlastního uvážení....
Belgický hovězí guláš na pivě aneb Carbonnade flamande
Belgický hovězí guláš na pivě, známý jako Carbonnade flamande, je národní vlámské jídlo, které se vyznačuje bohatými vůněmi koření a jedinečností tamních piv. Tento pokrm přetvá...
Popovický hovězí guláš na pivě
Popovický hovězí guláš na pivě je tradiční jídlo, které se vyznačuje bohatou chutí a aromatickou omáčkou. Základem tohoto guláše je dobře opečená cibule, která dodává pokrmu sladkost...
Hovězí guláš s houbami
Tento lahodný hovězí guláš s houbami je ideální volbou pro chladné dny. Kombinace hovězího masa a hub vytváří vynikající harmonii chutí, kterou umocňuje speciální ho...
Vepřové nudličky s nivou
Vepřové nudličky s nivou jsou chutným pokrmem, který si oblíbíte. Měkké maso je nakrájeno na tenké proužky a osmahnuto, dokud nezíská zlatavou barvu. K němu se přidává je...