zvěřinová paštika se sušenými švestkami, zázvorem a mandlemi ...
Při teplotě cca 175°C takto "pečeme" ve vodní lázni asi jeden a půlhodiny. Poté vyjmeme a necháme do druhého dne zcela vychladnout a odležet. Odleželou paštiku nakrájíme na plátky, odstraníme sádlo a podáváme s brusinkami a citrónem. Zkuste také Zvěřinová paštika se sušenými švestkami, zázvorem a ma
Podobné recepty jako zvěřinová paštika se sušenými švestkami, zázvorem a mandlemi ...
Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami recept ...
Postup přípravy. Zvěřinovou kýtu odblaníme, očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky, které naklepeme a okořeníme kořením na divočinu, pepřem a solí. Poté je naplníme špenátovými listy a husími játry. Nakrájíme cibulku nadrobno a na pánvi restujeme, přidáme na plátky krájený česnek a dál společně res
Podobné recepty jako Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami ...
Šumavské topinky recept
1 středně velká cibule 2 stroužky česneku sůl pepř 8 plátků vepřové šunky 10 dkg storuhané Nivy (zelenina na ozdobu) rajče salátová okurka paprika petrželová nať aj Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Šumavské topinky
Šumavská živáň recept
Šumavská živáň HankaPu Přidat fotku Suroviny 1,5 kg vepřové plece uzený bok klobása 6 velkých cibulí mrkev celer petržel ředkvičky 1,5 dcl oleje 5 paliček česneku petrželová nať celerová nať 20 dkg slaniny sůl pepř Bylinky: majoránka nebo zázvor šalvěj
Podobné recepty jako Šumavská živáň
Zvěřinová omáčka
Zvěřinová omáčka recept. Tato hustá a silná omáčka se hodí například ke kančímu guláši nebo k srnčím steakům. Ke zvěřině se často podávají i omáčky z brusinek, povidel nebo šípků. Do této omáčky se přidává jalovec a odřezky a kosti, takže získá sytější zvěřinou chuť.
Podobné recepty jako Zvěřinová omáčka
Zvěřinová paštika dia 4,0 S
Necháme vychladnout a pak umeleme na masovém strojku. Přidáme k namleté syrové směsi jater a bůčku a teprve pak osolíme a okořeníme podle chuti kořením na divočinu. Pokud se paštika zdá moc tuhá naředíme ji trochou vydušené šťávy. Paštikovou směs dáme doskleiček s uzávěrem a zavaříme. Paštiku můžeme
Podobné recepty jako Zvěřinová paštika dia 4,0 S
Bramboráková pizza šumavská recept
Houbovou směs navrstvit na první část upečeného bramboráku v pekáčku, podél stěn nechat volnou mezeru a pak převrstvit druhou částí bramborákové směsi. Celé to pak dát do trouby dopéct při cca 200 °C asi 1/2 hodiny, než opět povrch zezlátne.
Podobné recepty jako Bramboráková pizza šumavská
Šumavská polévka
Brambory oloupeme, nakrájíme a přidáme do hrnce. Sušené houby nenamáčíme, pouze přes cedník propláchneme a dáme do hrnce. Přidáme kmín, sůl, pepř a povaříme. Z másla a mouky uděláme jíšku a přidáme do polévky.
Podobné recepty jako Šumavská polévka
Zvěřina s liškami a majoránkou recept
Po uplynutí této doby přidáme lišky a po 10 minutách smetanu a rozemnutou majoránku. Zahustíme světlou jíškou, dochutíme a provaříme. Podáváme s těstovinami nebo knedlíkem. Uvařeno (3x) Přidat do oblíbených (30x) Přidat poznámku
Podobné recepty jako Zvěřina s liškami a majoránkou
Šumavská hovězí pečeně
Čokoládový Pedro dortík. Šumavská hovězí pečeně - recept: Maso opláchneme, protkneme proužky slaniny, kyselých okurek a celeru. Osolíme a opečeme na rozpáleném tuku (sádle nebo oleji) na pekáčku. Obě cibule a.
Podobné recepty jako Šumavská hovězí pečeně
Šumavský bramborák recept
Suroviny: brambory, vejce, česnek, salám lovecký, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka hrubá, sádlo. Dozlatova smažené bramboráky lákavě voní česnekem a majoránkou. Šumavský bramborák přece jen voní malinko jinak - k česneku a majoránce se….
