Cecina (italská cizrnová placka) recept
Postup přípravy. Z mouky a vody umícháme hladké těstíčko hustoty asi jako na palačinky a necháme ho 4 hodiny odležet. Poté vmícháme sůl a olej. Předehřejeme si troubu na 220°C. Těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 20-25 minut, až než povrch zezlátne.
Podobné recepty jako Cecina (italská cizrnová placka)
Cecina (italská cizrnová placka) fotografie 2
Fotografie k receptu Cecina (italská cizrnová placka) Domů - Recepty - Cecina (italská cizrnová placka) Zpět na recept. Cecina (italská cizrnová placka) petram Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...
Podobné recepty jako Cecina (italská cizrnová placka) fotografie 2
Rybízová omáčka s vínem
1 lžička hořčice sůl, cukr Způsob přípravy Očištěný rybíz podlijeme horkou vodou a dobře podusíme. Prolisujeme, přidáme cukr, víno a trochu povaříme. Když začne omáčka houstnout, přidáme pomerančovou a citronovou šťávu, hořčici, sůl a podle chuti ještě cukr. Omáčku podáváme ke zvěřině. Kuchař: Lukáš
Podobné recepty jako Rybízová omáčka s vínem
Rebarborový krémový koláč
Tento skvělý jarní koláč zmizí z vašeho než řeknete švec. Při přípravě nepoužívejte elektrický mixér, protože díky mecha
Podobné recepty jako Rebarborový krémový koláč
Indická cizrnová placka (cheela) recept
Placky cheela se správně smaží na oleji, aby byly křupavé, ale je možné smažit je i nasucho na kvalitní nepřilnavé pánvi. Indové běžně přidávají drobně nasekanou cibuli, případně zelené lístky (například špenátu). Nápad s použitím dalších druhů zeleniny jsem čerpala na www.vegan-magic.blogspot.de.
Podobné recepty jako Indická cizrnová placka (cheela)
Indická cizrnová placka (cheela) fotografie 2
Fotografie k receptu Indická cizrnová placka (cheela) Domů - Recepty - Indická cizrnová placka (cheela) Zpět na recept. Indická cizrnová placka (cheela) petram Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...
Podobné recepty jako Indická cizrnová placka (cheela) fotografie 2
Street food: Plněná farinata di ceci
Street food: Plněná farinata di ceci Zdroj: kuchařka Pouliční jídlo. 4x. Farinata je italská placka z cizrnové mouky a olivového oleje. Vznikla v Janově, ale rozšířila se do mnoha koutů Itálie jako oblíbený street food. Je skvělá sama o sobě, ale s rozpečeným sýrem, cibulí a voňavým rozmarýnem je do
Podobné recepty jako Street food: Plněná farinata di ceci
Castagnaccio – Italský koláč z kaštanové mouky recept ...
Postup přípravy Kaštanovou mouku smícháme se solí a pomerančovou kůrou a postupně přiléváme vodu, až vznikne řidší těsto, asi jako na lívance. Přidáme polovinu rozinek a semínek. Těsto nalijeme do kulaté nepřilnavé formy (průměr 15 cm) a na povrchu posypeme zbylými rozinkami a semínky. Pečeme při 18
Podobné recepty jako Castagnaccio – Italský koláč z kaštanové mouky ...
Socca recept
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli (ideálně černá sůl Kala Namak) 1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře 1,25 hrnku 1,25 hrnku vlažné vody 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje
Podobné recepty jako Socca
Cizrnová omáčka
Cizrnová omáčka - recept: Přes noc si namočíme cizrnu, asi hrst na porci. Pak ji uvaříme v nové vodě se solí. Je to asi za 30 minut.Na pánvi osmažíme trochu špeku na kostičky - Pak ji uvaříme v nové vodě se solí.
Podobné recepty jako Cizrnová omáčka
Cizrnová polévka
Cizrnová polévka - recept: Cizrnu namočíme a necháme do druhého dne nabobtnat. Nejlépe je nechat ji namočenou 14 až 15 hodin, pak se nemusí tak dlouho vařit.Cizrnu uvaříme
Podobné recepty jako Cizrnová polévka
Cizrnová chuťovka
Cizrnová chuťovka - recept: Sušenou cizrnu necháme nabobtnat (cca 12 hodin), promyjeme, osušíme a na oleji v rozpálené pánvi několik minut orestujeme.Přidáme rozetřený česnek,
Podobné recepty jako Cizrnová chuťovka
Cejn s pikantní zeleninou a bramborovou kaší recept ...
