Broskve a nektarinky na vÍnĚ recept


Broskve a nektarinky na vÍnĚ recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Broskve a nektarinky na vÍnĚ, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Broskve a nektarinky na vÍnĚ. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Broskve a nektarinky na vÍnĚ receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

recept internet
recept internet

BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

1 Opláchněte broskve a nektarinky a rozkrájejte je na osminky. Pokropte je citronovou šťávou a posypte cukrem. Promíchejte a uložte na hodinu do ledničky. 2 Poté rozdělte ovoce do čtyř misek včetně šťávy, která se z nich uvolnila, posypte je rybízem nebo brusinkami a naaranžujte lístečky máty. 3

Podobné recepty jako BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

Nové recepty

Opláchněte broskve a nektarinky a rozkrájejte je na osminky. Pokropte je citronovou šťávou a posypte cukrem. Promíchejte a uložte na hodinu do... více o BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

Podobné recepty jako Novéy

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Na vrstvu cibule vyložíme broskve, které jsme řádně omyli a pokrájeli také na půlkolečka. Pod vrstvu kuřecího masa vložíme snítky tymiánu. Kuřecí maso omyjeme, osušíme a naporcujeme. Klademe na vrstvu cibule a broskví. V následujícím kroku solíme, pepříme a kmínujeme. Takto připravený pokrm zalijeme

Podobné recepty jako Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Legendární kuřecí steak se sýrem a broskví

Recepty. Podávat masové jídlo s ovocem, to zavánělo v dobách minulých těžkou inovací. Provedení ovšem poněkud pokulhávalo – maso bývalo bez chuti stejně jako plastový sýr a kompotované broskve. Zkuste použít pevné a chutnější stehenní řízky, broskvičky ogrilovat a sáhnout po opravdovém sýru.

Podobné recepty jako Legendární kuřecí steak se sýrem a broskví

Broskvová grilovací omáčka s chilli

Broskvová grilovací omáčka s chilli Zdroj: Domácí špajzka. 6x. Jednodruhová variace na čatní, sladkokyselou pikantní omáčku ze zeleniny a ovoce. Broskve si perfektně rozumějí s jiným ovocem, sladkým těstem, zeleninou i masem a vyniknou v úpravě nasladko i naslano.

Podobné recepty jako Broskvová grilovací omáčka s chilli

Grilovaná krůtí prsa s broskvemi v salátu

Broskve grilujte 3 až 4 minuty, až se na nich vytvoří vzor mřížek. Dejte stranou spolu s masem chvíli odpočívat. Ve velké míse prošlehejte hořčici, med, ocet a olej na zálivku, osolte ji a opepřete podle chuti. Část zálivky dejte stranou.

Podobné recepty jako Grilovaná krůtí prsa s broskvemi v salátu

Brambory na víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Brambory na víně recept

Postup přípravy. V pekáčku na másle nebo sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu, zaprášíme moukou a chvilku restujeme. Zalijeme vývarem a vínem, opepříme, osolíme, přidáme bobkový list a rozmarýn a brambory pokrájené na větší kusy. Promícháme a vložíme přiklopené do vyhřáté trouby na 200

Podobné recepty jako Brambory na víně

Domácí broskvový likér

Domácí broskvový likér. Domácí broskvový likér Zdroj: Likéry od jara do zimy. 3x. Zakonzervujte si chuť léta v tomto sytě žlutooranžovém likéru, který si budete vychutnávat jako malý dezert nebo tečku po večeři. Recept je z nové kuchařky, v které najdete 50 receptů na různé likéry. 4 porce.

Podobné recepty jako Domácí broskvový likér

Kuře na víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kuře na víně recept

1 rozporcované kuře (používám z volného výběhu) 1 lžíce oleje. kousek másla velikosti ořechu. 75 g anglické slaniny. 175 g menších žampiónů. 16 malých cibulek. 4 lžíce koňaku nebo brandy. 3 lžíce mouky. 400 ml kvalitního suchého červeného vína.

Podobné recepty jako Kuře na víně

Kořeněná povidla z nektarinek recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kořeněná povidla z nektarinek recept

Postup přípravy. Nektarinky přepůlíme, vyndáme pecky a nakrájíme na kousky. Dáme do pekáče a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Necháme je 15 minut péct, občas je promícháme. Když nektarinky pustí šťávu a měknou, přimícháme cukr, citrónovou kůru a koření, vrátíme do trouby a necháme opět asi 15 min

Podobné recepty jako Kořeněná povidla z nektarinek

Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou

Přilejte víno, osolte, opepřete a nechte pod pokličkou na mírném plameni probublávat zhruba 75–90 minut. Občas promíchejte. Občas promíchejte. V osolené vodě si uvařte těstoviny, slijte z nich vodu, vraťte je zpět do hrnce a vše promíchejte dohromady s ragú.

