Bezkonkurenční králík
...„bezkonkurenční králík“ je recept se kterým si poradí každý. Je velmi ... masem odpadajícím od kostí je prostě senzační. Králíka naporcujeme a jednotlivé porce lehce obalíme v ... mouce. Ve větším kastrole zahřejeme olej a porce králíka na něm zprudka opečeme ze všech stran. Potom do...
Bezkonkurenční králík
Bezkonkurenční králík je výtečné jídlo, které využívá jemné a zdravé králičí maso, ideální na pečení. Díky svému nízkému obsahu tuku si při přípravě zaslouží pečlivý přístup, takže je důle...
Béřovický králík
Béřovický králík je pokrm, který využívá jemné a dietní králičí maso, jež se může připravit různými způsoby. V tomto receptu je maso marinováno a poté pečeno, což mu dodává skvělo...
Recept Bramborová kaše
23. prosinec 2016 Bramborová kaše je klasická a oblíbená příloha z brambor. Ke smaženým, pečeným a dušeným masům je bezkonkurenční. Bra.
Podobné recepty jako Recept Bramborová kaše
Utopený králík
Utopený králík je pokrm, při kterém se králičí maso nejprve nakrájí na porce a důkladně osolí. Poté se maso potře prolisovaným nebo utřeným česnekem. K přípravě mariná...
Králík v marinádě
Králík v marinádě je pokrm, který si vyžaduje přípravu marinády z různých ingrediencí, které se důkladně promíchají v pekáči. Následně se do této směsi přidá králičí maso, které se...
Orientální králík
Orientální králík je lahodné pokrm, jehož příprava začíná odblaněním masa a jeho nakrájením na menší kousky. Tyto kousky se marinují ve vonné různorodé směsi, která dodává jídlu...
Králík pikant
Králík pikant je pokrm, který se vyznačuje marinovaným králičím masem, jež je naložené ve speciálně připravené směsi koření a dalších ingrediencí. Maso se nejprve naporcuje a poté...
Novoroční králík
Novoroční králík je tradiční pokrm, který se připravuje s předstihem. Nejprve se králík naporcuje a prošpikovaný. Poté se lehce pokape citronovou šťávou a jednotlivé porce se potřou ho...
Králík na hořčici
Králík na hořčici je lahodné pokrm, připravované z porcovaného králíka, který je potřený hořčicí a dochucený solí. Maso se peče v máslem vymazaném pekáčku, přičemž se během pečení p...
Králík či kuře proti skleróze
Králičí nebo kuřecí maso představuje vynikající volbu pro lehké a chutné jídlo. Toto jemné a dietní maso se často kombinuje se slaninou, která skvěle doplňuje jeho ch...
Králík na česneku a hořčici
Pokud hledáte jednoduchý recept na nedělní oběd, který si získá obdiv celé rodiny, zkuste králíka připraveného na česneku s dijonskou hořčicí. Toto jídlo je nenáročné na přípravu a skvélé...
Labužnický králík na smetaně
Labužnický králík na smetaně je delikátní pokrm, který zaručeně okouzlí každého milovníka dobrého jídla. Tento recept kombinující jemné pečené králičí maso s hladkou brambor...
Pečený králík 2
Pečený králík je lahodné jídlo, které se připravuje z důkladně umytého a osoleného masa. Králík je nejprve rozčtvrtěn a osušeno. Poté se obalí plátky slaniny, což mu d...
Labužnický králík
Labužnický králík je pokrm připravený z porcí králíka, které se pečou v pekáči. Je obohacený o cibuli nakrájenou na čtvrt kolečka, barevné papriky v proužcích a slaninu, což...
Rádin králík
Rádin králík je lahodné jídlo připravené na základu osmahnuté cibulky, špeku, salámu a česneku. Maso králíka je prošpikováno a poté se doplní o chutné ingredience jako hořčice a křen,...
Králík Virginia
Králík Virginia je tradiční pokrm, který se připravuje s důrazem na marinování masa. Maso se před vařením důkladně umyje a porcujeme, ideálně se doporučuje naložit ho do marinády den přede...
Jávanský králík
Jávanský králík je pokrm, ve kterém se maso nejprve opeče na oleji, dokud nezíská zlatavou barvu, a poté se odloží stranou. Na stejném oleji se následně osmaží cibule a přidávají...
Provensálsky králik
Provensálský králík je chutné jídlo, které se připravuje z umytého králíka nakrájeného na porce. Tyto porce jsou ochuceny solí a prostoupeny plátky slaniny, což jim dodáv...
Králík po hambursku
Králík po hambursku je tradiční pokrm, jehož hlavní složkou je králičí maso, které je připraveno s přidanými plátky šunky a okurky. K přípravě pokrmu se také používá kořenová zelenina, k...
Králík podle dědečkova chalupářského receptu
Králík podle dědečkova chalupářského receptu je tradiční pokrm, který se vyznačuje jemným masem a výraznými kořeněnými chutěmi. Před přípravou se králík důkladně očistí a zbaví blan, p...
Moravský králík
Moravský králík je výborným jídlem ideálním pro slavnostní příležitosti. Tento pokrm vyniká výraznou chutí česneku, která skvěle doplňuje šťavnaté a jemné maso králíka. Oblíbený nejen...
Králík"hořčičák"
Králík na hořčičáku je chutné jídlo, které připravujeme z čerstvého králíka. Nejdříve je třeba králíka důkladně umýt a osušit. Můžeme využít hlavu a vnitřnosti k přípravě aromat...
Dušený králík na hořčici
Dušený králík na hořčici je lahodné jídlo, které se připravuje z vykostěného králíka, který zůstává ve větších kusech. Maso se marinace nahraje kombinací oleje, hořčice, medu...
Pikantní králík
Pikantní králík je lahodné jídlo, které se připravuje na základě vyškvařené slaniny. Kousky slaniny přidávají pokrmu šťavnatost a chuť, zatímco kmín a rozmačkaný česnek dodávají jídlu výra...
Ostravský králík
Ostravský králík je chutné jídlo, které se připravuje z různých druhů masa, jako je bůček a plecko, doplněné o cibuli. Tyto ingredience se dochucují solí, kmínem a paprikou, a...
Maminčin králík v hořčičné omáčce
Maminčin králík v hořčičné omáčce je lahodné jídlo, které se vyznačuje jemným masem marinovaným v hořčici. Maso je nejprve dochuceno solí a pepřem, poté obaleno v mouce a opečeno na...
Dobře naložený králík
Dobře naložený králík je pokrm, který se připravuje předem, aby měl bohatou chuť. Před pečením se králík naplní česnekovým výluhem, což je směs nastrouhaného česneku, soli...
Naložený králík na medové hořčici a na smetaně
Naložený králík na medové hořčici a na smetaně je delikátní pokrm, který se vyznačuje jemným masem králíka, které je důkladně připraveno a marinováno. Maso se nejdříve zbaví blanek, porc...
Králík na smetaně a hořčici
Králík na smetaně a hořčici je chutné a vydatné jídlo, které se připravuje v pekáči. Na dno pekáče se nejprve rozloží tenké plátky cibule, které dodají pokrmu jemnou chuť....
Beskydský králík
Beskydský králík je tradiční pokrm, jehož příprava začíná rozdělením králíka na menší kousky. Ty se důkladně omyjí a osuší, poté se potřou prolisovaným česnekem a nechají se...
Pečený králík- jednoduše a chutně
Pečený králík je lahodné jídlo, které se pyšní vynikající stravitelností. Králičí maso má nízký obsah cholesterolu a vysoký podíl bílkovin, což z něj činí zdravou volbu. Tato...