Candát filet s černou čočkou, kukuřicí a salátem ...
Postup přípravy Candáta osolíme a posypeme kmínem. Necháme chvilku odležet. Zatím si připravíme čočku a salát. Čočku uvaříme v osolené vodě, zhruba 10 minut, aby nebyla příliš rozvařená. Přecedíme. Saláty omyjeme a naservírujeme na talíř. Vedle salátů navrstvíme kukuřici a čočku. Část můžeme nasypat
Podobné recepty jako Candát filet s černou čočkou, kukuřicí a salátem ...
Candát pečený na másle recept
Suroviny 2 porce 2 filety candáta obecného 100 g másla hladká mouka čerstvě mletý pepř 4 barev sůl olivový olej Tento recept najdete v nové kuchařce! Naše kuchařka 2 obsahuje 150 receptů včetně tohoto. Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup př
Podobné recepty jako Candát pečený na másle
Šumivá zázvorová limonáda
Nejdříve v hrnci přivedeme k varu vodu s nastrouhaným zázvorem. Ihned odstraníme z plotny, necháme ustát 10 minut a přecedíme, abychom odstranili zázvor. Necháme vychladnout. Pak nápoj nalijeme do džbánu, přidáme perlivou vodu, citronovou šťávu, med a promícháme. Po důkladném vychlazení můžeme podáv
Podobné recepty jako Šumivá zázvorová limonáda
Jahodový nanuk
Hamburgery Hlavní chod Hlavní chod bezmasé Hlavní chod maso Hlavní chod smažený Horké nápoje Hovězí Chléb Chlebíčky Knedlíky Koktejly Koláče Krémové polévky Kuřecí maso Lasagne Majonézové saláty Marmeláda Maso Masové polévky Moučníky Nádivka Nápoje Nápoje alko Omáčky Omáčky na maso Omáčky na těstovi
Podobné recepty jako Jahodový nanuk
Kančí kýta na černém pivu recept
Pak přidáme sádlo a maso ze všech stran zprudka opečeme. Přidáme bobkový list, rozmarýn a zalijeme pivem a vodou. Pečeme v troubě na 190 st. doměkka. Maso během pečení obracíme a poléváme výpekem, pokud je potřeba, podlijeme ještě trochu vodou Měkké maso vyjmeme, zabalíme do alobalu a necháme na tep
Podobné recepty jako Kančí kýta na černém pivu
Vepřové s cibulí na černém pivu
Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle dorůžova s kmínem, přidáme kostky masa, které orestujeme ze všech stran, přidáme česnek, podlijeme a dusíme do poloměkka. 2 Maso vyjmeme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme pivem a maso dodusíme doměkka.
Podobné recepty jako Vepřové s cibulí na černém pivu
Buřty na černém pivě recept
Suroviny 6 6 buřtů 4 menší cibule 3 šalotky 1 paprika 6 cherry rajčat 1 sklenice černého piva 6 lžiček plnotučné hořčice 200 ml rajčatového protlaku 200 ml kečupu tymián bazalka sůl a pepř Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnot
Podobné recepty jako Buřty na černém pivě
Candát na másle a bylinkách recept
Vložíme filety nejprve kůží dolů a pečeme cca 2-3 minuty podle velikosti. Pak filety obrátíme a jen minutku zlehka dopečeme. Candát nepotřebuje složité dochucování, nejchutnější je jednoduše na másle. Podáváme s různě upraveným bramborem a salátem podle chuti.
Podobné recepty jako Candát na másle a bylinkách
Hovězí na černém pivu
lahev pivo - černé 1 lžíce mletá paprika 1 lžíce sojová omáčka 2 stroužek česnek sůl pepř mletý Postup přípravy receptu 1 Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji, přidáme cibuli a česnek. Znovu osmahneme, zalijeme 1/4 l piva, přidáme 1/2 láhve kečupu, feferonky, mletou papriku, sojovou omáčku,
Podobné recepty jako Hovězí na černém pivu
Stehna na černém pivu
Suroviny 5 porce 5 ks kuřecí maso stehna (5-7 ks) sůl pepř mletý pivo - černé 13-14° Postup přípravy receptu 1 Očištěná stehna s kůží osolit, opepřit, dát na dno vymazaného pekáčku, zalít pivem (můžeme ho postupně dolévat, ale lepší je ho nalét rovnou ihned). Dát do trouby na 180 °C. Během pečení po
Podobné recepty jako Stehna na černém pivu
Vepřové ragů na černém pivu
Přiklopíme poklicí a na mírném ohni dusíme doměkka. Všechny suroviny na placičky smícháme a neděláme těsto moc tuhé. Nabíráme lžicí a klademe na pánev do rozehřátého oleje. Usmažíme po obou stranách. Oleje stačí jen trošku. Hotové osušíme papírovou utěrkou.
Podobné recepty jako Vepřové ragů na černém pivu
Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince recept ...
