Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku je pokrm, jehož příprava si žádá trochu více úsilí, ale výsledný efekt rozhodně stojí za to. Tento lahodný kus masa je podávaný s pikan...
Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem
Vepřová pečeně špikovaná uzeným masem a česnekem je chutným pokrmem, který spojuje výraznou chuť uzeného masa s aroma česneku. Příprava začíná omytím a osušením vepřového masa, do které...
Recept Vepřová pečeně
6. listopad 2016 Vepřová pečeně třeba s knedlíkem a zelím je skvělý nedělní oběd. Dobře upečené vepřové maso bude chutnat všem.
Podobné recepty jako Recept Vepřová pečeně
Vepřová bratislavská plec
Bratislavská plec je oblíbené jídlo, které se tradičně připravuje z vepřového masa. Toto chutné jídlo, známé v československé kuchyni, se vyznačuje svou bohatou a aromatickou ch...
Pečená kýta z čuníka špikovaná špekem
Pečená kýta z čuníka je lahodné jídlo, které se připravuje z vepřové kýty, ideálně z části zvané oříšek. Maso se převáže nití, aby si zachovalo pěkný tvar, a následně se špikujeme...
Vepřová špikovaná plec nadivoko
Vepřová špikovaná plec nadivoko je pokrm, který vyniká kombinací šťavnatého masa a výrazné chuti slaniny. K přípravě se slanina krájí na malé kousky a na chvíli se schová do mrazáku, a...
Pečená špikovaná kýta aneb slimáci
Pečená špikovaná kýta, často nazývaná "slimáci", je chutné jídlo připravované z kýty, jejíž maso je nakrájeno na nudličky o šířce přibližně 2 cm. Tyto kousky se osolí...
Selská vepřová pečeně
Selská vepřová pečeně je tradiční pokrm, který se vyznačuje lahodnou chutí vepřového masa dochuceného solí, pepřem a kmínem. Maso se před přípravou důkladně umyje a osuší, potom se potírá...
Vepřová pečeně po loupežnicku
Vepřová pečeně po loupežnicku je lahodné jídlo, které se připravuje z plátků masa, jež jsou nejprve jemně naklepané. Ochuťte je solí, pepřem a hořčicí, což dodá masu výborn...
Bratislavské vepřové kostky
Bratislavské vepřové kostky jsou chutné jídlo, které se připravuje z vepřového masa nakrájeného na větší kousky. Nejprve se na tuku osmahne cibule, která se nechá zesklovatě...
Bratislavská vepřová panenka s máslovými noky
Bratislavská vepřová panenka s máslovými noky je lahodné jídlo, které se vyznačuje šťavnatými plátky vepřového masa. Panenka je nakrájena na silné plátky, které se jemně naklepou...
Brašovská drobná vepřová pečeně
Brašovská drobná vepřová pečeně je pokrm připravený z vepřového masa, které je nakrájeno na malé kousky. Do masa se důkladně zapracovává směs koření, což mu dodává výraznou chuť...
Nakládaná vepřová pečeně
Nakládaná vepřová pečeně je pokrm, jehož příprava začíná tím, že se čerstvé maso důkladně omyje a osuší. Následně se dochutí solí, prolisovaným česnekem a estragonem....
Vepřová pečeně - opravdu skvělá
Vepřová pečeně je výjimečné jídlo, které potěší chuťové pohárky nejen zkušených kuchařů, ale i těch začínajících. Tato lahodná a libová pečeně vyžaduje správnou příprav...
Debrecínská vepřová pečeně
Debrecínská vepřová pečeně je tradiční pokrm, jehož příprava zahrnuje svázání vepřové pečeně motouzem, aby si zachovala svůj kulatý tvar. K přípravě se také používají debre...
Bratislavská podle Andy
Bratislavská podle Andy je masité jídlo, které se připravuje marinováním masa na oleji s přidáním soli a pepře. Po zatáhnutí masa se vyjme a v zbylém výpeku se orestuje anglická slan...
