Holoubata s nádivkou
Holoubata s nádivkou jsou chutné pokrmy připravené z masových holoubat plněných poctivou nádivkou. Ta se skládá z opečené slaniny, rozšlehaných vajec a pokrájených rohlíků, kter...
Nadívaná holoubátka
Nadívaná holoubátka jsou jídlo, které se skládá z křehkého masa obaleného v jemné nádivce. Základem nádivky je nakrájená cibule, kterou si můžete vybrat podle chuti, nap...
Nadívané holoubě
Nadívané holoubě je chutné jídlo, které se připravuje tak, že holoubata nejprve osolíme a poté pod kůží na prsou umístíme nádivku. Po nádivce holoubata pečeme v troubě a pravideln...
Holubí polévka
Holubí polévka je tradiční pokrm, který se připravuje vařením holouběte, které se nejprve důkladně očistí. Po půl hodině vaření se přidává čerstvá zelenina a koření, což polévce dodává bo...
Klasické kuře na paprice
Přemýšlíte, co uvařit na oběd pro celou rodinu? Kuře na paprice je skvělou volbou, která vás nezklame. Toto jídlo si užijete i druhý den po ohřátí....
Holoubě s nádivkou
Holoubě s nádivkou je lahodné jídlo, které si můžete připravit podle našeho receptu. Toto pokrm spojuje jemné maso holouběte s chutnou nádivkou, která je plná různých přísad a koření...
Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem
Kuře na paprice s máslovými noky je jídlo, které má své kořeny v rakousko-uherské kuchyni a tradičně se připravovalo ze slepic, které přestaly snášet vejce. Dnes si obvykle v...
Nádivka ke krůtě
Nádivka ke krůtě je chutná směs, která se skládá z jemně nakrájeného špeku, který je nejprve rozpustený. K tomu se přidávají nakrájené rohlíky, mléko a žloutky, což vytváří základní h...
Krůta se švestkovo-kaštanovou nádivkou
Krůta se švestkovo-kaštanovou nádivkou je lahodné pokrm, který kombinuje jemně připravené drůbeží kousky a chutnou nádivku z pokrájených švestek a kaštanů. Při přípravě se drůbky nej...
Smazene kubbe - kulicky z arabskeho tataraku s nadivkou
Smažené kubbe jsou pokrm připravený z arabského tataráku, který je plněný různými náplněmi. Základem je směs, do které se přidává hladká mouka, čímž se dosahuje potřebné konzistence. P...
Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou
Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou jsou lahodným pokrmem, který spojuje chuť jemných šneků s aromatickou bylinkovou směsí. Před jejich přípravou se na pánvi orestuje šal...
Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Roláda z králičího hřbetu s nádivkou je chutné pokrmy, které se připravuje z jemně naklepaného králičího masa zalitého lahodnou nádivkou. Nejprve se vytvoří nádivka z vybraných s...
Křepelka pečená s tymiánovou nádivkou
Křepelka s tymiánovou nádivkou je delikátní pokrm, který spojuje jemné maso těchto ptáků s lahodnou nádivkou. Vnitřek křepelky se naplní směsí vyrobenou z nasekaného rohlíku,...
Bažant s nádivkou
Bažant s nádivkou je chutný pokrm, při kterém se maso osolí a okoření. Nádivka se připravuje z nakrájeného rohlíku, který se namočí v mléce smíchaném s vejcem. K této směsi se...
Velikonoční nádivka (hlavička) - klasika z jizerskokrkonošské oblasti
Velikonoční nádivka, známá také jako hlavička, je tradiční pokrm pocházející z oblasti Jizerských a Krkonošských hor. Tento vydatný a sytý pokrm má své místo jako první jíd...
Velikonoční nádivka
Perfektní velikonoční nádivka by měla být uvnitř nadýchaná a zvenčí krásně vypečená do zlatova. Její aroma je prosycené uzeným masem a bohatou zelení, což jí dodává jedinečn...