Kachní stehna na červeném víně recept
Postup přípravy. Na dno pekáčku dáme snítky rozmarýnu a celé stroužky česneku. Maso osolíme, vložíme do pekáče na rozmarýn a dáme péci do rozehřáté trouby dozlatova a doměkka. V kastrůlku rozmícháme víno s marmeládou, přidáme lžičku koření pěti vůní a za stálého míchání přivedeme k varu.
Podobné recepty jako Kachní stehna na červeném víně
Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem recept ...
Kachnu vložíme na pekáček, lehce zasypeme kmínem a podlijeme vývarem. Vložíme do rozehřáté trouby na dobu cca 2,5 – 3 hodiny. Pečeme, dokud není maso měkké. Zpočátku pečeme maso odkryté, aby se dobře zatáhlo. Ve chvíli, kdy maso chytá barvu, kachnu přiklopíme druhým pekáčkem a až poslední hodinu peč
Podobné recepty jako Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem ...
Kachna na víně
1. Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na porce a osolíme. Slaninku necháme v hrnci zesklovatět, vložíme na ni porce kachny a po všech stranách ji opečeme. Porce kachny poté vyjmeme. Na tuk z kachny vložíme nakrájenou cibuli, nakrájenou zeleninu, osolíme a osmahneme.
Podobné recepty jako Kachna na víně
Poklady francouzské kuchyně: Boeuf bourguignon
francouzská Suroviny hovězí kližka 1 kg hladká mouka 2 lžíce pancetta 150 g olivový olej 2 lžíce šalotka 1 ks cibule 2 ks česnek 1 stroužek brandy 75 ml červené burgundské víno 750 ml hovězí vývar 500 ml bouquet garni 1 ks baby cibulky 110 g malé žampiony 200 g máslo 1 lžíce mořská sůl a čerstvě mle
Podobné recepty jako Poklady francouzské kuchyně: Boeuf bourguignon
Pečená kachna s červeným zelím
3 Sundejte alobal nebo poklici a znovu slijte sádlo i výpek a zvyšte teplotu na 180 °C. Kachnu dopečte dozlatova a dokřupava. Trvá to podle výkonu trouby asi 30 minut. Mezitím seberte naběračkou z výpeku sádlo, které můžete uchovat v ledničce pro další použití.
Podobné recepty jako Pečená kachna s červeným zelím
Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně ...
3. Udělejte knedlíky. Housky nakrájejte na menší kostky. Mouku smíchejte v míse se lžičkou soli. Uprostřed udělejte důlek, do něj vyklepněte vejce, rozdrobte droždí, přidejte cukr a zalijte mlékem. Vidličkou vejce lehce prošlehejte s mlékem a droždím a nechte 5 minut na teplém místě vzejít klásek.
Podobné recepty jako Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně ...
Francouzská klasika: Coq a vin
několik sušených hub, předem namočených. čerstvé houby, nejlépe lesní, nebo hnědé žampiony 250 g. olivový olej na opékání. hladká mouka 2 lžíce. sůl a čerstvě namletý pepř. Ale i pěkné farmářsky buclaté kuře si rádo pobude ve vinné lázni a s tímto pokrmem prostě uděláte ohromný dojem.
Podobné recepty jako Francouzská klasika: Coq a vin
Recept Konfitovaná kachna s dvoubarevným zelím a knedlíkem ...
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…. Troubu předehřejte na 160 °C. Stehna omyjte a osušte. Vložte je do pekáče, osolte a posypte kmínem. Přidejte celou palici česneku překrojenou napříč a... více o Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně. 150 minut. Výpečky s chlupatými knedlíky a zel
Podobné recepty jako Recept Konfitovaná kachna s dvoubarevným zelím a knedlíkem ...
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně ...
Postup přípravy. Kachnu osolíme a posypeme kmínem. V pekáči na sporáku rozehřejeme máslo, na kterém zesklovatíme cibuli se slaninou, přidáme všechno koření a posekané švestky. Chvilku společně opékáme a poté podlijeme malinko vodou.
Podobné recepty jako Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně ...
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Suroviny. 6. 1,25 g hovězí kýty. 25 g uzeného vepřového bůčku. 20 malých cibulek (ideálně šalotky) bouquet garni. lžíce sádla. 1 láhev dobrého červeného vína ideálně z oblasti Burgundska. 2 lžíce polohrubé mouky.
Podobné recepty jako Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Trhaná kachna / husa se zelím a bramborovými noky ...
