Vepřový guláš na pivě
Vepřový guláš na pivě je lahodné jídlo, které se připravuje z dobře osmažené cibulky, jež slouží jako základ pro jeho chutě. Do ní se přidává nakrájené vepřové maso, které se...
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě je chutné a syté jídlo, které se připravuje z kvalitního hovězího masa, které se nakrájí na kostky. Cibule je nakrájena na menší kostičky a na ole...
Bramborový guláš na pivě
Bramborový guláš na pivě je chutné jídlo, které se připravuje ze slaniny, cibule a česneku, jež se nejprve osmahnou na oleji. Do této směsi se poté přidá nakrájené m...
Vepřový guláš na pivu a česneku
Vepřový guláš na pivu a česneku je lahodné jídlo připravené z kousků masa, které jsou nejprve osolené a opečené na sádle. Poté se podlijí pivem a pomalu se dusí, dokud nezměknou. Po uva...
Popovický hovězí guláš na pivě
Popovický hovězí guláš na pivě je tradiční jídlo, které se vyznačuje bohatou chutí a aromatickou omáčkou. Základem tohoto guláše je dobře opečená cibule, která dodává pokrmu sladkost a h...
Fazolový guláš na pivě
Fazolový guláš na pivě je lahodné jídlo, které se připravuje na základu z cibule a klobásy. Nejprve se na tuku osmaží cibule, poté se přidá nakrájená klobása a vše s...
Guláš na černém pivu
Guláš na černém pivu je lahodné jídlo, které se připravuje na cibulovém základu. Hlavní složkou je vepřové maso, které se podává jemně podušené v rajčatovém protlaku a černé...
Hovězí guláš na pivu a červených fazolích
Hovězí guláš na pivu a červených fazolích je syté a chutné jídlo, které kombinuje kousky hovězího masa s výraznou cibulí a oblíbeným pivem. Po důkladném opečení cibule na sádl...
Hovězí guláš na černém pivu
Hovězí guláš na černém pivu je chutné a syté jídlo, které se vyznačuje výraznou a plnou chutí. K přípravě se používá maso nakrájené na větší kousky, které je ochuceno...
Gulášek na pivu z trouby
Gulášek na pivu z trouby je chutné jídlo, které se připravuje z masa nakrájeného na menší kostky a větších kostiček cibule. Důležitou součástí jsou také plátky česneku, které do...
Gulášek v zelí
Gulášek v zelí je chutné pokrm, který se připravuje osmažením cibule na oleji nebo sádle do zlatohnědé barvy. Následně se k cibuli přidá kostkované maso, které se nej...
Hovězí gulášek
Hovězí gulášek je chutné jídlo připravené z kostek hovězího masa a hrubě nasekané cibule. Cibule se nejprve osmaží na sádle, poté se přidá maso, které se restuje do zlatova. Pokrm se do...
Belgický hovězí guláš na pivě aneb Carbonnade flamande
Belgický hovězí guláš na pivě, známý jako Carbonnade flamande, je národní vlámské jídlo, které se vyznačuje bohatými vůněmi koření a jedinečností tamních piv. Tento pokrm př...
Kančí gulášek na pivku
Kančí gulášek na pivku je skvělé jídlo, které se připravuje z pečlivě orestované cibule na sádle. Když cibule získá zlatavou barvu, přidá se nakrájené maso spolu s kmínem, nasekan...
Pikantní gulášek
Pikantní gulášek je chutné jídlo připravené z cibule, mrkve, papriky a masa. Nejprve se cibule nakrájí na hrubo a osmaží na oleji, poté se přidají na půlkolečka nakrájená mrkev a kousky pap...
Manželův gulášek - za půl hoďky hotový v papiňáku
Manželův gulášek je rychlý a chutný pokrm, který zvládnete připravit za půl hodiny v papiňáku. Tento gulášek se vyznačuje jemně osmahnutou cibulkou, na kterou se přidává m...
Minutkový gulášek se žampiony a červenou kapií
Minutkový gulášek se žampiony a červenou kapií je lahodné a rychlé jídlo, které se připravuje z cibule a farmářské slaniny, které se společně osmaží na oleji. Poté se přidá nakrá...
Guláš ze syrovinek
Guláš ze syrovinek je tradiční pokrm, který se připravuje na sádle se slaninou. Nejprve se slanina osmaží, poté se přidává cibule, která by měla být dozlatova upečená. Do zák...
Plzeňský guláš
Plzeňský guláš je chutné jídlo, které se připravuje z vepřového masa, cibule a slaniny. Nejprve se na pánvi orestují kousky slaniny, poté se přidá nakrájená cibule, která se os...
Manželův pikantní guláš
Manželův pikantní guláš je lahodné jídlo, které začíná zpěněním cibule a pórku na pánvi s tukem, následovaným rozvoněním česneku. Poté se přidává očištěné maso, kter...