Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě recept ...
Pokud dáváme maso do předem vyhřáté trouby čas pečení může být kratší, záleží na velikosti plátků. Ale zbytečně ho neprodlužujeme, jen tak zůstane šťavnaté. Podáváme s tarhoňou nebo rýži. Poznámka. Maso můžete použít i jiné třeba krůtí. Vody přidejte tolik, kolik chcete mít šťávy. Pyré ji dostatečně
Podobné recepty jako Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě ...
Zelné bramborové vošouchy (bramboráčky, cmunda...) recept ...
Do vyhřáté trouby na 200°C vložíme plech na 20- 25 minut. Další část smažíme na nepřilnavé pánvi pěkně do křupava na lžíci oleje a kousku másla. Upečené placičky ještě na plechu lehce potřeme tuhým máslem. Poznámka. Koupila jsem bagety na oslavu, a ta se nekonala. Bagety jsem usušila, že je nastrouh
Podobné recepty jako Zelné bramborové vošouchy (bramboráčky, cmunda...) ...