Suroviny 4 4 ks hovězích líček (po 150-200 g) 100 g špeku (nejlépe domácího - z komína) 200 ml černého piva (osvědčený je Kozel) masový vývar (horký) 1-2 lžíce másla (přepuštěného) 1 mrkev 1 kořenová petržel 1/2 celerové bulvy (podle velikosti) 1-2 cibule 2 lžíce tekutého medu 4 lžíce rajského protl
Podobné recepty jako Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince ...
Kýta na černém pivu recept
Postup přípravy. Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme česnekem a kmínem z obou stran. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran v pánvi a přendáme do pekáčku. Ve výpeku opečeme na půlkroužky pokrájenou cibuli. Zaprášíme ji solamylem a znovu osmahneme.
Podobné recepty jako Kýta na černém pivu
Karbanátky na černém pivu recept
Postup přípravy. Z hmoty vytvoříme karbanátky, neobalujeme. Naskládáme je do pekáčku, proložíme na hrubo nakrájenou cibulí a proužky paprik, zalijeme kečupem a pivem a pečeme, dokud omáčka nezhoustne. Pivo se musí úplně vypéct. Podáváme s čerstvým chlebem.
Podobné recepty jako Karbanátky na černém pivu
Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory
Candáta pokapeme citronem, osolíme, opepříme a trochu posypeme drceným kmínem. Opečeme na másle nejdříve kůží dolů. Omáčka: Žloutky šleháme metlou v páře, pozor, aby se nádoba se žloutky nedotýkala horké vody, žloutky by se uvařily! K žloutkům postupně přidáváme nakrájené máslo, sůl, pepř, citronovo
Podobné recepty jako Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory
Králík na černém pivě recept
1 králík. 150 g špeku. 300 ml černého piva (měla jsem krušovice) 3 cibule. 1,5 palice českého česneku. 3 bobkové listy. 1,5 lžičky kmínu. 8 kuliček nového koření. 8 kuliček celého pepře.
Podobné recepty jako Králík na černém pivě
Špekáčky na černém pivu II. recept
Špekáčky na černém pivu II. Buřty na pivu, to je pivní pochoutka, na kterou Češi nedají dopustit. Perfektní kombinaci dvou lahodných surovin, tedy kvalitních špekáčků a dobrého černého piva, si nejvíce užijete při táboření nebo na chalupě. 4,8 (40×) sumak. 20 názorů. 40 min.
Podobné recepty jako Špekáčky na černém pivu II.
Kuřecí čtvrtky na černém pivu recept
Suroviny 4 4 kuřecí čtvrtky nebo stehna sůl 2 lžíce celého kmínu 1 velká cibule 250 ml černého piva Kozla 100 ml horké vody silnější plátek másla na zjemnění šťávy Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Kuřecí čtvrtky na černém pivu
Kuře v černém pivu
Kuře v černém pivu - recept: Kuře naporcujeme, zespodu potřeme porce hořčicí, dáme do vymaštěného a nasekanou cibulí vyloženého pekáče. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou
Podobné recepty jako Kuře v černém pivu
Guláš na černém pivu recept
Postup přípravy. Na rozpálený tuk hodíme hrstičku kmínu a vzápětí nakrájenou cibuli, kterou orestujeme dozlatova (nepřipálit). Přidáme rajský protlak a sladkou papriku. Do takto připraveného základu vložíme maso pokrájeného na kostky, orestujeme, přidáme sůl, koření, česnek, podlijeme pivem a dusíme
Podobné recepty jako Guláš na černém pivu
Kuřecí stehna na černém pivu recept
Maso podlijeme černým pivem a vložíme do předem vyhřáté trouby. Pečeme za častého polévání výpekem asi 45 - 50 minut při teplotě 200°C. Po dopečení maso vyjmeme a výpek zahustíme podle potřeby jíškou. Pak maso opět vložíme do pekáčku a prohřejeme. Poznámka autora receptu Vhodnou přílohou jsou napřík
Podobné recepty jako Kuřecí stehna na černém pivu
Kuře na zelí a černém pivu recept
Ochutíme solí, cukrem, kmínem podle vlastních zvyklostí a po 10 minutách odstavíme. Po částečném zchladnutí naplníme směsí vnitřek kuřete. Kuře osolíme, pokmínujeme, místo soli můžeme použít koření Zlaté kuře.
Podobné recepty jako Kuře na zelí a černém pivu
Buřty na pivě s kečupem recept
Postup přípravy. Neoloupané špekáčky podélně rozkrojíme na půlky. Položíme je na plech řeznou stranou dolů. Cibuli nakrájíme na plátky nebo na kolečka a poklademe na špekáčky. Česnek prolisujeme k cibuli a všechno zalijeme kečupem.
