Skořicové oválky
Skořicové oválky - recept: Suroviny na těsto zpracujeme, těsto necháme do druhého dne v lednici odležet, těsto vyválíme, vypichujeme oválky, pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C
Podobné recepty jako Skořicové oválky
Kapustový pudink
Kapustový pudink - recept: Kapustu zbavte tuhých vrchních listů, operte, osušte, rozčtvrťte a 15 minut povařte ve vroucí osolené vodě.Hrušky omyjte, zbavte jádřinců a nakrájejte
Podobné recepty jako Kapustový pudink
Lískové placičky
Lískové placičky - recept: Máslo utřete s cukrem, solí a vanilkovým cukrem do pěny. Přidejte vejce a opět třete do pěny, přisypte mouku, ořechy a lehce promíchejte. Sáčkem
Podobné recepty jako Lískové placičky
Želví sušenky s karamelem
Želví sušenky s karamelem - recept: Máslo utřete s oběma cukry do pěny. Přidejte žloutek (bílek uchovejte) a vanilku a dál třete, dokud se vše nespojí. Poté zapracujte obě mouky se sodou
Podobné recepty jako Želví sušenky s karamelem
Kachní rillettes s česnekovými topinkami
Kachní rillettes s česnekovými topinkami - recept: Kachnu rozdělte na osminy. Maso potřete solí, pepřem a prolisovaným česnekem.V kastrolu rozpusťte sádlo.Porce masa naskládejte těsně vedle sebe.
Podobné recepty jako Kachní rillettes s česnekovými topinkami
Svíčková Wellington (DoPe)
Svíčková Wellington (DoPe) - recept: Očištěný kus masa potřeme worchesteovou omáčkou, posypeme čerstvými bylinkami, osolíme, opepříme, zakápneme olejem. Vše dobře do svíčkové vetřeme,
Podobné recepty jako Svíčková Wellington (DoPe)
Knedlíky k omáčce a masu ala DoPe
Knedlíky k omáčce a masu ala DoPe - recept: Do mísy vysypeme mouku a přidáme vejce a sůl. Do vlažné vody (ne horké) do jiné nádoby dáme v ruce podrcené kvasnice a počkáme, až se mírně zvednou.
Podobné recepty jako Knedlíky k omáčce a masu ala DoPe
Tmavý čokoládový koláč
Tmavý čokoládový koláč - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Tmavý čokoládový koláč
Citronová bábovka hotelu Ritz z roku 1920
Citronová bábovka hotelu Ritz z roku 1920 - recept: Troubu rozehřejte na 180°C. Formu vymažte máslem.Mouku přesijte do mísy a přisypte sůl a prášek do pečiva. V mixéru utřete máslo s herou a cukrem.
Podobné recepty jako Citronová bábovka hotelu Ritz z roku 1920