Do většího hrnce dáme vařit mírně osolenou vodu. Mouky do těsta přidáme podle kvality brambor, umícháme vláčné nelepivé těsto, ze kterého na pomoučněném stole vyválíme 3 - 4 válečky silné cca 1,5 cm, které pokrájíme kartou na malé dílky - noky, které ihned naházíme do vroucí vody.
Podobné recepty jako Trhaná kachna / husa se zelím a bramborovými noky ...
Pečená kachna s jablky a zázvorem recept
Přiklopíme a dáme do vyhřáté trouby na 220 °C. Pečeme 30 minut, snížíme teplotu na 180 °C pekáč odkryjeme, pečeme za občasného přeléváním vypečenou šťávou zhruba 1-2 hodiny. Když je kachna měkká vyndáme jí z pekáče, slijeme větší množství tuku.
Podobné recepty jako Pečená kachna s jablky a zázvorem
Divoká kachna na smetaně recept
Divoká kachna na smetaně Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. lenka-m 3 názory 5. 3. 2008 11:57 vybusna Přidat fotku Suroviny 1 1 kachna 2 2 cibule 30 dkg 30 dkg mrkve 30 dkg 30 dkg petržele 30 dkg 30 dkg celeru ocet nové koření celé bobkový list tymián jal
Podobné recepty jako Divoká kachna na smetaně
Francouzská marináda
Francouzská marináda - recept: Chilli papričku a bazalku nakrájíme na drobné kousíčky. V misce rozmícháme olivový olej a dijonskou hořčici a přilijeme víno. Vše smícháme dohromady a
Podobné recepty jako Francouzská marináda
Kachní prsa s portským vínem, pomerančem a medem recept ...
Pořádně promícháme, přidáme nové koření. Kachní prsa položíme kůží dolů na studenou pánev, necháme zvolna rozehřát. Po rozehřátí pečeme 12 min. poté obrátíme a dopékáme 5 min. Opečená prsa přendáme do pekáčku a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme ještě zhruba 10 min.
Podobné recepty jako Kachní prsa s portským vínem, pomerančem a medem ...
Bažant pečený na víně a divokém koření recept
Postup přípravy. Staženého očištěného bažanta rozčtvrtíme, oddělíme páteř a vykostíme. Osolíme a posypeme kořením na divočinu. Zeleninu nakrájíme na větší kostky, vložíme do pekáče, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, kosti, celý pepř, nové koření a bobkový list.
Podobné recepty jako Bažant pečený na víně a divokém koření
Roštěná na víně (Prostřeno)
10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina „Je to piplačka, ale stojí to za to,“ říkají o výrobě „kresleného dortu“ cartoon cake amatérské, ale velmi šikovné cukrářky
Podobné recepty jako Roštěná na víně (Prostřeno)
Francouzské kuře na smetaně a bílém víně recept
hrst čerstvých hříbků nebo mražených hříbků ( nakrájených na plátky) 100 ml bílého vína. 2 stroužky česneku. 300 ml vývaru. 70 ml smetany ke šlehání. 2 lžíce hladké mouky. 1 bobkový list. 2-3 snítky čerstvého tymiánu nebo v oleji naložené větvičky tymiánu. pepř.
