Vaječná tlačenka
Tahle klasika studené kuchyně výborně chutná a zároveň řeší problém, co s vejci, která zbyla po Velikonocích. Tlačenka je...
Vařená brokolice s oříškovým máslem
Tento vegetariánský pokrm je lehký a dá se použít jako hlavní chod nebo příloha. Zelená brokolice je cenným zdrojem vlákn...
Sardinky pečené v troubě
Sardinky se v české kuchyni asi nejčastěji vyskytují v konzervě, naložené v oleji. Občas se ale v supermarketech zadaří k...
Zdravá dobrota z červené čočky a pohanky
Zdravá dobrota z červené čočky a pohanky - recept: Mrkve, petržel a celer se nakrájí na tenká kolečka, dá se vařit, vody v hrnci bude o polovinu více než zeleniny - ne moc, aby se nemuselo zahušťovat,
Podobné recepty jako Zdravá dobrota z červené čočky a pohanky