Chlebíčky s rostbífem
Chlebíčky s rostbífem jsou výjimečné pohoštění, které by nemělo chybět na žádné české oslavě. Tyto elegantně zdobené jednohubky připravené ze světlé veky představují or...
Sváteční biskupský chlebíček
Sváteční biskupský chlebíček je chutný dezert, který je především v USA oblíbený během vánočního období. Toto jemné a vláčné těsto obsahuje různé lahodné ingredience, k...
Rychlé lososové chlebíčky
Rychlé lososové chlebíčky jsou lahodné předkrmy, které se snadno připravují. Jsou vyrobeny z plátků chleba, které jsou rozkrojené na poloviny a poté potřené směsí z luč...
Lososové chlebíčky
Lososové chlebíčky představují delikátní a elegantní variantu tradičních oslavných chlebíčků. V základu se používá jemná veková houska, která je potřena chutným másl...
Vaječné chlebíčky (cloud bread)
Vaječné chlebíčky, známé také jako cloud bread, jsou lehkou a nadýchanou alternativou k tradičnímu chlebu. Příprava začíná oddělením bílků od žloutků. Žloutky se poté smíchají s k...
Zapečené tousty- teplé chlebíčky
Zapečené tousty, nebo také teplé chlebíčky, jsou skvělou volbou pro chladné večery, kdy si chcete dopřát vydatnou večeři, ale nemáte čas na složité vaření. Tento pokrm se připravuje r...
Mandlový chlebíček podle Míši Landové
Mandlový chlebíček je lahodný dezert, bohatý na kousky ořechů a ovoce, který představuje skvělou alternativu k tradičnímu velikonočnímu beránkovi. Tento recept pochází od renomované cukrá...
Retro chlebíčky - debrecínkové
Retro chlebíčky s debrecínskou salámovou jsou klasikou, která by neměla chybět na žádné oslavě nebo večírku. Tyto obložené chlebíčky, obzvlášť s bramborovým salátem, patří mezi nejo...
Ricottový chlebíček s lískovými oříšky
Ricottový chlebíček s lískovými oříšky je lahodný a vláčný dezert, který spojuje jemnou chuť ricotty s křupavými oříšky. Jeho příprava začíná smícháním mouky, prášku do pečiva a mletých l...
Bezlepkovy chléb který chutná jako klasický
Bezlepkový chléb, který má chuť jako tradiční, je skutečným pokladem. V současné době už není žádný problém připravit si dokonalý chléb, který má na povrchu křupavou kůrčičku a...
Žemlovka jako od babičky
Žemlovka jako od babičky je klasický pokrm, který potěší nejen jako sladký oběd, ale i jako lahodný dezert k nedělnímu kafíčku. Tento recept vás přenese zpět do dětství, kdy j...
Domácí kmínový chleba
Domácí kmínový chléb je aromatický a křupavý, s nezaměnitelnou chutí. I když je kvásková varianta nejvíce tradiční a chutná nejlépe, její příprava zabere více času. Tento chléb se...
Křupavé placičky (aneb, když zbude chleba)
Křupavé placičky jsou skvělým způsobem, jak využít zbytek chleba, který by jinak skončil v koši. Pokud máte pár krajíců, které se už nechystáte konzumovat, tento recept je i...
Rostbíf klasický
Klasický rostbíf je příprava z kvalitního roštěnce, který je dochucen směsí hořčice, utřeného česneku, tymiánu a oleje. Maso se nejprve nasolí a opepří, poté se obalí v této...
Roastbeef
Roastbeef je charakteristický pokrm, který se vyznačuje dokonalým propečením a jemným plátkováním. Tato delikatesa je zkouškou dovedností mnoha kuchařů. Pokud se rozhodnete ho připra...
Hraběnčiny výborné řezy
Hraběnčiny výborné řezy jsou jedním z nejlepších českých dezertů. Tento delikátní moučník kombinuje nadýchaný sníh s jablky, což z něj činí výjimečný a slavnostní zákusek, jako by po...
Křupavé cibulové rohlíčky
Křupavé cibulové rohlíčky jsou výborným snackem, který si oblíbí každý. Tento pokrm se vyznačuje lahodnou chutí karamelizované cibule, která je základem receptu. Rohlí...
Nejlepší domácí rohlíky
Nejlepší domácí rohlíky jsou lahodné pečivo, které si snadno připravíte doma. Začnete tím, že rozpustíte máslo a smícháte ho s teplou vodou a cukrem. Do této směsi přidáte droždí, které nec...
Domácí rohlíky jako z pekárny
Domácí rohlíky, které chutnají jako z pekárny, jsou vynikající volbou pro každou snídani. Díky svému křupavému povrchu a měkkému vnitřku dokážou udělat z obyčejného rána výji...


