Podobné recepty jako Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Kohoutek na víně recept
Postup přípravy. Nakrájíme si mrkev na kolečka,česnek na malé kousky a anglickou na kostičky asi 1cm. Slaninu orestujeme v hlubším hrnci do křupava,vyndáme a necháme stranou.Tuk ponecháme v hrnci. Kohoutí maso osolíme, opepříme, vložíme do kastrolu s tukem po slanině a opečeme ze všech stran dozlato
Podobné recepty jako Kohoutek na víně
Kachna po staročesku
Nejprve pod poklicí prsama dolů, hodinu a půl na 180°C pak bez poklice 45 minut do zlatova - pak otočit a další hodinu a půl (teď již na zádech) pod poklicí. Stále platí, polévat vlastní šťávou (doporučuji tak polovinu tuku odebrat, záleží na tom, jak moc pouští) Na posledních 20 minut - bez poklice
Podobné recepty jako Kachna po staročesku
Kachna na medu
Kachna na medu - recept: Očištěnou kachnu zevnitř nasolíme a zvenku natřeme směsí umíchanou ze sojové omáčky, medu, zázvoru a poloviny bílého vína. Uložíme na chladné místo a Uložíme na chladné místo a
Podobné recepty jako Kachna na medu
Krůtí na víně a bylinkách recept
3 stroužky českého česneku 1 cibule 1/4 červené papriky 1/4 žluté papriky 1/4 zelené papriky 1 malou cuketu 400 g sterilovaných rajčat (1 konzerva) 150 ml bílého vína 150 ml vývaru sůl 1/2 kávové lžičky citronového pepře bazalka 1/2 chilli papričky Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční h
Podobné recepty jako Krůtí na víně a bylinkách
Francouzské škvarky Rillons
1. Prý je to recept francouzských pastevců. Nevím, ale je chutný. 2. Nakrájíme bůček na větší kostky, opepříme a osolíme. Dáme do misky a zatížíme poklicí, v chladu necháme 1 den uležet. 3. Poté nalijeme 2 dcl vína do hrnce, nasypeme kostky bůčku a necháme stejně jako škvarky škvařit. Nepodléváme vo
Podobné recepty jako Francouzské škvarky Rillons
Jehněčí kýta na červeném víně recept
400-500 ml červeného vína (suché víno) kořenová zelenina (3 menší mrkve, 2 menší petržele, kousek celeru) 2 menší cibule svazek bylinek (tymián, rozmarýn, šalvěj) kousek másla 3 lžíce rajského protlaku hovězí vývar sůl pepř Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot H
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně recept
Víno opět vlejeme do pánvičky a přidáme trošku másla, aby se víno zahustilo. Když bude másla málo, tak přidáme. Po rozpuštění másla vaříme cca 1 min a přidáme zpátky slaninku. Kachní prsa nakrájíme na plátky a přelijeme omáčkou z červeného vína. Jako přílohu můžeme použít zelené fazolky, brambory ..
Podobné recepty jako Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Červené zelí ke kachničce recept
Jsou zatím supr, ale potřebovala bych recept na kyselé červené zelí. Díky www.toprecepty.cz. Odpovědět. JanaDorazinova. 4. 1. 2011 20:07. Terezko, já se zrovna dnes na něj dívala, ale zrovna jsem nevěděla, k čemu to uvařit.
Podobné recepty jako Červené zelí ke kachničce
Srnčí panenka na víně s brusinkami
Panenku očistíme, osolíme, opepříme a osmahneme na tuku na pánvi, z každé strany 4 min. Na tuku osmahneme cibuli. Po zezlátnutí přilijeme víno a přidáme brusinky. Vložíme pokrájené maso na medailonky.
Podobné recepty jako Srnčí panenka na víně s brusinkami
Fazolková francouzská polévka recept
Přilijeme smetanu, vše rozmícháme a počkáme, až se nám fazolky uvaří doměkka a přidáme k nim jíšku. Provaříme a přidáme půlku připraveného nasekaného kopru. Teď dochutíme 1 lžičkou cukru, 2-3 lžíce octa, osolíme. Ochutnáme a přidáváme ocet nebo cukr a muškátový oříšek dle chuti.
Podobné recepty jako Fazolková francouzská polévka
Kuřecí prsíčka na víně s rajčaty
Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo; 10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina
Podobné recepty jako Kuřecí prsíčka na víně s rajčaty
Recept Kluci v akci-Kachna na medovině s červeným zelím ...
Recept Kluci v akci-Kachna na medovině s červeným zelím - 8 porcí - pro velké jedlíky nenalezen - recept: Recepty.cz - on-line kuchařka, kde najdete dobré rady, jaké jídlo si připravit a jaké si na něj nachystat suroviny.
Podobné recepty jako Recept Kluci v akci-Kachna na medovině s červeným zelím ...
Francouzské palačinky recept
Francouzské palačinky. Palačinky jsou skvělé - ať už k snídani, svačině nebo k obědu. Za vyzkoušení stojí tento léty prověřený recept s osvědčeným poměrem surovin. Podle něj upečené palačinky se vždy povedou - netrhají se, nelepí a dají se péct velmi tenké. 5,0 (246×) heli3. 175 názorů.
Podobné recepty jako Francouzské palačinky
Pravé francouzské palačinky Crêpes Suzette
Postup přípravy. Všechny suroviny na přípravu palačinek (crêpes) ušlehejte v míse na hladké lité těsto. Spíš než mixér použijte metly nebo metlu kuchyňského robotu. Těsto odložte nejméně na 1 hodinu na chladné místo. V malé pánvi rozehřejte na středně silném stupni trochu másla, přidejte naběračku t
Podobné recepty jako Pravé francouzské palačinky Crêpes Suzette