Čevapčičí z horkovzdušné fritézy recept
Postup přípravy. Maso smícháme s kořením, smetanou a cibulí a vytvoříme šišky zhruba 10 cm dlouhé. Koš fritéty malinko vystříkáme olejem. Brambory omyjeme a nakrájíme na kolečka zhruba 4 mm široká. Šišky mletého masa naskládáme do fritovacího koše a nastavíme 180 stupňů a 18 minut.
Podobné recepty jako Čevapčičí z horkovzdušné fritézy
Kotleta s vůní koření z horkovzdušné fritézy recept ...
Snažíme se, aby byly aspoň 8 mm vysoké, jinak by se vysušily. Z oleje a koření smícháme marinádu. Kotlety mírně osolíme a potřeme je marinádou, necháme je odležet cca 2 hodiny. I zde platí, čím déle, tím lépe. Maso se všechno do fritézy nevejde, tak po dvou kusech je naskládáme do síta, nastavíme 18
Podobné recepty jako Kotleta s vůní koření z horkovzdušné fritézy ...