Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Candát v pivním těstíčku je pokrm, ve kterém je ryba obalená v lehkém a křupavém těstíčku vyrobeném z mouky, žloutků a piva, přičemž se na závěr do těstíčka vmíchá sníh z bílků pro zvýšení...
Candát v sýrovém těstíčku
Candát v sýrovém těstíčku je chutné jídlo, které se připravuje z filety z candáta, jež jsou nakrájené na menší kousky a osolené. K získání těstíčka se smíchají vejce, hladká...
Grilovaný candát
Grilovaný candát je pokrm, který se připravuje z čerstvého candáta nakrájeného na kousky. Ryba se marinades v směsi dijonské hořčice, soli, kmínu, citronové kůry a vinného...
Candát smažený v sezamu
Candát smažený v sezamu je chutné jídlo, které se připravuje z čerstvého filé této ryby. Filé se nejprve umyje a jemně osuší, poté se marinují s citronovou šťávou a doc...
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Candát v majonéze s pečenou zeleninou je lahodné jídlo, které si získá vaši pozornost svou chutí a vzhledem. Filety z candáta jsou důkladně omyté a osušení, poté ochucené solí...
Candát na tymiánu
Candát na tymiánu je pokrm, kde se používají vykostěné filety ryby s kůží. Před přípravou se na kůži filety jemně naříznou, což pomáhá zabránit jejich kroutění při opékání...
Syrečky v pivním těstíčku
Syrečky v pivním těstíčku jsou delikátním pokrmem z olomouckých tvarůžků, které se vyznačují svou výraznou vůní a pikantní chutí. Tento pokrm lze připravit na různé způsoby, ale při smažen...
Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory
Candát s holandskou omáčkou a opečenými brambory je lahodné jídlo, které kombinuje jemnost ryby s krémovou omáčkou. K přípravě se používají brambory, které se nejprve vaří v...
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Křidélka v pivním těstíčku s nivou jsou lahodným pokrmem, který spojuje jemnost kuřecích křidýlek s křupavým obalem. Křidélka se nejdříve zbaví špiček a podrobí se krátkému vaření, což jim...
Pečený candát s máslovou zeleninou
Pečený candát s máslovou zeleninou je lahodné jídlo, kdy se ryba nakrájí na silnější kousky, které se ochutí oblíbeným kořením na ryby. Každý kousek se navíc jemně pokape trochou o...
Candát po vsetínsku
Candát po vsetínsku je lahodné jídlo, které se připravuje na plechu s plátky slaniny a hrubě nakrájenou cibulí. Ryba je osolená a opepřená, poté se položí na připravenou směs a pos...
Květák v pivním těstíčku
Květák v pivním těstíčku je lahodné jídlo, které začíná krátkým povařením květáku v osolené vodě, což mu dodá jemnou chuť a textura. Poté se připravuje těstíčko z vyšlehan...
Candát v koření a obalený v hladké mouce
Candát v koření a obalený v hladké mouce je lahodné jídlo připravené z filety čerstvého candáta. Ryba je nejprve důkladně očištěna, stažena z kůže a odkostěna, čímž vzni...
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Mleté řízky obalené v křupavém pivním těstíčku s přidaným Hermelínem vytvářejí zajímavou a chutnou kombinaci. Toto jídlo je skvělou volbou na servírování například s va...
Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší
Smažený halibut obalený v brokolicovém těstíčku je lahodné jídlo, které kombinuje jemnou chuť ryby s křupavou zeleninovou krustou. K přípravě se nejprve připraví brokolice, která...
Kuřecí v pivním těstíčku
Kuřecí v pivním těstíčku je chutné jídlo připravené z kuřecího masa obaleného v křupavém těstíčku. Těsto je vytvořeno smícháním všech potřebných ingrediencí, které dodávají pokrmu jedinečn...
Smažené plněné tousty v pivním těstíčku
Smažené plněné tousty v pivním těstíčku jsou lahodnou pochoutkou, která kombinuje chuť uzeného masa a taveného sýra, obalené v křupavém těstíčku. Toustový chléb je p...
Vatovec v pivním těstíčku
Vatovec v pivním těstíčku je chutné jídlo, které se připravuje z jemného těstíčka vyrobeného z mouky, solamylu, vajíčka a piva. Pýchavku, klíčovou ingredienci tohoto pokrmu...
