Králičí stehna na dijonské hořčici
Po uplynulé době maso vyjmeme a tekutinu přecedíme. Do hladké omáčky zamícháme trošku jíšky, aby zhoustla. Přidáme dvě lžíce dijonské hořčice a kapku smetany, nakonec přimícháme kousek másla a maso v omáčce necháme krátce prohřát. Servírujeme například s bramborami, těstovinami, se zeleninou, k omáč
Podobné recepty jako Králičí stehna na dijonské hořčici
Rýžový pudink s meruňkami
Jak ušetřit čas: Hrnec TEFAL Cook4Me+ zapněte v manuálním modu na funkci browning.Vlijte mléko, zahřejte ho, osolte, přidejte skořici, máslo a rýži a za stálé míchání přiveďte k varu. Přiklopte a zapněte program na pomalé vaření na 15 minut.
Podobné recepty jako Rýžový pudink s meruňkami