Dančí guláš s knedlíkem
Vaříme bez pokličky, aby se odpařil alkohol. Pak podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a vaříme doměkka. Přidáme zavařeninu a zalijeme moukou rozkvedlanou v trošce vody. Na mírném ohni provaříme. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem. Typy knedlíků, jak je rozlišíme a základní příprava. Uvařeno (1x)
Podobné recepty jako Dančí guláš s knedlíkem
Dančí guláš s hovězím masem recept
Cibuli nakrájíme na kostičky. Potřebujeme po 500 g cibule pod obě masa - dohromady 1 kg. Dančí: 1. Na sádle zkaramelizujeme cibuli, přidáme nové koření, pepř, hřebíček a necháme provonět. Nesmíme koření spálit. 2. Vložíme maso a zprudka orestujeme, aby se zatáhlo, podlijeme vodou a dusíme cca 1,5 ho
Podobné recepty jako Dančí guláš s hovězím masem
Dančí guláš
Postup přípravy receptu. 1. Maso nasekáme na kousky, opláchneme ve vlažné vodě. Větší část cibule drobně nakrájíme, osmahneme dorůžova na sádle, přidáme papriky, zpěníme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme maso, osolíme, okořeníme pepřem a utřeným česnekem, vmícháme rajčatový protlak a dusím
Podobné recepty jako Dančí guláš