Obalovaný gothaj
Obalovaný gothaj je rychlé a chutné jídlo, které vám možná připomene studentská léta. Pokud si vyberete kvalitní gothajský salám, můžete si pochutnávat na tomto smaženém pokrmu bez pohnutí...
Houbová směs s Gothajem
Připravte si lahodné jídlo, které kombinuje chutné houby s sýrem Gothaj. Tato směs je ideální jako hlavní chod nebo jako zajímavý doplněk k jiným pokrmům. Vychutnejte...
Gothaj v pivním těstíčku
Připravte si vynikající pokrm Gothaj obalený v těstíčku z piva. Tento lahodný recept vám umožní vychutnat si křupavou a chutnou variantu tohoto masového výrobku....
Salám v hořčičném těstíčku
Salám v hořčičném těstíčku je chutné jídlo, které se skládá z plátků salámu nakrájených na poloviny. Tyto kousky se obalí v těstíčku, které jim dodá výjimečnou chuť. Po osmažení z obou stra...
Gothaj v jogurtovém těstíčku
Připravte si chutné jídlo zvané Gothaj, které je obalené v jogurtovém těstíčku. Tento recept vám umožní vytvořit lahodný pokrm, který osloví vaše chuťové pohárky....
Karbanátky z patizonu
Karbanátky z patizonu se připravují z jemně nakrájené cibule, kousků slaniny a prolisovaného česneku. Dále se do směsi přidává nahrubo nastrouhaný patizon a strouhaný gothaj. Jako spojivo...
Francouzské brambory od mé maminky
Připravte si chutné Francouzské brambory podle rodinného receptu, který mě naučila moje maminka. Tato klasika je oblíbená pro svou kombinaci brambor, masa a sýra, a s...
Zapečené papriky s anglickou slaninou
Zapečené papriky s anglickou slaninou jsou lahodné jídlo, které se připravuje ze čerstvých paprik. Ty se nejprve rozpůlí a zbaví semen, poté se umístí do pekáče, který...
Vejce s bramborami a pastou gochujang podle Ottolenghiho
Tento pokrm spojuje vejce s bramborami a je obohacen o korejskou chilli pastu gochujang, která si získala popularitu mezi šéfkuchaři díky své nasládlé a pikantní chuti. Tato...
Studentský řízek
Studentský řízek je oblíbené jídlo, které vzniká z nakrájeného gothajského salámu. Tento salám se upravuje na širší plátky a obalí se v těstíčku, které se připravuje smíchání...
Brambory po farmářsku
Brambory po farmářsku jsou skvělým jídlem, které si můžete připravit podle našeho receptu. Toto jídlo je výbornou volbou pro milovníky domácí kuchyně, které potěší svou...
Zapečené brambory s kysaným zelím
Zapečené brambory s kysaným zelím jsou lahodným pokrmem, který kombinuje jemně plátky brambor a kysané zelí. Příprava zahrnuje očištění a nakrájení syrových brambor na tenké plátky, které...
Cuketové křupavé bramboráky
Cuketové křupavé bramboráky jsou lahodným pokrmem, který spojuje jemnou chuť cukety s křupavou texturou brambor. Tento jednoduchý recept vám umožní připravit si chutnou a výživnou...
Zapečený Gotthaj
Zapečený Gotthaj je lahodné jídlo, které zahrnuje kabanos rozdělený na kousky dlouhé přibližně patnáct centimetrů. Tyto kousky jsou napůl naříznuty a plněny kolečky c...
Jednoduchý Gothaj s cibulí a chilli papričkami
Toto jídlo se skládá z nakrájeného Gothaj salámu, který je smíchán s měsíčky cibule a kolečky chilli papriček. Přidává se k tomu ocet, olej a koření, což vytváří osvěžuj...
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Toto jídlo se skládá z drůbežích jater, gothajské klobásy a tvrdého sýra, které jsou podávány v želatinové vrstvě. Příprava začíná vařením vývaru, který se nejlépe připravuje v tlak...
Brambory, nejen jako příloha
Brambory jsou vynikajícím a rychlým jídlem, které si můžete připravit během chvilky. Jejich příprava je jednoduchá a skvěle se hodí k různým pokrmům, například jako...
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Bramborový guláš, známý také jako buřtguláš, je oblíbeným pokrmem, který jistě ocení každá hospodyňka. Tento chutný a hustý guláš je rychlým a vydatným řešením, které skvěle zasytí i n...