Fritto misto
Fritto misto je italská klasika, kterou zná jistě každý, kdo na jihu někdy byl. Jedná se vlastně o smaženou mísu čehokoliv, nejčastěji ale právě kombinaci malých ...
Podobné recepty jako Fritto misto
Frito mallorquin
Frito mallorquin je tradiční pokrm z Mallorky, který se připravuje na pánvi. Šéf Zdeněk vám ukáže, jak tuto lahůdku z masa, jater, zeleniny a brambor vyrobit.
Podobné recepty jako Frito mallorquin
Octové těsto místo listového
Mouky je někdy potřeba trochu více, podle velikosti vajec a druhu mouky. Vše v míse smícháme v pevné a pružné těsto, necháme v lednici odležet. Bě...
Podobné recepty jako Octové těsto místo listového
Koláč místo žemlovky
Starší pečivo si pomeleme, rozdrobíme nebo rozmixujeme. Žloutky rozmícháme s mlékem a cukry a sypkou směs pečiva s práškem do pečiva navlhčíme, promíc ...
Podobné recepty jako Koláč místo žemlovky
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Pracovní postup: Baklažány omyjeme, osušíme a nakrájíme podélně i se slupkou na plátky. Posolíme je a necháme je asi půl hodiny stát, abychom je zbav...
Podobné recepty jako Baklažány s jogurtovou omáčkou
Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory
Očistěného osoleného lososa pokapeme citronem a opečeme na pánvi cca 2-3 min z obou stran. Zalijeme smetanou a jakmile se začne smetana vařit tak kous.
Podobné recepty jako Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory