BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ
1 Opláchněte broskve a nektarinky a rozkrájejte je na osminky. Pokropte je citronovou šťávou a posypte cukrem. Promíchejte a uložte na hodinu do ledničky. 2 Poté rozdělte ovoce do čtyř misek včetně šťávy, která se z nich uvolnila, posypte je rybízem nebo brusinkami a naaranžujte lístečky máty. 3
Podobné recepty jako BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ
Nové recepty
Opláchněte broskve a nektarinky a rozkrájejte je na osminky. Pokropte je citronovou šťávou a posypte cukrem. Promíchejte a uložte na hodinu do... více o BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ
Podobné recepty jako Novéy
Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Na vrstvu cibule vyložíme broskve, které jsme řádně omyli a pokrájeli také na půlkolečka. Pod vrstvu kuřecího masa vložíme snítky tymiánu. Kuřecí maso omyjeme, osušíme a naporcujeme. Klademe na vrstvu cibule a broskví. V následujícím kroku solíme, pepříme a kmínujeme. Takto připravený pokrm zalijeme
Podobné recepty jako Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Legendární kuřecí steak se sýrem a broskví
Recepty. Podávat masové jídlo s ovocem, to zavánělo v dobách minulých těžkou inovací. Provedení ovšem poněkud pokulhávalo – maso bývalo bez chuti stejně jako plastový sýr a kompotované broskve. Zkuste použít pevné a chutnější stehenní řízky, broskvičky ogrilovat a sáhnout po opravdovém sýru.
Podobné recepty jako Legendární kuřecí steak se sýrem a broskví
Broskvová grilovací omáčka s chilli
Broskvová grilovací omáčka s chilli Zdroj: Domácí špajzka. 6x. Jednodruhová variace na čatní, sladkokyselou pikantní omáčku ze zeleniny a ovoce. Broskve si perfektně rozumějí s jiným ovocem, sladkým těstem, zeleninou i masem a vyniknou v úpravě nasladko i naslano.
Podobné recepty jako Broskvová grilovací omáčka s chilli
Grilovaná krůtí prsa s broskvemi v salátu
Broskve grilujte 3 až 4 minuty, až se na nich vytvoří vzor mřížek. Dejte stranou spolu s masem chvíli odpočívat. Ve velké míse prošlehejte hořčici, med, ocet a olej na zálivku, osolte ji a opepřete podle chuti. Část zálivky dejte stranou.
Podobné recepty jako Grilovaná krůtí prsa s broskvemi v salátu
Brambory na víně recept
Postup přípravy. V pekáčku na másle nebo sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu, zaprášíme moukou a chvilku restujeme. Zalijeme vývarem a vínem, opepříme, osolíme, přidáme bobkový list a rozmarýn a brambory pokrájené na větší kusy. Promícháme a vložíme přiklopené do vyhřáté trouby na 200
Podobné recepty jako Brambory na víně
Domácí broskvový likér
Domácí broskvový likér. Domácí broskvový likér Zdroj: Likéry od jara do zimy. 3x. Zakonzervujte si chuť léta v tomto sytě žlutooranžovém likéru, který si budete vychutnávat jako malý dezert nebo tečku po večeři. Recept je z nové kuchařky, v které najdete 50 receptů na různé likéry. 4 porce.
Podobné recepty jako Domácí broskvový likér
Kuře na víně recept
1 rozporcované kuře (používám z volného výběhu) 1 lžíce oleje. kousek másla velikosti ořechu. 75 g anglické slaniny. 175 g menších žampiónů. 16 malých cibulek. 4 lžíce koňaku nebo brandy. 3 lžíce mouky. 400 ml kvalitního suchého červeného vína.
Podobné recepty jako Kuře na víně
Kořeněná povidla z nektarinek recept
Postup přípravy. Nektarinky přepůlíme, vyndáme pecky a nakrájíme na kousky. Dáme do pekáče a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Necháme je 15 minut péct, občas je promícháme. Když nektarinky pustí šťávu a měknou, přimícháme cukr, citrónovou kůru a koření, vrátíme do trouby a necháme opět asi 15 min
Podobné recepty jako Kořeněná povidla z nektarinek
Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou
Přilejte víno, osolte, opepřete a nechte pod pokličkou na mírném plameni probublávat zhruba 75–90 minut. Občas promíchejte. Občas promíchejte. V osolené vodě si uvařte těstoviny, slijte z nich vodu, vraťte je zpět do hrnce a vše promíchejte dohromady s ragú.
