Hovězí cikánská pečeně ( z pomalého hrnce ) recept
V kameninové nádobě pomalého hrnce na sporáku rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran opečeme dohněda. Vyjmeme a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, popř. zbytek slaniny. Orestujeme, vrátíme zpět maso a přilijeme lečo, rozmíchané s protlakem. Zalijeme cca 200 ml vývaru, sundáme ze sporáku a z
Podobné recepty jako Hovězí cikánská pečeně ( z pomalého hrnce )
Cikánská hovězí pečeně recept
Suroviny: hovězí zadní, slanina, sůl, pepř mletý, cibule, olej, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, paprika, rajče. Hovězí maso řádně prošpikované výbornou slaninou jsou základem tradiční pečeně. O dochucení se v tomto receptu skvěle postarají čerstvé papriky a….
Podobné recepty jako Cikánská hovězí pečeně
Cikánská hovězí recept
Cikánská hovězí. Šťavnatou pečeni s tmavou omáčkou připravíme na cibulce a doplníme ji rajčaty a paprikou. Vaření si usnadníme použitím sterilovaného leča. Pokrm dobře ochutíme mletou paprikou a pepřem. Náš recept je jednoduchou klasikou na víkend, které k dokonalosti chybí už jen domácí knedlík neb
Podobné recepty jako Cikánská hovězí
Cikánské zapečené hovězí recept
Postup přípravy. Špalík masa protkneme klínky slaniny, opepříme a zprudka orestujeme na sádle. Přendáme do tlakového (zahřátého) hrnce. Ve výpeku osmažíme na céčka nakrájenou cibuli a přidáme ji k masu. Osolíme a přidáme chilli, oregano, tymián a bujon. Zalijeme vodou a 1 hodinu pozvolna vaříme.
Podobné recepty jako Cikánské zapečené hovězí
Recept Cikánská hovězí pečeně
Šťávu se zeleninou a slaninou zaprášíme moukou a povaříme. Vložíme naporcované maso a prohřejeme. Cikánskou hovězí pečeni podáváme s rýží, nebo s bramborem. Recept Cikánská hovězí pečeně? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůde
Podobné recepty jako Recept Cikánská hovězí pečeně
Cikánská pečeně z hovězího masa recept
Do pekáče dáme 2 lžíce sádla, maso ze všech stran opečeme a vyjmeme. Do výpeku přidáme kousky slaniny na kostičky a cibuli na jemno, orestujeme. Vrátíme maso zpět, přidáme lečo a protlak. Přilijeme vývar a maso vložíme do trouby na 2 hodiny na 180 °C. Kontrolujeme a podle potřeby podléváme vývarem.
Podobné recepty jako Cikánská pečeně z hovězího masa
Hovězí po cikánsku recept
Suroviny. 3. 200 g hovězí kližky. centimetrový plátek slaniny. rajský protlak (malá plechovka) 1 středně velká cibule. 2 rajčata. 2 větší bílé papriky. cca 0,5 l hovězího vývaru.
Podobné recepty jako Hovězí po cikánsku
Hovězí cikánská pečeně (z pomalého hrnce) fotografie 3
Hovězí cikánská pečeně (z pomalého hrnce) - fotografie 2.
Podobné recepty jako Hovězí cikánská pečeně (z pomalého hrnce) fotografie 3
Hovězí pečeně recept
Za 7-10 minut 450 g maso upečeme do krvava, za 8-11 minut u množství 450 g masa dosáhneme středního propečení a za 9-12 minut u 450 g masa dosáhneme dobrého propečení. Po polovině udané doby maso vždy obrátíme, lehce přikryjeme povoskovaným papírem a dopečeme.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně
Telecí pečeně z pomalého hrnce recept
Osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Zalijeme olejem a přidáme promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Necháme aspoň do druhého dne. Připravíme pomalý hrnec a vložíme maso. Podlijeme půl hrnkem vody a přiklopíme. Pustíme na L na 7 hodin. V pánvi si restujeme cibulku a poté př
Podobné recepty jako Telecí pečeně z pomalého hrnce
Cikánská vepřová pečeně
Přidat komentář. Suroviny: pečeně vepřová, olej, cibule, česnek, slanina anglická, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř mletý, bylinky, máslo. Takto pomalu pečené vepřové maso není po upečení vysušené. Maso je možné i prošpikovat slaninou, omáčku můžeme doplnit zelenou paprikou, rajčaty….
Podobné recepty jako Cikánská vepřová pečeně
Anglická hovězí pečeně recept
Maso svážeme a necháme odležet na chladném místě nejlépe přes noc. Poté jej zprudka opečeme (já pekla rovnou v kameninové nádobě pomalého hrnce) na trošce oleje. Vyjmeme, do hrnce vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme zpět maso, osolíme, můžeme podlít cca 150 ml vody (nebo vína). Hrnec zapne
Podobné recepty jako Anglická hovězí pečeně
Hovězí pečeně na tymiánu recept
Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, petržel, tymián sušený, masox, olej, sůl, mouka hladká, hořčice. Špalek hovězího masa, převážeme nití, a to tak, aby si udržel tvar. Poté maso potřeme hořčicí a bohatě posypeme tymiánem. Dáme uležet do lednice….
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na tymiánu
Cikánské hovězí nudličky recept
1 velká cibule 1/2 skleničky sterilované kapie (červené) 1/2 sáčku mraženého hrášku 1 lžíce worcesteru sůl pepř olej Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Maso nakrájíme na nudličky a zprudka ho opečeme na oleji.
Podobné recepty jako Cikánské hovězí nudličky
Hovězí pečeně irských horalů recept
Suroviny: hovězí zadní, česnek, cibule, mrkev, vývar hovězí, žampióny, česnek, sůl, pepř mletý, koření steakové. Hovězí maso osolte a opepřete. Na oleji zprudka opečte maso ze všech stran, aby se zatáhlo, pak je umístěte pečené v pekáči. Vložte stroužky….
Podobné recepty jako Hovězí pečeně irských horalů
Pomalu pečené hovězí maso recept
Suroviny: maso hovězí, špek, cibule, houby sušené, sádlo, mouka hladká, hořčice pikantní, kost, kmín mletý, pepř, sůl. Špek dáme před přípravou do mrazáku, aby se maso lépe špikovalo. Úzkým a špičatým nožem uděláme do masa otvory a klínky špeku ho prošpikujeme.….
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí maso
Cikánský bůček z PH recept
Do kameninové nádoby dáme olej, cibuli, česnek zlehka a necháme zesklovatět. Maso (nakrájené na plátky zhruba 1,5 cm) opečeme, přidáme zeleninu, protlak, ostatní ingredience, víno a vodu. Hrnec zapneme na 6 hodin.
Podobné recepty jako Cikánský bůček z PH
Hovězí pečeně po italsku. recept
Pak to vrazte to pomalého hrnce, v pánvi trochou vody rozpusťte tu přiškvařenou dobrotu a nalijte taky do hrnce. K tomu šoupněte cibuli, brambory, rajčata i se šťávou, zbylý česnek, prostě vše ostatní. Přikryjte, zapněte na vysokou teplotu a příštích šest hodin to ignorujte.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně po italsku.
Hovězí guláš z pomalého hrnce recept
Hovězí guláš z pomalého hrnce. Do pomalého hrnce vše jen vložíme a necháme ho pracovat. Maso je jemné, až se rozpadá a díky koření je guláš opravdu pikantní a chuťově vynikající. Jako přílohu volíme rýži, chleba nebo knedlík. 5,0 (24×) Anna Kocikova. 15 názorů.
Podobné recepty jako Hovězí guláš z pomalého hrnce
Hovězí divočina recept
Suroviny: kližka hovězí, sůl, olej, slanina uzená, bujón hovězí, víno červené, mouka hladká, cukr, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, jalovec Hovězí divočina
Podobné recepty jako Hovězí divočina
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
2. 2016 15:19 terezicka1 Přidat fotku Suroviny Porce: 3-4 asi 600 g zadního hovězího 2 cibule velká lžíce protlaku 2 dl červeného vína červená paprika 2 mrkve 8 malých žampionů rozmarýn bobkový list nové koření sůl pepř 2 hrnky vývaru nebo vody Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce recept ...
Do nádoby pomalého hrnce dáme se solí promíchané brambory. Zasypeme je nakrájenou paprikou a polovinou nakrájené cibule. Poklademe osmaženými plátky masa a zasypeme zbytkem cibule. Do pánve s výpekem dáme vývar, převaříme a nalijeme do pomalého hrnce. Hrnec zakryjeme poklicí, nastavíme na II. stupeň
Podobné recepty jako Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce ...
Hovězí daube recept
Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme v mouce se solí a pepřem, osmahneme dohněda. Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno, tabasko, osmahnutou cibuli, celer a papriku.
Podobné recepty jako Hovězí daube