Štika na másle z Nantes recept
Z odměřené vody, zeleniny, koření, octa a soli uvaříme slabě kyselý, přiměřeně kořeněný vývar. Když se zelenina uvařila, vývar scedíme a asi 20 minut v něm pošírujeme očištěnou štiku. V mezičase dohotovíme máslovou omáčku: Máslo rozdělíme asi na 10 kousků.
Podobné recepty jako Štika na másle z Nantes
Fotografie k receptu Marocká kuchyně směs koření RAS AL ...
Marocká kuchyně - směs koření RAS AL HANOUT hotová směs RAS AL HANOUT arrefeena půl lžičky mletého hřebíčku arrefeena půl lžičky kajánského pepře arrefeena 2 lžičky mletého nového koření arrefeena 2 lžičky mletého římského kmínu ...
Podobné recepty jako Fotografie ku Marocká kuchyně směs koření RAS AL ...
Mleté řízky s houbami, ve strouhance s uzenou paprikou ...
Na másle orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a povolené rozmražené houby. Krátce podusíme. Vše vmícháme do mletého masa, do kterého přidáme koření a vejce. Zlehka vmícháme strouhaný čedar. Uděláme mokrou rukou placičky, které obalíme v těstíčku z vajec a hladké mouky
Podobné recepty jako Mleté řízky s houbami, ve strouhance s uzenou paprikou ...