Podobné recepty jako Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou

Švédský strouhaný tvarohový koláč s broskvemi

Švédský strouhaný tvarohový koláč s broskvemi. Dostal se k nám už před desítkami let a uchvátil svou jednoduchostí, která je jeho poznávacím znamením. A také sjednocujícím, protože variant receptů je bezpočet. My jsme tuhle luxusní ještě proložili broskvovou vrstvou.

Podobné recepty jako Švédský strouhaný tvarohový koláč s broskvemi

Domácí kynuté šneky s broskvemi

Máte rádi voňavé broskve? Teď si je sice nedopřejete čerstvé, ale i kompotované mají zkrátka něco do sebe. Vykouzlit z nich můžete třeba tento famózní moučník – kynuté šneky vylepšené pudinkem.

Podobné recepty jako Domácí kynuté šneky s broskvemi

Kližka na bylinkách a červeném vínu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kližka na bylinkách a červeném vínu recept

Postup přípravy. Omytou a odblaněnou kližku prošpikujeme polovinou uzené slaniny, druhou polovinu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a kližku ze všech stran orestujeme. Vše vložíme do tlakového hrnce, osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okořeníme, podlijeme vínem a dusíme do změknutí cca 40-

Podobné recepty jako Kližka na bylinkách a červeném vínu

Králičí stehýnka na červeném víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Králičí stehýnka na červeném víně recept

Suroviny: stehno králičí, mrkev, celer, cibule, pórek, česnek, olej olivový, bujón, víno červené, bobkový list, skořice celá, badyán, cukr krystal, máslo, pepř, sůl. Stehna nasolíme, opepříme a zalijeme celým množstvím olivového oleje. Přidáme bobkové listy a necháme několik hodin odležet v chladu.

Podobné recepty jako Králičí stehýnka na červeném víně

Králík s cibulovou omáčkou na víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Králík s cibulovou omáčkou na víně recept

Osolíme, přidáme všechno koření včetně čerstvých bylinek a restujeme na mírnějším plameni cca 10 minut. Poté podlijeme vínem a necháme částečně odpařit. Videonávod: Jak naporcovat králíka Vrátíme zpět maso, malinko můžeme podlít ještě vodou a vložíme do rozpálené trouby na 220°C. Prvních 20 minut pe

Podobné recepty jako Králík s cibulovou omáčkou na víně

Skopové na víně a bylinkách recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Skopové na víně a bylinkách recept

Suroviny: plec skopové, slanina, víno bílé suché, čerstvé bylinky, česnek, olej olivový, sůl, pepř. Slaninu nakrájíme na tenké proužky, stroužky česneku rozpůlíme a maso prošpikujeme tak, že dáme vždy společně proužek slaniny s česnekem. ….

Podobné recepty jako Skopové na víně a bylinkách

Krkovička na šalvěji a bílém víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Krkovička na šalvěji a bílém víně recept

Vrátíme česnek, zalijeme vínem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C asi na 40 minut. Část z tohoto času pečeme přikryté alobalem. Výpek můžeme zaprášit lžičkou hladké mouky, zalít vodou, vývarem nebo vínem a provařit.

Podobné recepty jako Krkovička na šalvěji a bílém víně

Zvěřina na červeném víně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zvěřina na červeném víně

Karolína, domácí kuchařka. Zvěřina na červeném víně. Zvěřina na červeném víně Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD. Podzim a zima rozehrávají celou škálu možností toho nejlepšího masa z přírody, zvěřiny. Jeho průmyslovým chovem nezatížená, výrazná, jemně nasládlá chuť, minimum tuku a spousta cenných látek z ně

Podobné recepty jako Zvěřina na červeném víně

Králík na víně s kapary a olivami
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Králík na víně s kapary a olivami

Králík na víně s kapary a olivami. Králík má dietní maso s velmi jemnou chutí. Zkuste mu dá pořádný švih díky výrazné omáčce s olivami a kapary. Díky pomalému dušení s vínem bude mít maso skvělou chuť a zůstane šťavnaté.

Podobné recepty jako Králík na víně s kapary a olivami

Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené

Kuřecí steak na víně s mandlemi Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji. Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, chilli a kari...

Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené

Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené

Kuřecí steak na víně s mandlemi. Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji. Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, chilli a kari... více o Kuřecí steak na víně s mandlemi ...

Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené

Kde najít informace



×