Podobné recepty jako Vepřové ragú na víně s rajčatovou omáčkou
Švédský strouhaný tvarohový koláč s broskvemi
Švédský strouhaný tvarohový koláč s broskvemi. Dostal se k nám už před desítkami let a uchvátil svou jednoduchostí, která je jeho poznávacím znamením. A také sjednocujícím, protože variant receptů je bezpočet. My jsme tuhle luxusní ještě proložili broskvovou vrstvou.
Podobné recepty jako Švédský strouhaný tvarohový koláč s broskvemi
Domácí kynuté šneky s broskvemi
Máte rádi voňavé broskve? Teď si je sice nedopřejete čerstvé, ale i kompotované mají zkrátka něco do sebe. Vykouzlit z nich můžete třeba tento famózní moučník – kynuté šneky vylepšené pudinkem.
Podobné recepty jako Domácí kynuté šneky s broskvemi
Kližka na bylinkách a červeném vínu recept
Postup přípravy. Omytou a odblaněnou kližku prošpikujeme polovinou uzené slaniny, druhou polovinu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a kližku ze všech stran orestujeme. Vše vložíme do tlakového hrnce, osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okořeníme, podlijeme vínem a dusíme do změknutí cca 40-
Podobné recepty jako Kližka na bylinkách a červeném vínu
Králičí stehýnka na červeném víně recept
Suroviny: stehno králičí, mrkev, celer, cibule, pórek, česnek, olej olivový, bujón, víno červené, bobkový list, skořice celá, badyán, cukr krystal, máslo, pepř, sůl. Stehna nasolíme, opepříme a zalijeme celým množstvím olivového oleje. Přidáme bobkové listy a necháme několik hodin odležet v chladu.
Podobné recepty jako Králičí stehýnka na červeném víně
Králík s cibulovou omáčkou na víně recept
Osolíme, přidáme všechno koření včetně čerstvých bylinek a restujeme na mírnějším plameni cca 10 minut. Poté podlijeme vínem a necháme částečně odpařit. Videonávod: Jak naporcovat králíka Vrátíme zpět maso, malinko můžeme podlít ještě vodou a vložíme do rozpálené trouby na 220°C. Prvních 20 minut pe
Podobné recepty jako Králík s cibulovou omáčkou na víně
Skopové na víně a bylinkách recept
Suroviny: plec skopové, slanina, víno bílé suché, čerstvé bylinky, česnek, olej olivový, sůl, pepř. Slaninu nakrájíme na tenké proužky, stroužky česneku rozpůlíme a maso prošpikujeme tak, že dáme vždy společně proužek slaniny s česnekem. ….
Podobné recepty jako Skopové na víně a bylinkách
Krkovička na šalvěji a bílém víně recept
Vrátíme česnek, zalijeme vínem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C asi na 40 minut. Část z tohoto času pečeme přikryté alobalem. Výpek můžeme zaprášit lžičkou hladké mouky, zalít vodou, vývarem nebo vínem a provařit.
Podobné recepty jako Krkovička na šalvěji a bílém víně
Zvěřina na červeném víně
Karolína, domácí kuchařka. Zvěřina na červeném víně. Zvěřina na červeném víně Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD. Podzim a zima rozehrávají celou škálu možností toho nejlepšího masa z přírody, zvěřiny. Jeho průmyslovým chovem nezatížená, výrazná, jemně nasládlá chuť, minimum tuku a spousta cenných látek z ně
Podobné recepty jako Zvěřina na červeném víně
Králík na víně s kapary a olivami
Králík na víně s kapary a olivami. Králík má dietní maso s velmi jemnou chutí. Zkuste mu dá pořádný švih díky výrazné omáčce s olivami a kapary. Díky pomalému dušení s vínem bude mít maso skvělou chuť a zůstane šťavnaté.
Podobné recepty jako Králík na víně s kapary a olivami
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Kuřecí steak na víně s mandlemi Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji. Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, chilli a kari...
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Kuřecí steak na víně s mandlemi. Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji. Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, chilli a kari... více o Kuřecí steak na víně s mandlemi ...
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené