Demi glace
Demi glace je bohatý základ, který se používá pro přípravu vynikajících omáček, přičemž jeho hlavní úlohou je zvýraznit chuť masa. Domácí příprava demi glace vyžaduje zn...
Recept na omáčku demi glace z řeznictví Naše maso
Demi glace je základní omáčka, která se hodí k hovězímu masu a je oblíbená ve francouzské kuchyni. Jedná se o hustý, koncentrovaný vývar, který má sirupovou konzistenci....
Demi glace v pomalém hrnci
Demi glace je aromatická omáčka, kterou připravujeme z kvalitního hovězího masa, jako je oháňka. Nejprve si necháme oháňku a kosti u řezníka nařezat na menší kusy. Tyto připravené...
Zeleninové demi-glace
Zeleninové demi-glace je vynikající základ pro přípravu omáček, který si můžete snadno a rychle připravit. Stačí pár minut na pánvi, a po přidání másla nebo smetany vytvoříte lahod...
Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci
Hovězí na kořenové zelenině s knedlíky a kapií připravené v pomalém hrnci nabízí bohatou a intenzivní chuť, která se nedá srovnávat s běžně dušenými pokrmy. Toto jídlo je...
Na kosti grilovaný nízký roštěnec, lišková omáčka a dušená zelenina
Připravte si chutné jídlo z grilovaného nízkého roštěnce nakrájeného na kostičky, který je servírován s delikátní omáčkou z lišek a podávaný s dušenou zeleninou....
Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem
Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem představují lahodné jídlo, které spojuje jemné těstoviny s bohatou omáčkou. Omáčka se připravuje z orestované slaniny a cib...
Hovězí ossobuco s pivní omáčkou a pečenou sezonní zeleninou
Hovězí ossobuco, což v italštině znamená "kost s dírou", je vlastně kus hovězího kolena, který se pyšní výjimečnou chutí a umaštěnou texturou. Přestože název může znít jednoduše, výs...
Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré
Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace je delikátní pokrm, který se skládá z jemně vařeného hovězího jazyka, který je poté podáván v bohaté a chutné omáčce demi glace. Tento jazyk je...
Roastbeef s pečenými bramborami a domácí tatarkou
Roastbeef je vynikající pokrm, který se skvěle kombinuje s malými křupavými bramborami a lahodnou domácí tatarskou omáčkou. Tato kombinace vytváří dokonalou chuťovou harmonie, která potě...
Králík v pupku
Králík v pupku je tradiční pokrm, který se připravuje z hovězího pupku. Tento kus masa se nejprve osolí a opepří, aby získal chuť. Do jeho středu se poté vkládá váleček z mleté kr...
Uzené kostky v pikantní fazolové omáčce
Uzené kostky v pikantní fazolové omáčce jsou delikátním pokrmem, který kombinuje kousky masa a vybrané ingredience pro dosažení intenzivní chuti. K přípravě se používá uz...
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Tento recept představuje lahodný steak z jihoamerického striploinu, který je připraven s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem. Steaky jsou nakrájeny tak, aby měly optimální výšku...
Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou
Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou je chutné jídlo, které spojuje jemné bramborové noky s křupavou slaninou a sladkou omáčkou ze švestek. Gnocchi se nejprve uvaří v osolené vodě,...
Vepřové medailonky s cibulovou omáčkou
Vepřové medailonky s cibulovou omáčkou představují lahodné jídlo, kde se využívá vepřová panenka, která patří mezi nejchutnější části vepřového masa. Tyto šťavnaté medailonky jsou sk...
Vepřová kotleta na cibuli aneb "Mámo, honem, já mám hlad"
Pokud hledáte způsob, jak rychle uspokojit hlad v domácnosti, zkuste připravit vepřové kotlety s cibulí. Tento pokrm je lehký na přípravu a skvěle dochucený kombinací ús...
Ossobuco na víně a zelenině
Ossobuco na víně a zelenině je tradiční italské jídlo, které se připravuje z plátků hovězího kolena. Tyto plátky se před vařením upravují tak, že se na několika míste...
Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem
Špenátový krém s bramborovými krutony a parmazánem je lahodné a krémové jídlo, které spojuje jemnou chuť špenátu s bohatostí parmazánu. Tento pokrm začíná zpěněním cibule na másl...

