Podobné recepty jako Buřty na pivě s kečupem
Vepřová líčka na černém pivu recept
Suroviny 750 g vepřových líček 2 mrkve 2 petrželky celer 1 cibule 2 stroužky česneku 2 snítka tymiánu 2 lžíce rajského protlaku 1/2 l černého piva 3 dl demi glace sádla sůl pepř Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Pos
Podobné recepty jako Vepřová líčka na černém pivu
Buřty na černém pivu a zelenině recept
Postup přípravy. Buřty oloupeme a podélně rozpůlíme. Zeleninu nakrájíme na menší kousky. Buřty naskládáme do pekáčku a přidáme k nim zeleninu. Kečup smícháme s pivem a touto směsí zalijeme obsah pekáčku. Pečeme cca na 160–170 °C, do změknutí zeleniny. Měla by vzniknout hustá omáčka. Oblíbené recepty
Podobné recepty jako Buřty na černém pivu a zelenině
Vepřové kotletky na černém pivě recept
Maso si nakrájíme na kostičky, nasypeme na něj grilovací koření, 4 lžíce hořčice, pepř, sůl (pokud ovšem grilovací koření sůl už obsahuje, nepřisolujeme) a necháme v ledničce nejlépe přes noc uležet. Na pánvičce si rozehřejeme trochu oleje a sádla, přidáme nakrájenou cibuli, slaninu a restujeme dozl
Podobné recepty jako Vepřové kotletky na černém pivě
Hovězí guláš na černém pivu recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme a vetřeme pálivou + sladkou papriku. Necháme hodinku odpočinout. V kastrůlku osmahneme pár kousků tuku (já měl z uzené pražské kýty). Přidáme cibuli a zpěníme dozlatova. Přidáme maso a necháme ho zatáhnout. Přisypeme ještě trochu papriky (kdo
Podobné recepty jako Hovězí guláš na černém pivu
Pikantní buřty v pivu a kečupu
Buřty dáváme těsně k sobě, aby se nerozvíraly. Smícháme kečup a pivo a tímto nálevem podlijeme buřty. Ke konci zapékání můžeme přidat (není nutné) plátkový sýr. Zapékáme v předehřáté troubě 15-25 minut, (podle velikosti po 15 ti minutách ochutnáme jsou-li dostatečně prohřáté). Příloha: čerstvý chléb
Podobné recepty jako Pikantní buřty v pivu a kečupu
Králík na černém pivu a slanině recept
Králíka podlijeme asi 1 dl piva. Pekáček zakryjeme poklicí a vložíme ho do vyhřáté trouby na 200 °C. Po půlhodině králíka podlijeme zbytkem piva, přiklopíme a pečeme zakryté 2 hodiny na 170 °C. Asi půl hodiny před koncem pečení poklici odklopíme, aby maso získalo zlatavou barvu. Ještě zkontrolujeme,
Podobné recepty jako Králík na černém pivu a slanině
Párky na černém pivu
Kuřecí guláš na černém pivu s… Bylinková krkovička na černém pivu. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty! Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy. Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpra
Podobné recepty jako Párky na černém pivu
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu recept ...
Vepřová líčka na černém pivu Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 jirka66 Načíst další Přečtěte si Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval! Jakou kaši uvařit k snídani. Jednoduché, zdravé a vydatné recepty pro začátek nového dne Hodnocení 1
Podobné recepty jako Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu ...
Kuře na pivu
Kuře na černém pivu - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Kuře na pivu
Vepřová líčka na černém pivě recept
Postup přípravy. Očištěná líčka překrájíme na stejně veliké kusy, potřeme je rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme a okmínujeme. Cibule pokrájíme, mrkev nahrubo nastrouháme a všechnu zeleninu dobře osmažíme na sádle. Osolíme ji a poklademe připravenými kousky masa. Pekáček zakryjeme a dáme péct do
Podobné recepty jako Vepřová líčka na černém pivě
Trhané vepřové maso na pivu recept
recepty73: Trhané maso (pulled pork) se připravuje vcelku, zůstane tak šťavnaté, nekrájí se na kostky. Jak píšu, maso natrhám na vlákna a posekám na kratší. Ovařenou kůži nejím, vypečený kruponek si občas zobnu.
Podobné recepty jako Trhané vepřové maso na pivu
Pečené uzené koleno s černým pivem recept
Aby se pečené koleno lépe propeklo nařezejte kůži. Nakrájíme cibuli nahrubo, česnek na plátky. Přidáme kmín, sůl a podléváme černým pivem a vodou. Pečeme asi 2 hodiny. Uvařeno (2x) Přidat do oblíbených (57x) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu. Vepřové maso.
Podobné recepty jako Pečené uzené koleno s černým pivem
Hovězí na pivě recept
Slyšela jsem, že plzeňské se na vaření nehodí, je prý moc hořké. Já mám skvělý recept na krkovičku na černém pivu, to je hodně dobré, jak je karamelizované... Ale s tím světlým bych nerada experimentovala. Poraď... Odpovědět Jenda1 8. 5. 2009 13:11 Hani, je to klasika, recept dělávám, nepoužívám jal
Podobné recepty jako Hovězí na pivě
Recept kluci v akci-Marinovaná krkovice v medu a pivu ...
Bylinková krkovička na černém pivu. Libovější krkovici pokrájíme na plátky, mírně naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nekroutily při pečení, osolíme, opepříme a posypeme nasekanými... více o Bylinková krkovička na černém pivu. 120 minut.
Podobné recepty jako Recept kluci v akci-Marinovaná krkovice v medu a pivu ...