Sdílet:

žit recept


žit recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na žit, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření žit. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších žit receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Výborný domácí chléb z žitného kvásku
Uložit recept!
recepty
recepty

Výborný domácí chléb z žitného kvásku

Výborný chléb s pěknou kůrčičkou. To je chléb z kvásku (žitného). Doba kynutí je sice delší, ale výsledek stojí za to....

Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít
Uložit recept!
recepty
recepty

Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít

To nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života....

Naložená kuřecí prsa
Uložit recept!
recepty
recepty

Naložená kuřecí prsa

Kuřecí prsa, která si před smažením naložíme, vás příjemně překvapí svou jemností a zajímavou chutí....

Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít recept

Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít

600 g pohankové mouky. 70 g kukuřičné mouky. 15 g sušené droždí. hrst čia semínek. 4 lžíce jablečného octa. 4 lžíce olivového oleje. 3 lžíce soli. 1,5 lžíce kminu celého. mistička ořechů.

Podobné recepty jako Chléb Bezlepkový pohankový z Herbáře z knihy Jíst a žít

Hraběnčiny řezy s jablky a vlašskými ořechy
Uložit recept!

Hraběnčiny řezy s jablky a vlašskými ořechy

Hraběnčiny řezy s jablky a vlašskými ořechy patří mezi oblíbené české dezerty, které okouzlí svou chutí i vzhledem. Tento elegantní moučník spojuje nadýchaný sníh a šťavnatá j...

Žitný kvásek recept
Uložit recept!
recept
recept

Žitný kvásek

Žitný kvásek je základní součástí tradičního kváskového pečiva, které se vyznačuje svou jedinečnou chutí a texturou. Připravený kvásek vyžaduje určité znalosti a zkušenosti, přičemž jde o t...

Plumlovský řízek recept
Uložit recept!
recept
recept

Plumlovský řízek

Plumlovský řízek je pokrm z kuřecích prsou, která se jemně naklepou a dochutí solí, pepřem a paprikou. Tato masa se poté obalují v hustě připraveném těstíčku, které dodává...

Maminčiny citrónové měsíčky recept
Uložit recept!
recept
recept

Maminčiny citrónové měsíčky

Maminčiny citrónové měsíčky jsou skvostem malého pečiva, ideální na jakoukoliv oslavu nebo jen tak na mlsání. Tato lahůdka spojuje sladký charakter těsta s osvěžující a pikantn...

Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi recept
Uložit recept!
recept
recept

Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi

Tento snadný koláč nabízí skvělou kombinaci tvarohu a broskví, přičemž chuť šťavnatých broskví vytváří jedinečný zážitek. Spojení tvarohu s broskvemi dodává koláči v...

Jogurtové dalamánky recept
Uložit recept!
recept
recept

Jogurtové dalamánky

Jogurtové dalamánky jsou lahodné pečivo, které si můžete snadno připravit doma, aniž byste museli navštěvovat pekárnu. Díky využití domácí pekárny je příprava jednoduchá a rychlá, což vám u...

Rajčatová passata a sicilské rajčatové pesto
Uložit recept!

Rajčatová passata a sicilské rajčatové pesto

Rajčatová passata a sicilské rajčatové pesto představují skvělý způsob, jak využít bohatou úrodu zralých rajčat, podobně jako je to obvyklé ve Středomoří. Tato passata zach...

Rychlá svíčková
Uložit recept!
recept
recept

Rychlá svíčková

Připravte si chutnou rychlou svíčkovou podle našeho receptu. Tento pokrm vám nabídne vynikající kombinaci chuti a jednoduché přípravy, ideální pro každodenní vaření....

Cizrnový salát
Uložit recept!
recept
recept

Cizrnový salát

Cizrnový salát je výborné a výživné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu....

Penne s kuřecím masem a listovým špenátem recept
Uložit recept!
recept
recept

Penne s kuřecím masem a listovým špenátem

Penne s kuřecím masem a listovým špenátem je lahodné jídlo, které kombinuje chutě kuřecího masa a jemného špenátu. Základ receptu tvoří na olivovém oleji osmahnutá cibule, kt...

Pasta e fagioli – tradiční italský kotlík těstovin s fazolemi
Uložit recept!

Pasta e fagioli – tradiční italský kotlík těstovin s fazolemi

Pasta e fagioli je tradiční italské jídlo, které pochází z venkova a je známé jako typické chudé jídlo. Toto jídlo vyniká svou jednoduchostí a dokáže skvěle zasytit díky snadné kom...

Jelení kýta s portským a pyré z kořenové zeleniny
Uložit recept!
recept
recept

Jelení kýta s portským a pyré z kořenové zeleniny

Jelení kýta s portským a pyré z kořenové zeleniny je vynikající pokrm, který se skvěle hodí na podzimní stůl. Pokud narazíte na zvěřinu v řeznictví, určitě ji využijte a při...

Kočičák (lepenice trochu jinak) recept
Uložit recept!
recept
recept

Kočičák (lepenice trochu jinak)

Kočičák, což je trochu mystifikující název pro tento pokrm, se skládá z vařených brambor, které jsou následně rozmačkány s malým množstvím másla. Tento chutný základ je doplněn dalším zají...

Hovězí guláš recept
Uložit recept!
recept
recept

Hovězí guláš

Hovězí guláš je pokrm, který si žádá patřičný čas a pozornost při přípravě. Z vepřového kolena si uvaříte silný vývar, jenž později využijete jako základ pro přípravu g...

Guláš nejlepší!!! recept
Uložit recept!
recept
recept

Guláš - nejlepší!

Guláš je tradiční české jídlo, které si získalo srdce mnoha lidí díky své výtečné chuti a vůni. Jeho hlavní složkou je šťavnaté a měkké hovězí maso, které se dlouze dusí, co...

Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou klasiku
Uložit recept!

Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou klasiku

Vepřový guláš je oblíbené jídlo, které se hojně připravuje jak v restauracích, tak i v domácnostech. Tento recept na guláš z vepřového masa je ideální pro každou příležitost, ať u...

Jáhelník 2x jinak
Uložit recept!
recept
recept

Jáhelník 2x jinak

Jáhelník je jednoduchý a variabilní pokrm, který snese mnoho obměn. Originální recept s sušenými švestkami lze snadno upravit podle vašich preferencí, a to i v případě použití...

Domácí kysané zelí: Podrobný recept krok za krokem
Uložit recept!

Domácí kysané zelí: Podrobný recept krok za krokem

Kysané zelí je tradičním způsobem, jak uchovat bohatou úrodu zeleniny, která nás potěší zejména na podzim. Tento proces kvašení nejen že zachovává čerstvost, ale také do...

Chilli con carne – jednoduchý recept podle Jamieho Olivera
Uložit recept!

Chilli con carne – jednoduchý recept podle Jamieho Olivera

Chilli con carne je výborné jídlo ideální pro přípravu ve větším množství, například když vaříte pro celou rodinu nebo přátele. Hlavními ingrediencemi jsou mleté maso, rajčata a fazole,...

Mraky – křehké řezy z odpalovaného těsta s pudinkovým krémem
Uložit recept!

Mraky – křehké řezy z odpalovaného těsta s pudinkovým krémem

Mraky jsou lahodné křehké řezy vyrobené z odpalovaného těsta a zdobené jemným pudinkovým krémem. Tento nadýchaný dezert je ideální volbou pro pohodové víkendové odpoledne. Vyniká sv...



×