Krůtí nudličky v jednoduché marinádě recept
Krůtí nebo mohou být i kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a dáme do uzavíratelné misky. Přidáme žloutky, prolisovaný česnek, grilovací koření nebo jiné podle chuti, promícháme a necháme v chladu aspoň 30 minut marinovat. Bílky ušleháme a do sněhu lehce vmícháme škrob a osolíme.
Podobné recepty jako Krůtí nudličky v jednoduché marinádě
Dušené krůtí žaludky recept
Krok 1: Do pánve TIGER dáme rozehřát tuk, vhodíme omyté, očištěné a na 4 stejné díly rozkrájené žaludky. Krok 2: Orestujeme a přidáme nakrájené papriky a jarní cibulku. Přidáme sůl a pepř. Dusíme tak dlouho, až maso změkne (pozor, žaludky jsou vždy poněkud tužší).
Podobné recepty jako Dušené krůtí žaludky
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Krůtí kousky s hořčicí. Asijská kuchyně využije opravdu jakoukoliv část zeleniny. Třeba i zbylé košťály z brokolice, či květáku. Pokud zeleninový základ přidáte k….
Podobné recepty jako Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Švei-ču-žou
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vermut Feferonka Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce Vepřová kýta Vývar. Švei-ču-žou - recept: Kýtu nakrájíme na tenké čtverečky asi 3x3 cm. Dáme-li ji před krájením na 10 minut do mrazáku, maso ztvrdne a lépe se krájí.1/4 hrnku solamylu.
Podobné recepty jako Švei-ču-žou
Český Uncle Bens s cuketou
Český Uncle Bens s cuketou - recept: Vše nakrájíme na kostičky, smícháme a 30 minut vaříme. Pak dáme do sklenic a zavařujeme 20 minut při 80 °C. Kečupy - použijeme klasická malá balení po.
Podobné recepty jako Český Uncle Bens s cuketou
Ljutenice podle Airaniny babičky recept
Ljutenice podle Airaniny babičky. Ljutenica je tradiční balkánská ochucovací pasta připravená ze zralé plodové zeleniny. Dochucená je do pikantní chuti podle vlastní úvahy připravujicího kuchaře. Výborná chuťovka k masu, sýrům či k dochucení zeleninových jídel.
Podobné recepty jako Ljutenice podle Airaniny babičky
Kynutá cmunda
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Droždí Kmín Mléko Pepř mletý Sádlo Salám Sůl Vejce. Kynutá cmunda - recept: - z mléka a kvasnic udělat kvásek- brambory nastrouhat - vymačkat vodu- přidat kvásek, vejce, sůl, pepř, kmín, majoránku, houby- přisypávat hrubou.
Podobné recepty jako Kynutá cmunda
Cassoulet specialita jižní Francie recept
Cassoulet je jídlo pocházející z jihu Francie , které obsahuje maso (obvykle vepřové, husí, kachní a někdy skopové) a bílé fazole . Pokrm je pojmenován podle tradiční varné nádoby, cassole, hlubokého, kulatého, kameninového hrnce s šikmými stranami. Tradiční vlastí Cassouletu je provincie Languedoc.
Podobné recepty jako Cassoulet specialita jižní Francie
Katalánský krém (Crema Catalana) recept
Postup přípravy. Krok 1: Z kůry citronu/pomeranče si škrabkou na brambory seřízneme několik delších proužků, pokud možno bez bílé dužiny. Krok 2: Odlijeme si cca 200 ml mléka. Krok 3: Zbytek mléka dáme vařit společně se skořicí a citronovou nebo pomerančovou kůrou.
Podobné recepty jako Katalánský krém (Crema Catalana)
Zelený chřest s jednoduchou citronovou omáčkou
Zelený chřest je sám o sobě dokonalou lahůdkou, která nepotřebuje komplikované zpracování. Jednoduše ho uvařte na páře, stačí jen chvilka, aby si chřest zachoval barvu i křupavost. A k němu podávejte výtečnou máslovou omáčku dochucenou bílým vínem a citronovou kůrou, která dodá omáčce nádhernou svěž
Podobné recepty jako Zelený chřest s jednoduchou citronovou omáčkou
Kuřecí korma recept
Postup přípravy. Jemné kari populární v indických restauracích. Je to voňavé a aromatické jídlo se smetanovou omáčkou. Je dobré s bylinkovou rýží, naan chlebem, mangovým čátný a bylinkovou raitou. Rozehřejte dvě lžíce oleje v hrnci nebo hluboké teflonové pánvi a opečte kuřecí kousky, dokud nebudou t
Podobné recepty jako Kuřecí korma
Čarodějnické prsty recept
Pořádáte dětskou oslavu a hledáte něco speciálního pro malé raubíře? Něco, co je trochu poleká, ale zároveň i rozesměje? Pak je tento recept přesně tím pravým. Do pečení a zdobení můžete děti zapojit, o to větší radost z prstíků budou mít.
Podobné recepty jako Čarodějnické prsty
Žloutkový krém (creme patissiere) recept
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě nezkoušeli? Nevadí, není to nic těžkého a výsledek bude ohromující.
Podobné recepty jako Žloutkový krém (creme patissiere)
Hraběnčiny výborné řezy
příprava + 35 min. tepelná úprava, bez doby odležení těsta) Hraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert - jako ze zámku. Vyzkoušejme ověřený recept. Řezy budou chutnat stejně báječně, jako chutnaly od našich babiček.
Podobné recepty jako Hraběnčiny výborné řezy
Chmeli Suneli domácky vyrobená kořenící směs recept ...
Krok 2: 1. variant je charakteristický pre Rusko a Kavkaz. Krok 3: 2. variant je typický pre Gruzínsko. Používa sa na korenenie mäsa, jahňaciny a hydiny. Ochucujú sa ním šaláty, zelenina, šašliky. Krok 4: Chmeli Suneli je základom pre prípravu dalšej koreniacej zmesi Adžika.
Podobné recepty jako Chmeli Suneli domácky vyrobená kořenící směs ...
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Dokřupava pečené chutné kuřecí stehýnko bez hlídání a zbytečného tuku nám dopřeje příprava v oblíbeném kuchyňském přístroji. Horkovzdušná fritéza je tu přínosem pro zdravou přípravu smažených pokrmů a výborným pomocníkem.
Podobné recepty jako Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Kuřecí rarášky
40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování masa) Dalších 7 fotek. Přidat fotku. Kuřecí maso nabízí nepřeberné množství možností, jak ho v kuchyni zužitkovat. Zkuste z něj připravit třeba jednoduché pikantní rarášky - drobné kousky masa naložené v pivním těstíčku a dokřupava
Podobné recepty jako Kuřecí rarášky
Creme fraiche (krém freš) recept
Creme fraiche (krém freš) příprava, 24 hodin) Crème fraîche pochází z Francie a vyrábí se tradičně z kravského mléka. Má nižší podíl laktózy, takže je lehce stravitelný. Vy si jej můžete snadno připravit i doma, a to jen ze dvou surovin.
Podobné recepty jako Creme fraiche (krém freš)
Qurrito podle sebe, ne jako z KFC recept
Krok 1: Maso nakrájíme na kousíčky a okořeníme dle chuti, osmažíme je na oleji a přebytečný olej necháme odkapat. Krok 2: Polovinu tortilly natřeme cikánskou omáčkou, posypeme masem, kukuřicí, nakrájenou okurkou a rajčetem. Krok 3: Vše nakonec posypeme čedarem (ten je podmínkou, jinak to není ono).
Podobné recepty jako Qurrito podle sebe, ne jako z KFC