Vepřová pečeně s omáčkou Robert
Vepřová pečeně s omáčkou Robert představuje výjimečné jídlo, které potěší každého milovníka masa. Toto šťavnaté maso je podáváno s lahodnou omáčkou, jejíž tradice sahá až...
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem je lahodné jídlo, které kombinuje křehkou vepřovou kýtu prošpikovanou slaninou, což jí dodává šťavnatost a výraznou chuť. Maso je důkladně osoleno a...
Hradecké dušené plecko
Hradecké dušené plecko je pokrm, který začíná pomalým smažením nakrájené slaniny, jež se připravuje na malém množství oleje. Když slanina dostane zlatavou barvu, přidají se k ní mě...
Pikantní vepřová pečeně se šťouchanými bramborami
Pikantní vepřová pečeně se šťouchanými bramborami je vynikající pokrm, který dokonale spojuje křehké maso se smetanovým základem z brambor. Brambory se nejprve oloupou a...
Vepřová pečeně s parmezánovou omáčkou
Vepřová pečeně s parmezánovou omáčkou je lahodné jídlo, které se připravuje pečením v troubě. K její přípravě se využívá kombinace nasekaného rozmarýnu, hořčice, soli...
Vepřová pečeně s barevnou nádivkou
Vepřová pečeně s barevnou nádivkou je lahodné jídlo, které spojuje jemné maso s pestrou nádivkou plnou zeleniny. Maso se nejprve naklepe, čímž se zjemní, a následně se posype směsí...
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia je pokrm, který se vyznačuje šťavnatým vepřovým masem, pečeným do zlatova. Maso, převázané provázkem pro udržení tvaru, je během přípr...
Vepřová pečeně s česnekovou marinádou
Vepřová pečeně s česnekovou marinádou je šťavnaté a aromatické jídlo, které vyniká kombinací cibule a česneku. Cibule je nakrájena na proužky a smíchána s plátky česneku, což dodává...
Putimská vepřová pečeně
Putimská vepřová pečeně je vynikající pokrm připravovaný z vepřové kýty, která se nejprve naklepe a ochutí solí a pepřem. Poté se potřísní olejem a citronovou šťávou, což jí dod...
Hovězí pečeně po italsku
Hovězí pečeně po italsku je chutné jídlo, které se připravuje tak, že se do masa udělají čtyři malé otvory, do nichž se vloží půlky česneku. Poté se maso důkladně osolí a opepří, a nakonec...
Vepřové plecko nadivoko s houbami
Vepřové plecko nadivoko je pokrm, který nabízí měkké a šťavnaté maso připravené v lahodné omáčce. Ta se vyznačuje kombinací divokého koření, slaniny, rajčat a žampionů, což vyt...
Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou
Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou je vynikající pokrm, který se vyznačuje šťavnatým masem prokrojeným tak, aby bylo možné pokořit ho brusinkami. Tyto brusinky, které dodávají pokrmu s...
Pečená uzená vepřová žebra-jubilejní
Pečená uzená vepřová žebra jsou skutečným gastronomickým zážitkem. Když jim dopřejete čas na marinování v chutné směsi, výsledná chuť je ještě intenzivnější a nezapomenutelná. Při peč...
Vepřová panenka s brusinkovou omáčkou a cuketovymi placičkami
Vepřová panenka je šťavnaté a jemné maso, které se před pečením očistí od blan a lehce osolí. Následně se krátce osmaží na pánvi, což pomáhá zachovat jeho přirozenou šťavnatost během...
Panenka s koriandrovou omáčkou
Panenka s koriandrovou omáčkou je chutné jídlo, které se připravuje z jemně nakrájeného masa. Maso je ochuceno solí a pepřem, a následně obaleno v hladké mouce. Smaží se na rozpáleném ole...