Kváskový žitný chléb recept
Chléb pečený jen ze žitné mouky má svá specifika. Není vůbec jednoduché docílit, aby správně vykynul. Zkoušela jsem ho několikrát a málokdy mi vyšel dobře. Hlavně by se asi měl raději péct v nějaké formě, třeba chlebíčkové, těsto kynutím zřídne a ztrácí tvar. Doporučuju k nastudování:
Podobné recepty jako Kváskový žitný chléb
Dalamánky s prefermentem recept
2013 00:40. Majdo, s prefermentem se odvoláváš na Cathleen - a tak mi nějak nejde do hlavy, proč tak veliký rozdíl v množství droždí. Cathleen uvádí 150 ml vody, 150 g mouky hladké, 1-2 g droždí, Ty máš 200 ml vody, 150 g mouky žitné chlebové a půl kostky droždí = 21 g (tj. o 20 g více). Jikotka má
Podobné recepty jako Dalamánky s prefermentem
Domácí chléb (kyne přes noc) pečený v litinovém hrnci
Domácí chléb (kyne přes noc) pečený v litinovém hrnci? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Domácí chléb (kyne přes noc) pečený v litinovém hrnci
Chléb pečený v kastrolu
Domácí chléb, jehož pořizovací cena je asi 15 Kč. K pečení není potřeba pekárna. Těsto na tento chléb kyne nejméně 8 hodin. Proto je vhodné si těsto připravit před odchodem do práce a po příchodu z práce už jen chleba upéct. Nebo těsto připravit večer, nechat kynout přes noc a upéct v sobotu ráno.
Podobné recepty jako Chléb pečený v kastrolu
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě - recept: Výše zmíněné ingredience smíchejte, těsto dejte do olejem vymazané skleněné (silikonové) formy, zakryjte a bez kynutí vložte do NEpředehřáté trouby,
Podobné recepty jako Domácí chléb pečený v troubě