Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak rozhodně nic nezkazíte. V kastrole rozehřejeme sádlo a na něm osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli. Smažíme za stálého míchání, až cibule získá světle hnědou barvu a trochu ztvrdne.
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Tradiční vídeňský guláš je vydatné jídlo, jehož základem je hovězí kližka a dostatečné množství cibule. Tento recept nevyžaduje zahuštění moukou, což umožňuje vyniknout přirozené chuti sur...
Hovězí guláš III
Hovězí guláš III je klasické jídlo, které vyžaduje pečlivou přípravu a dostatek času na vaření i odležení. Aby se všechny chutě správně propojily a prohloubily, je d...
Hovězí guláš – tradiční recept na oblíbenou českou klasiku
Hovězí guláš je skvělou českou klasikou, která vás zahřeje a potěší vaše smysly. Představte si plný talíř voňavého, šťavnatého guláše, který si můžete vychutnat s kouskem čerstvéh...
Guláš - pravý hospodský
Tento autentický hospodský guláš je lahodné jídlo připravené z kvalitního hovězího masa. Jeho výjimečná chuť pochází z bohatého cibulového základu, který je dolaďován dostatečným...
Český hospodský guláš z hovězího masa
Český hospodský guláš z hovězího masa má své kořeny v rakousko-uherské kuchyni, odkud se dostal do Prahy a Vídně. V Maďarsku, odkud tento pokrm pochází, se stal oblíbeným z...
Hovězí guláš
Hovězí guláš je vynikající pokrm, který vás potěší svou bohatou chutí a plnou vůní. Tento tradiční pokrm se připravuje z kvalitního hovězího masa, které se dlouho vaří s cibulí, pap...
Hovězí guláš s klobásou a paprikou
Připravte si lahodný hovězí guláš, do kterého přidáte vynikající klobásu a sladkou papriku. Tento pokrm obohatí vaši nedělní tabuli a potěší každého člena rodiny. Po...
Hovězí guláš s bramborami v kotlíku podle Hugo Hromase
Hovězí guláš s bramborami v kotlíku podle Hugo Hromase je pokrm, který spojuje českou tradici s maďarskými vlivy. Zatímco tradiční český guláš se obvykle skládá pouz...
Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny
Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny je nebojácné a chutné jídlo, které se vyznačuje bohatou a pikantní zálivkou. Hlavní složkou jsou velké kousky hovězího masa, které jsou p...
Klasický segedínský guláš krok za krokem
Představte si, jak se vaše sebevědomí zdvihá, když víte, že dokážete snadno připravit velký hrnec lahodného jídla. Segedínský guláš z vepřového masa je přesně tím pokrme...
Hovězí guláš z kližky
Hovězí guláš z kližky je výtečné jídlo, které se vyznačuje bohatou chutí a šťavnatostí. Klíčové pro jeho přípravu je zvolit správnou část masa a dostatek cibule. Dlou...
Poctivá gulášová polévka
Gulášová polévka je výbornou volbou na chladnější dny, kdy zahřeje a zasytí. Tato hustá a výživná polévka má tu výhodu, že po určitém odležení její chuť ještě vynikne a může klidně za...
Hovězí guláš na český způsob
Hovězí guláš na český způsob je tradiční pokrm, který se připravuje z kousků hovězího masa, jež jsou osmahnuty na oleji spolu s jemně nakrájenou cibulí. Do směsi se přidává mletá papri...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou je ideálním pokrmem pro zimní měsíce, protože se připravuje v jednom hrnci a nabízí tak útulné a hřejivé jídlo. Tento recept, inspirovaný Zdeňkem Pohlreiche...
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku
Maďarský kotlíkový guláš z hovězího krku je chutné a tradiční jídlo, které se od běžného způsobu přípravy odlišuje minimalizací aktivní práce v kuchyni. Tento recept čerpá inspiraci z orig...
Belgický hovězí guláš na pivě aneb Carbonnade flamande
Belgický hovězí guláš na pivě, známý jako Carbonnade flamande, je národní vlámské jídlo, které se vyznačuje bohatými vůněmi koření a jedinečností tamních piv. Tento pokrm přet...