Sdílet:

De miglas recept


De miglas recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na De miglas, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření De miglas. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších De miglas receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Demi glace

Demi glace je silný základ pro ty nejlepší omáčky. Využívá se především ke zvýrazněné masové chuti. Výroba domácího demi glace je náročná na čas. Pomalé tažení zabere 24 až 36 hodin, ale samotná příprava jen pár minut.

Podobné recepty jako Demi glace

Recept na omáčku demi glace z řeznictví Naše maso ...

Demi glace je ultimátním základem pro silné omáčky k hovězímu masu a Francouzi bez něj nedají ani ránu! Jde o koncentrovaný zredukovaný vývar, který je hustý jako sirup. Můžete ho připravit předem, skladovat v mrazáku nebo lednici a sáhnout po něm, kdykoli je potřeba. Příprava je sice zdlouhavější a

Podobné recepty jako Recept na omáčku demi glace z řeznictví Naše maso ...

Demi Glace recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Demi Glace recept

Zarestovaný protlak zalijeme červeným vínem a víno zcela vyvaříme (pokud víno málo vyvaříme, demi glace bude kalný). Na zhotovený základ vložíme opečené kosti a zalijeme vodou. Přivedeme k varu, stáhneme a necháme táhnout asi 6-7 hodin. Po celou dobu sbíráme pěnu a tuk. Uvařený demi glace scedíme a

Podobné recepty jako Demi Glace

Demi glace v pomalém hrnci

Demi glace v pomalém hrnci. Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód: https://rcpt.cz/736Gw

Podobné recepty jako Demi glace v pomalém hrnci

Zeleninové demi-glace
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zeleninové demi-glace

Porce demi-glace je skvělá při přípravě omáček, kdy stačí jen pár minut na pánvi a po přidání másla nebo smetany máte nejlepší omáčku na světě. Určitě znáte masové demi-glace z telecích kostí, ty se ale dělají celý víkend. Můžete ale vyzkoušet zeleninové demi-glace, příprava zabere mnohem méně času.

Podobné recepty jako Zeleninové demi-glace

Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci

osolíme a opepříme. Česnek a slaninu nakrájíme na tenké plátky, cibuli, celer, mrkev nasekáme v kutru. Demi glace rozpustíme v horké vodě. Pomalý hrnec vytřeme sádlem, dno vyskládáme plátky slaniny a dáme zatím stranou. Na pánev s rozehřátým olejem přidáme maso, ze všech stran orestujeme a přendáme

Podobné recepty jako Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci

Na kosti grilovaný nízký roštěnec, lišková omáčka a dušená zelenina
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Na kosti grilovaný nízký roštěnec, lišková omáčka a dušená zelenina

Na omáčku z lišek zpěňte na másle 2 středně velké šalotky. Přidejte 100 g očištěných lišek a orestujte. Zalijte 30–40 g demi-glace (dlouho vařený, rosolovitý vývar z telecích kostí a zeleniny) a lehce povařte. Nakonec zjemněte 100 ml 33% smetany a podle chuti dosolte.

Podobné recepty jako Na kosti grilovaný nízký roštěnec, lišková omáčka a dušená zelenina

Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem recept ...

demi-glace, demiglas recept, demiglas, demi-glace recept, demiglace recept, omáčka demi-glace, demi-glas, omacka demiglas, omáčka demi-glas, deniglas, fazole profi recept, demiglas v prášku, testoviny s pecorinem, omacka demi-glace recept, recepty se sýrem pecorino, demiglace, široké nudle s česneké

Podobné recepty jako Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem ...

Hovězí ossobuco s pivní omáčkou a pečenou sezonní ...

Postup přípravy Ossobuco: Očištěnou kořenovou zeleninu společně s polovičním množství cibule nakrájejte na menší kousky přibližně 1x1 cm. Na dno pekáče rozprostřete zeleninu společně se sádlem a bylinkami. Plátky ossobucca nasolte a opepřete z obou stran, rozložte je na zeleninu a podlijte polotmavý

Podobné recepty jako Hovězí ossobuco s pivní omáčkou a pečenou sezonní ...

recept internet
recept internet

Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré ...

Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré. Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód: https://rcpt.cz/AG89

Podobné recepty jako Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré ...

recept internet
recept internet

Roastbeef s pečenými bramborami a domácí tatarkou | Prima ...

K domácímu roastbeefu se skvěle hodí malé křupavé brambory a především domácí tatarka, nad tu rozhodně není! :) Souhlasíte?

Podobné recepty jako Roastbeef s pečenými bramborami a domácí tatarkou | Prima ...

Králík v pupku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Králík v pupku recept

Krok 2: Vytvarovanou roládu převážeme režnou nití a povrch jen osolíme a opepříme. Roládu pečeme v troubě v přikrytém pekáči podlitou vodou a 4 lžícemi Demi-glace asi 2 hodiny na střední teplotu. V průběhu pečení asi třikrát obrátíme. Krok 3: Ze silného výpeku, uděláme omáčku, kterou dle potřeby doh

Podobné recepty jako Králík v pupku

Uzené kostky v pikantní fazolové omáčce recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Uzené kostky v pikantní fazolové omáčce recept

Nakrájenou cibulku osmahneme na oleji, přidáme papriku, prolisovaný česnek, sušená rajčata, pepř, sůl, chilli papričku, nakrájené maso a plechovku fazolí. Podlijeme, přidáme demi glace nebo gelový bujon a chvíli povaříme. Doba vaření závisí na mase. Já ho měla zcela měkké, tak jsem vařila krátce.

Podobné recepty jako Uzené kostky v pikantní fazolové omáčce

Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými ...

Na žampiony položíme hotový steak, posypeme ho maldonskou solí a podlijeme omáčkou demi-glace. Maso s blánou a částí tuku nakrájíme přes vlákna na pěkné steaky, jemně je pěstí poklepeme.

Podobné recepty jako Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými ...

Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou recept

Do kastrůlku vložíme povidla a demi glace, zalijeme vodou či vývarem, dobře promícháme a necháme chvilku probublávat a redukovat. Zahustíme lžičkou solamylu, který jsme rozkvedlali v malém množství studené vody, a dochutíme octem, pepřem a solí dle chuti. Omáčku i gnocchi se slaninou podáváme horké.

Podobné recepty jako Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou

Vepřové medailonky s cibulovou omáčkou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové medailonky s cibulovou omáčkou recept

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme čerstvě drceným pepřem a opečeme na pánvi z obou stran. Odložíme do tepla. Krok 2: Do výpeku přidáme cibuli nakrájenou na plátky, orestujeme ji, aby byla lehce nazlátlá, a zalijeme smetanou, provaříme, dle chuti dosolíme.

Podobné recepty jako Vepřové medailonky s cibulovou omáčkou

Vepřová kotleta na cibuli aneb mámo, honem, já mám hlad recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřová kotleta na cibuli aneb mámo, honem, já mám hlad recept ...

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka. Krok 2: Kotletu otřeme vlhkým hadříkem a nakrájíme na 4 plátky. Krok 3: Malinko po obou stranách naklepeme, nařízneme po okrajích a z obou stran opepříme.

Podobné recepty jako Vepřová kotleta na cibuli aneb mámo, honem, já mám hlad ...

Ossobuco na víně a zelenině recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Ossobuco na víně a zelenině recept

Krok 1: Otřeným plátkům ossobuco na několika místech nařízneme blánu, kterou mají po obvodu, aby se později nekroutily. Obalíme je v hladké mouce se solí a pepřem a na oleji z obou stran osmažíme dozlatova.

Podobné recepty jako Ossobuco na víně a zelenině

Špenátový krém s bramborovými krutony a parmazánem recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Špenátový krém s bramborovými krutony a parmazánem recept ...

Krok 1: Cibuli nakrájíme na kousky a zpěníme na rozpuštěném másle. Po chvíli přidáme česnek a krátce orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme na brambory na krájené na kousky. Když brambory částečně změknou přidáme povolený špenát, sůl a vaříme do měkka cca 8-10 minut ...

Podobné recepty jako Špenátový krém s bramborovými krutony a parmazánem ...



×