2 filety 2 filety z cejna 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky 2 lžíce 2 lžíce sladké papriky sůl olej citron ==== Pikantní zelenina: proužky cibule kolečka kolečka mrkve kolečka kolečka čerstvé cukety proužky papriky (červené, bílé...) sůl pepř
Podobné recepty jako Cejn s pikantní zeleninou a bramborovou kaší ...
Cassoulet specialita jižní Francie recept
Dvě tři hodiny před přípravou namočíme fazole do studené vody a necháme nabobtnat, potom k nim přidáme česnek, bylinky a uvaříme je téměř doměkka. Uzený bůček, klobásu, kuřecí maso a cibuli nakrájíme na kostičky a dáme péci.
Podobné recepty jako Cassoulet specialita jižní Francie
Cauliflower hotwings (marinovaný květák) recept ...
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Květák rozebereme na menší růžičky a krátce povaříme ve vodě. Stačí necelých 10 minut. Necháme ho okapat a oschnout. Než květák oschne, tak uděláme z hrašky těstíčko na obalování a to tak, že přidáme vodu a rozmícháme do konzistence řidší hořčice.
Podobné recepty jako Cauliflower hotwings (marinovaný květák) ...
Pikantní cizrnová polévka po mexicku recept
Suroviny. cca 350 g mletého masa (použila jsem farmářské krůtí) 1 plechovka cizrny (nebo odpovídající množství uvařené) 250 ml rajčatové passaty nebo velký rajčatový protlak. 1 velká cibule. 2 stroužky česneku. 1 PL sladké mleté papriky. 1/4 KL mletého římského kmínu. 1/4 KL mletého koriandru.
Podobné recepty jako Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Cizrnová kaše
Cizrnová kaše - recept: Cibuli pokrájenou nadrobno osmahneme na trošce olivového oleje.Cizrnu vyjmeme z plechovky a ohřejeme (např. v mikrovlnce). V hrnci rozpustíme lžíci
Podobné recepty jako Cizrnová kaše
Cejn velký do křupava pečený recept
Filety cejna osolíme a potřeme chilli pastou a bohatě posypeme kmínem. Předehřejeme troubu a na plech si dáme olejem potřený pečící papír a na něj položíme oba filety. Jeden kůží nahoru a jeden kůží dolů. Dáme do trouby a pomalu pečeme úplně do lahodného křupava.
Podobné recepty jako Cejn velký do křupava pečený
Cizrnovo houbová polévka
ks cibule. 200. g cizrna sterilovaná ve slaném nálevu. 1. lžíce hladká mouka vrchovatá. máslo - kousek. 1. stroužek česnek dle chuti, 2 -. muškátový květ - špetka.
Podobné recepty jako Cizrnovo houbová polévka
Cizrnová polévka
Cizrnová polévka - recept: Cizrnu namočíme a necháme do druhého dne nabobtnat. Nejlépe je nechat ji namočenou 14 až 15 hodin, pak se nemusí tak dlouho vařit.Cizrnu uvaříme Nejlépe je nechat ji namočenou 14 až 15 hodin, pak se nemusí tak dlouho vařit.Cizrnu uvaříme
Podobné recepty jako Cizrnová polévka
Cejn ,,Marengo recept
Porce cejna osušíme a obalíme v hladké mouce. Obalené porce opečeme z obou stran na oleji. Opečené porce vyjmeme, do zbylého základu přidáme drobně nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, pak k cibuli vložíme nakrájené houby a podusíme. Přidáme víno a ještě krátce podusíme.
Podobné recepty jako Cejn ,,Marengo
Cizrnová pánev
Cizrnová pánev - recept: Přes noc namočenou cizrnu dáme vařit do tlakového hrnce, vaříme cca 40 min. Na pánev dáme olej, nasekanou cibulku, prolisovaný česnek a nastrouhaný
Podobné recepty jako Cizrnová pánev
Cizrnová omáčka
Cizrnová omáčka - recept: Přes noc si namočíme cizrnu, asi hrst na porci. Pak ji uvaříme v nové vodě se solí. Je to asi za 30 minut.Na pánvi osmažíme trochu špeku na kostičky -
Podobné recepty jako Cizrnová omáčka
Cizrnová omáčka
Cizrnová omáčka - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Cizrnová omáčka
Severoafrická cizrnová polévka
Severoafrická cizrnová polévka - recept: Rozehřejte ve velkém hrnci olej a osmažte na něm chilli papričky. Vyjměte je a v oleji orestujte nakrájené šalotky, česnek a petržel. Přidejte
Podobné recepty jako Severoafrická cizrnová polévka