Peruánské ceviche
Peruánské ceviche je typický předkrm připravený z marinovaných kousků syrových ryb. Používáme vždy jen čerstvé ryby, hodí...
Ceviche
Ačkoli Peruánci prohlašují ceviche jako své národní jídlo toto jídlo najdete v domácnostech a restauracích ve Střední a J...
Ceviche
Ačkoli Peruánci prohlašují ceviche jako své národní jídlo toto jídlo najdete v domácnostech a restauracích ve Střední a J...
Peruánské ceviche recept
Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky. Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli,...
Podobné recepty jako Peruánské ceviche
Ústřice sv. Mikuláše recept
25. únor 2014 Pomalu si začínám psát suroviny k menu na chystanou oslavu (toto bude teplý předkrm po kapřím ceviche) a koukám, že tu mám rok starý rest; ...
Podobné recepty jako Ústřice sv. Mikuláše
Recept Peruánské ceviche
31. květen 2016 Detail receptu na jídlo Peruánské ceviche. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.
Podobné recepty jako Recept Peruánské ceviche
Ceviche z čerstvé ryby a krevet
Ceviche je pokrm z ryb, které se připraví pouze tím, že se naloží syrové do marinády. Tento recept pochází z Jižní Ameriky a rozhodně stojí za vyzkoušení.
Podobné recepty jako Ceviche z čerstvé ryby a krevet
Ceviche z krevet
Ceviche je pokrm oblíbený v jižní Americe. Princip je jednoduchý, syrové ryby nebo mořské plody se naloží do citrusové šťávy, v které se jakoby trochu uvaří.
Podobné recepty jako Ceviche z krevet
Brazilské ceviche
Ceviche je čerstvá ryba zasyrova marinovaná v limetkové šťávě, chilli a čerstvém koriandru. Jedná se o předkrm, který je zvláště oblíbený v přímořských ...
Podobné recepty jako Brazilské ceviche
Ceviche z červené řepy
Šéfkuchař Buddha-Bar Restaurantu Lukáš Želechovský nám prozradil, jak na řepový ceviche – nápaditou bezmasou verzi lahodné speciality s kořeny v Peru, ...
Podobné recepty jako Ceviche z červené řepy
Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě
Rybu nakrájejte na kostičky a rozložte na talíři tak, aby se jednotlivé kousky nepřekrývaly. Vše zalijte čerstvě vymačkanou šťávou z limetek. Osolte, ...
Podobné recepty jako Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě
Risotto Nero
Černé rizoto? Proč ne. Stačí přidat sépiový inkoust a netradiční variantu rizoto máte na světě.
Podobné recepty jako Risotto Nero
Asijský okurkový salát
Pikantní ochucení, které ze staré známé okurky učiní cosi lákavě exotického, se hodí k letní tabuli vždycky.
Podobné recepty jako Asijský okurkový salát
Thajský okurkový salát
Oloupejte okurky a rozřízněte je podélně na poloviny. Ostrou lžící vyškrábejte vodnaté vnitřky se semínky. Potom okurky nakrájejte na plátky, vložte je do ...
Podobné recepty jako Thajský okurkový salát
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní šťávě
V hrnci rozpalte 4 lžíce oleje. Maso nakrájejte na větší kousky, osolte, opepřete a ze všech stran je opečte, aby se dobře zatáhlo. Přihoďte na půlměs...
Podobné recepty jako Dalamánek s trhaným krůtím v pivní šťávě
Noky k masu na šťávě
Do mísy vsypeme polohrubou mouku, osolíme, přidáme vejce, zředíme mlékem ( postupně přidáváme) a vymícháme. Těsto musí být řidší než na buchty.
Podobné recepty jako Noky k masu na šťávě
Houby ve vlastní šťávě
Houby umyjeme, nakrájíme a dáme dusit do hrnce, přidáme trochu oleje, sůl ( nepodléváme vodou). Po podušení naskládáme do skleniček (osvědčili se 3 dcl) a ...
Podobné recepty jako Houby ve vlastní šťávě