Ragú z divočáka recept
Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v plátěném uzlíčku nebo vajíčku na čaj) a dusíme asi hodinu. (Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných rajčat).
Podobné recepty jako Ragú z divočáka
Hověží nudličky s dresingem recept
Připravíme si dresing: zakysaná smetana, prolisovaný česnek, půl cibule nakrájené na jemno, trocha bílého vína, sůl, citronová šťáva a bylinky nasekané na drobno. Poměr surovin záleží na vaši chuti. Brambory dobře omyjeme a i se slupkou nakrájíme na měsíčky, osolíme, posypeme provensálskými bylinkam
Podobné recepty jako Hověží nudličky s dresingem
Vynikající marináda nejen na gril
Vynikající marináda - nejen na gril - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Vynikající marináda nejen na gril
Česnekový vepřový steak recept
Na rozpálenou pánev vložíme připravené plátky masa, přikryjeme je poklicí. Asi po 10-ti minutách maso otočíme a posypeme na plátky nakrájeným česnekem a přiložíme menší plátek slaniny. Znovu přikryjeme poklicí. Dopékáme asi 10 minut.
Podobné recepty jako Česnekový vepřový steak
Mečiar na grile (Espadon au barbecue) recept
Na dno misy nalejeme trochu oleja zmiešaného s vínom alebo s citrónovou šťavou, uložíme na ňu stejky ryby a zalejeme zvyškom marinády. Misu zakryjeme potravinárskou fóliou a dáme na 2 hodiny do chladničky. Namarinovaného mečiara vložíme do zatváracej mriežky na grilovanie, aby sa pri opekaní nerozpa
Podobné recepty jako Mečiar na grile (Espadon au barbecue)