Podobné recepty jako Šumavský bramborák
Vepřové: ŠUMAVSKÁ KAPSA
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme špenát, osolíme a dusíme cca 30 minut, podle potřeby můžeme podlít trochou vody. Na konci... více o Krůtí kapsa se špenátem 60 minut Vepřové s kapustičkami Vepřové maso použijeme dle vlastního výběru, kdo jaké preferuje. Připravovat můžeme jak pl
Podobné recepty jako Vepřové: ŠUMAVSKÁ KAPSA
Šumavská pečeně recept
Postup přípravy. Připravené hovězí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opečeme společně s nadrobno nakrájenou cibulí na sádle dozlatova. Přidáme divoké koření, mírně zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou za občasného podlévání doměkka.
Podobné recepty jako Šumavská pečeně
Šumavský bramborový nákyp recept
Suroviny: brambory, zelí kysané, maso uzené, smetana zakysaná, cibule, mléko, víno bílé, máslo, olej, ořech muškátový, majoránka, paprika sušená sladká, pepř, sůl. Brambory uvaříme v osolené vodě, rozšťoucháme, přidáme teplé mléko s máslem a ručním šlehačem vyšleháme do husté hladké kaše. Cibuli ...
Podobné recepty jako Šumavský bramborový nákyp
Šumavská hovězí pečeně
Šumavská hovězí pečeně. Autor receptu: Victor (652 receptů) Množství: neuvedeno. Obtížnost: Středně náročné. Příprava: neuvedeno. Vaření: 1 hod. 40 min. Speciální kritéria: neuvedeno. (0 hlasů) Ohodnotit recept.
Podobné recepty jako Šumavská hovězí pečeně
Šumavská specialita
Šumavská specialita - recept: V kotlíku rozehřejeme olej, zesklovatíme na něm cibulku a nakrájený česnek. Pak přidáme na kostičky pokrájený chleba, osolíme a zahustíme
Podobné recepty jako Šumavská specialita
Šumava s kváskem recept
Suroviny. 360 g vody. 80 g strouhaných vařených brambor. 3 lžičky kmínu. lžička cukru. 2 lžičky soli. 2 lžíce oleje. 13 g droždí. vrchovatá lžíce hustého žitného kvásku.
Podobné recepty jako Šumava s kváskem
Šumavské řízky recept
Suroviny: brambory, mouka hladká, krkovice uzená, pepř mletý, majoránka, česnek, vejce, sůl, olej. Brambory oloupeme a na jemno nastrouháme do mísy. Osolíme je a chvíli necháme stát. Poté z nich vymačkáme přebytečnou tekutinu, okořeníme je a….
Podobné recepty jako Šumavské řízky
Šumavská cmunda recept
pepř (když jsou škvarky, tak nasekané) (suroviny podle chuti) Postup přípravy Brambory nastrouháme (2/3 na jemném struhadle a 1/3 na hrubém struhadle. Slijeme přebytečnou vodu, co brambory pustí. Na jemném struhadle strouháme česnek podle chuti a na hrubém cibuli.
Podobné recepty jako Šumavská cmunda
Šumavská zelnice
Pracovní postup: Na sádle krátce osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme plátky klobásy nebo uzeného masa. Za stálého míchání opečeme, přisypeme mouku a ještě chvíli mícháme. Zalijeme teplou vodou a vzniklou zásmažku rozmícháme. Ochutíme paprikou, na plátky nakrájeným česnekem, přidáme kysané zelí, nam
Podobné recepty jako Šumavská zelnice
Šumavská bramboračka recept
4 brambory 200 g kořenové zeleniny: 100 g mrkve 50 g petržele 50 g celeru 1 větší cibule majoránka kmín sůl pepř sádlo Petrželka nebo celerová nať Naše kuchařky právě v prodeji
Podobné recepty jako Šumavská bramboračka
Šumavské hovězí recept
Suroviny: roštěná hovězí, česnek, smetana ke šlehání, majoránka, sádlo, mouka hladká, vývar, pepř, sůl. Maso naklepeme a nakrájíme na silnější nudličky.Osolíme, opepříme a protáhneme hladkou moukou.Nudličky oklepeme a zprudka opečeme na rozpáleném….
Podobné recepty jako Šumavské hovězí