Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem
Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem jsou lahodné jídlo, které se skládá z křupavého těsta plněného směsí zdušeného zelí a uzeného masa. Příprava začíná zpěněním cibule na ole...
Bandurky plné semínek
Bandurky plné semínek jsou chutné pečivo, které se připravuje z dobře vypracovaného těsta plného různých semínek. Na jejich výrobu se nejprve smíchají tekuté a suché ingredience, které s...
Olivové bandůrky
Olivové bandůrky jsou chutné pečivo, které se připravuje z těsta vyrobeného z mouky, droždí, a dalších ingrediencí. Nejdříve se vytvoří kvásek z droždí, cukru a teplé...
Lokše sladké - bandurčeniky
Lokše sladké, nazývané také bandurčeniky, jsou tenké placky připravené z bramborového těsta. Těsto se rozválí na placky o tloušťce 2-3 mm a průměru přibližně 15 cm. Tyto...