Šalotkový tarte tatin
Jakmile ztmavne, rozvoní se a začne se rozpouštět, vlijte víno a ocet, nechte zlehka odpařit alkohol, přidejte tymián, osolte, opepřete, ztlumte na střední stupeň a vařte ještě zhruba 15–20 minut, až tekutina zhoustne do konzistence sirupu.
Podobné recepty jako Šalotkový tarte tatin
Šalotkový slaný koláč recept
Suroviny: těsto listové, sýr mozzarella, cibule šalotka, víno červené, pepř, cukr třtinový, ocet balsamiko, tymián, olej olivový. Listové těsto jsem vyválela, natlačila do dortové formy a udělala mu zhruba 1 cm vysoký okraj. Těsto jsem propíchala vidličkou, zatížila fazolemi….
Podobné recepty jako Šalotkový slaný koláč
Retro domácí pochoutkový salát
Vmíchejte worcester, hořčici, ocet, cukr, pepř, spojte majonézou a nakonec postupně osolte. Každý salám i majonéza mohou být už od výrobce jinak slané, tak opravdu postupně, ať to se solí nepřeženete. Nechte uležet v lednici. PRIMA TIP: Kromě pochoutkového salátu lze v lahůdkářství narazit i na salá
Podobné recepty jako Retro domácí pochoutkový salát
Okurkový salát recept
Suroviny: okurka salátová, ocet, cukr, voda, pepř mletý, sůl, olej, cibule. Svěží, lehký a dietní okurkový salát je příjemným zpestřením nedělního oběda. Skvěle se hodí k řízkům nebo k pečenému kuřeti, ale také jen jako….
Podobné recepty jako Okurkový salát