Býčí láska recept
Postup přípravy receptu. Býčí žlázy omyjeme a nakrájíme na menší kolečka. Dáme je do misky a nasypeme na ně grilovací koření a pořádně je ze všech stran obalíme. Takto upravené je ještě obalíme ve strouhance a poklademe na olejem vymazaný pekáček vedle sebe.
Podobné recepty jako Býčí láska
Řízky z býčích žláz recept
Žlázy namočíme přes noc do mléka.Pak nakrájíme na silnější plátky, ty posolíme, popř. potřeme česnekem a obalíme v klasickém trojobalu.Smažíme na… Řízky z býčích žláz recept - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Řízky z býčích žláz
Pikantní býčí žlázy nadivoko recept
Suroviny 2-3 porce. 700 g býčích žláz (3ks) 8 menších hlaviček žampionů. 1 lžíce čerstvých nasekaných bylinek (petrželka, celer) máslo (na osmažení žampionů a na zjemnění hotového jídla) Na marinádu: šťáva a kůra z 1/2 pomeranče. 1 dl bílého vína. 2 lžíce Chilli sladké omáčky.
Podobné recepty jako Pikantní býčí žlázy nadivoko
Býčí žlázy-čína recept
Býčí žlázy nakrájíme na nudličky a na sítku prolejeme horkou vodou po několik minut. Necháme pořádně odkapat. Cibuli nadrobno nakrájíme a k ní přidáme všechny suroviny na marinádu, do které vložímé býčí žlázy. Promícháme a necháme odležet nejméně přes noc, klidně i déle.
Podobné recepty jako Býčí žlázy-čína
Smažené býčí koule recept
Přinesené býčí koule si pořádně opláchneme a odřízneme všechny "cancoury." Jí se pouze to pevné, neboli varle, jakékoliv měkké žlázičky, žilky, kusy tuku atd. jsou nepoužitelné. Varle spaříme a sloupneme z něj blánu. Spařování možná budeme muset opakovat dvakrát, protože na vrchu je jen jemná blanka
Podobné recepty jako Smažené býčí koule
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem recept
1 býčí žláza 1 vejce hladká mouka 100 ml mléka 3 pl medvědího česneku 1 kl živáňského koření pepř sůl strouhanky olej na smažení
Podobné recepty jako Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Jehněčí žlázy a brambory s tajemstvím recept
Každú žľazu naplníme zloženým plátkom syra, opäť spojíme do celku, obalíme v slanine a uložíme na pekáč. Obložíme na kúsky narezanou cibuľou, na kolieska narezaným pórom a podlejeme trochou vody. Zakryjeme alobalom a v rúre pečieme pri 200°C 10 minút.
Podobné recepty jako Jehněčí žlázy a brambory s tajemstvím
Broskvová delikatesa recept
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami „Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou "Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Podobné recepty jako Broskvová delikatesa
Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu recept
Postup přípravy receptu. Očištěné, omyté a nakrájené chobotnice restujeme na oleji, podlijeme vínem a dusíme cca půl hodiny do měkka. Zvlášť opražíme lámané mandle, česnek a pórek a přidáme k podušeným chobotnicím, spolu s nakrájeným rajčetem, pomerančem, pepřem, solí a oreganem. Dusíme další zhruba
Podobné recepty jako Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Hlíva v tarhoni recept
Postup přípravy receptu. Na pánvi osmahneme na malé kostičky krájený bůček, část tuku slijeme do hrnce nachystaného na vaření. Na zbytku v pánvi osmažíme krájenou cibuli a pak i kousky hlívy. Podlijeme několika lžícemi vody a 10-15 minut podusíme. Odměříme objem suché tarhoně a připravíme si dvojnás
Podobné recepty jako Hlíva v tarhoni
Kebab na špejli recept
Směs rozdělíme na 12 hromádek, ze kterých vytvarujeme válečky, do nich vsuneme špejli. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a kebaby ze všech stran opečeme. Než jsem nakrájela zeleninu, dala jsem ještě na chvíli na pečicí papír do trouby pod gril - jednak se dotáhla kůrčička, jednak zůstaly teplé, než
Podobné recepty jako Kebab na špejli
Smažená hovězí játra recept
Smažená hovězí játra. Hodnocení receptu je 4.3. 4.3 4×. Ohodnoťte recept. Hovězí játra opereme, nakrájíme na cca 1cm plátky a obalíme v trojobalu. Smažíme na slunečnicovém oleji do měkka. Potom osolíme a podáváme s…. cekrops.
Podobné recepty jako Smažená hovězí játra