Red Velvet Cake Červený samet recept
240 ml podmáslí (může být i 12Oml bílého jogurtu a 120ml mléka) 1 lžička sody 1 lžička octa (nejlépe jablečného) červené barvivo - gelové, asi 0,5 lžičky vanilkový extrakt Krém: 500 g mascarpone 400 ml smetany ke šlehání (dala jsem méně) 100 g moučkového cukru Potahová hmota Smartflex velvet (aroma
Podobné recepty jako Red Velvet Cake Červený samet
Red velvet dort
Red velvet cake- recept: Předehřejeme troubu na 180°. Vymažeme máslem kulaté formy na dorty (2 x 21 cm/ 8”) a vyprášíme s kakaovým práškem (POZOR! Ne kakaem připraveným na
Podobné recepty jako Red velvet dort
Red Velvet Cake
Polovinu podmáslí smícháme s 1/2 lžičkou gelové barvy a důkladně rozmícháme. Šlehač snížíme na střední otáčky a po částech přidáváme obarvené podmáslí a moučnou směs, až vše spotřebujeme a vznikne vláčné tužší těsto. Ve skleničce smícháme 1 a 1/2 lžičky octa s 1 lžičkou jedlé sody. Okamžitě se začne
Podobné recepty jako Red Velvet Cake