Cibulové kroužky v pivním těstíčku
Cibulové kroužky obalené v těstíčku na bázi piva přinášejí dokonalou křupavost při každém soustu. Jsou ideální jako samostatná pochoutka, která skvěle ladí s pivem nebo vínem...
Špízy v pivním těstíčku
Špízy v pivním těstíčku jsou lahodné kousky kuřecího masa, které jsou ochucené grilovacím kořením a svěže osmažené na rozpáleném oleji. Tento pokrm obsahuje také kousky salámu, sýra a pa...
Žralok v pivním těstíčku
Žralok v pivním těstíčku je zajímavé jídlo, které se připravuje z čerstvého žraloka. Nejdříve se připraví těstíčko z mouky, vajec a piva, které se důkladně promíchá a jemně osolí. Žralok...
Treska v těstíčku s domácí česnekovou majolkou
Treska v těstíčku s domácí česnekovou majolkou je lahodné jídlo, které spojuje jemnou chuť ryby s křupavou vrstvou těstíčka. Nejprve se treska připraví tím, že se omyje,...
Celer v pivním těstíčku
Celer v pivním těstíčku je lahodný pokrm, který začíná přípravou očištěného celeru, který se nakrájí na kolečka o tloušťce 0,5 až 0,8 cm. Tyto celerové plátky se násle...
Ananas smažený v pivním těstíčku
Ananas smažený v pivním těstíčku je lahodné jídlo, které spojuje osvěžující chuť ananasu s křupavým těstíčkem. Těstíčko se připravuje z piva, vajec, mouky a špetky soli,...
Candát s okurkovou omáčkou
Candát s okurkovou omáčkou je lahodné rybí jídlo, které se připravuje z čerstvě očištěného a omytého candáta, jehož filet je nakrájen na porce. Rybí maso se odstraní z kůže...
Medvědí česnek v pivním těstíčku
Na jaře si můžeme pochutnat na výrazně aromatickém medvědím česneku, který obohacuje různá jídla. Tento recept na medvědí česnek v pivním těstíčku ukazuje, jak je možné tuto bylinku využí...
Paprikové kroužky v pivním těstíčku
Paprikové kroužky v pivním těstíčku jsou lahodnou delikatesou, kterou tvoří kroužky papriky obalené v jemném a chuti obohaceném těstíčku z piva, vajíčka, koření a mouky. Papriky...
Bůček v pivním těstíčku se zelným salátem
Bůček v pivním těstíčku je lahodné jídlo, které se skládá z kostek vepřového bůčku osolených a opepřených, obohacených o drcený kmín. Maso se nechá trochu odležet, čímž získá větší chuť....
Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami
Pikantní pangasius v pivním těstíčku je lahodné jídlo, které se skládá z osmažených pruhů filetů pangasia obalených v chutném těstíčku. Toto těstíčko se připravuje smíchán...
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Rybí filátka jsou připravena v křupavém těstíčku, které je obohaceno o perníkové koření. Před pečením se filety porcují, ochucují solí a citronovou šťávou. Těstíčko se vytvoří...
Olivy v pivním těstíčku
Olivy v pivním těstíčku jsou lahodným pokrmem, který spojuje křupavou texturu a výraznou chuť. Tento pokrm se připravuje obalením olejů v těstíčku, které se skládá z rozšlehaných vajec a p...
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Čtverečky z kapra obalené v bílkové tempuře jsou lahodným pokrmem, který spojuje jemnost rybího masa s křupavým těstíčkem. Tempura, tradiční způsob přípravy, spočívá v rychlém...
Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory
Filet z candáta podávaný se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory je lahodným pokrmem, který vyniká svou jednoduchostí a chutí. Brambory jsou nejprve oloupány a buď rozkrájeny na...
Candát v mandlové krustě
Candát v mandlové krustě je chutné a aromatické jídlo, které se skvěle hodí na speciální příležitosti. Před přípravou ryby je dobré ji naložit alespoň na půl dne, čímž se zvýrazní její c...
Sýrová rolka v pivním těstíčku
Sýrová rolka v pivním těstíčku je lahodný pokrm, který kombinuje chuť sýra a šunky. Tento pokrm se skládá z plátku sýra, na který se položí plátek šunky. Obě ingredience se pe...