Sdílet:

štika s kedlubnem recept


štika s kedlubnem recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na štika s kedlubnem, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření štika s kedlubnem. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších štika s kedlubnem receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Mořská štika s kedlubnovými hranolky recept
Uložit recept!
recept
recept

Mořská štika s kedlubnovými hranolky

Mořská štika s kedlubnovými hranolky je lahodné jídlo, které spojuje jemné rybí filety s křupavými kedlubnovými hranolky. Filety jsou pečlivě ochuceny solí, pepřem a leh...

Pečená štika s křenovým přelivem recept
Uložit recept!
recept
recept

Pečená štika s křenovým přelivem

Pečená štika s křenovým přelivem představuje lahodné jídlo, které okouzlí milovníky rybích specialit. Tento recept začíná přípravou filetu štiky, který se neprodleně opláchne a pečlivě...

Filet z mořské štiky s celerovými hranolky recept
Uložit recept!
recept
recept

Filet z mořské štiky s celerovými hranolky

Tento recept na filet z mořské štiky s celerovými hranolky zahrnuje smažení ryby na másle, což podtrhne její chuť. Ryba se připravuje na teflonové pánvi, kde se máslo ne...

Zapečená štika na smetaně  výborná! recept
Uložit recept!
recept
recept

Zapečená štika na smetaně - výborná!

Zapečená štika na smetaně je chutné a všestranné jídlo, které se připravuje marinováním kusů štiky v olivovém oleji a grilovacím koření. Marináda dodává rybě výraznou chuť a aroma, k...

Mořská štika na zelenině
Uložit recept!

Mořská štika na zelenině

Mořská štika na zelenině je jedinečné jídlo, které se vyznačuje jemnou chutí ryby a aromatickým podáním na základě zeleniny. Štika je upravená tak, že je zbavena páteře, díky...

Štika na smetaně recept
Uložit recept!
recept
recept

Štika na smetaně

Štika na smetaně je lahodné a šťavnaté rybí jídlo, které se připravuje z porcí štiky, které jsou prokládány tenkými nudličkami slaniny. Ryba se dochutí solí, pepřem a zakáp...

Kedlubnový salát se šunkou
Uložit recept!
recept
recept

Kedlubnový salát se šunkou

Kedlubnový salát se šunkou je rychlý a jednoduchý pokrm, který lze snadno připravit i den předem. Tento salát se skvěle hodí jako svačina či oběd do práce. Stačí k němu přidat...

Štika na houbách a zázvoru recept
Uložit recept!
recept
recept

Štika na houbách a zázvoru

Štika na houbách a zázvoru je lahodné jídlo, které kombinuje jemnou chuť ryby s výraznými aromaty zázvoru, kmínu a papriky. Před přípravou je štika osolená a potřená ochuceným olivov...

Marinovaná štika recept
Uložit recept!
recept
recept

Marinovaná štika

Marinovaná štika je pokrm připravený z čerstvé štiky, kterou nakrájíme na větší kousky. Pro marinádu smícháme olej, chilli, cukr a další přísady, čímž vytvoříme chuťově vyvážený zákl...

Kedlubny v sýrovém těstíčku recept
Uložit recept!
recept
recept

Kedlubny v sýrovém těstíčku

Kedlubny v sýrovém těstíčku jsou lahodné a křupavé pokrmy, které vznikají z oloupaných a na kolečka nakrájených kedluben. Tyto kousky se nejprve vaří v osolené vodě, dokud nejsou tém...

Štika s anglickou slaninou a cibulí recept
Uložit recept!
recept
recept

Štika s anglickou slaninou a cibulí

Štika s anglickou slaninou a cibulí je lahodné jídlo, které se připravuje z filety štiky zbavené páteře. Před vařením se ryba osolí a pokape citronem, aby získala výraznou c...

Pražská štika-medajlonky recept
Uložit recept!
recept
recept

Pražská štika-medajlonky

Pražská štika-medajlonky je lahodné jídlo, které se připravuje z porcí ryb potřených chutnou pastou vyrobenou z másla, sardelové pasty, citronové šťávy a pepře. Rybí p...

Štika na slanině se zázvorem recept
Uložit recept!
recept
recept

Štika na slanině se zázvorem

Štika na slanině se zázvorem je chutné a originální pokrm, který spojuje jemné maso štiky s aromatickým zázvorem a křupavou slaninou. Filety z čerstvé štiky se důkladně omyjí a o...

Máslové kedlubny s vařeným vejcem
Uložit recept!

Máslové kedlubny s vařeným vejcem

Pokud hledáte způsob, jak využít hojnou úrodu kedluben, zkuste připravit máslové kedlubny, které skvěle doplní vařené vejce. Tento jednoduchý recept využívá mikrovlnnou troubu...

Kedlubnový salát  na 4 způsoby recept
Uložit recept!
recept
recept

Kedlubnový salát - na 4 způsoby

Kedlubna je chutná a šťavnatá zelenina, která se na jaře často sklízí jako jedna z prvních. Nabízí skvělou příležitost připravit si vynikající salát bohatý na vitamíny. Tento s...

Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem
Uložit recept!
recept
recept

Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem

Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem je chutné a výživné jídlo, které se připravuje na oleji. Nejprve se maso nakrájí na menší kousky, které se osolí a posypou bylinko...

Kuřecí na curry s kedlubnem a mrkví recept
Uložit recept!
recept
recept

Kuřecí na curry s kedlubnem a mrkví

Kuřecí na curry s kedlubnem a mrkví je chutné jídlo, které kombinuje kousky kuřecího masa s křupavou mrkví a kedlubnem. Maso se nejprve orestuje na oleji, dokud nezíská zlatavou b...

Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Uložit recept!

Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory

Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory je lahodný pokrm, který nejenže zasytí, ale také zahřeje. Tato polévka je plná čerstvé zeleniny a příjemně voní díky aromatickému koření. Je...

Těstoviny s kedlubnovým zelím recept
Uložit recept!
recept
recept

Těstoviny s kedlubnovým zelím

Těstoviny s kedlubnovým zelím jsou jídlo, které se připravuje na bázi cibule a kedlubu. Nejprve se osmaží na kostičky nakrájená cibule, poté se přidá nahrubo nastrouhaný...

Kedlubna zapečená s uzeným masem
Uložit recept!
recept
recept

Kedlubna zapečená s uzeným masem

Pokud hledáte inspiraci na pokrm z čerstvých kedluben, zkuste tuto jednoduchou variantu, která kombinuje kedlubny s restovaným uzeným masem. Jídlo je bohatě zasypané sýrem, což mu d...

Jáhly s mrkví, kedlubnem a tofu recept
Uložit recept!
recept
recept

Jáhly s mrkví, kedlubnem a tofu

Tento pokrm z jáhel je chutnou kombinací s mrkví, kedlubnem a tofu. Jáhly se před vařením několikrát propláchnou vroucí vodou a poté se vaří v osolené vodě, dokud nejsou téměř měkké....



×