Španělská dušená hovězí oháňka s klobáskou chorizo
Španělská dušená hovězí oháňka s klobáskou chorizo. Hovězí oháňka je dalším příkladem málo známého masa, které se dlouhou úpravou dokáže proměnit ve vytříbenou lahůdku. Sluší mu zelenina a hutná kaše, podávejte ho s bramborovou či fazolovou a plným červeným vínem.
Podobné recepty jako Španělská dušená hovězí oháňka s klobáskou chorizo
Španělská sušená klobása chorizo recept
Suroviny: plecko vepřové, sádlo vepřové, sádlo, paprika sušená uzená, sůl, praganda, chilli, pepř mletý, koření oregáno, česnek, víno bílé suché. Maso i sádlo (tučné složky by mělo být 25 – 30%) nakrájíme na kostky 2 x 2 cm, které pak pomeleme na střední šajbě mlýnku na maso předem….
Podobné recepty jako Španělská sušená klobása chorizo
Grilované hovězí kuličky s klobásou chorizo na špízu
Suroviny. mleté hovězí maso 500 g. červená cibule (najemno nasekaná) 1/2 ks. česnek (oloupaný a utřený) 2 stroužky. paprika 2 špetky. oregano 20 g. vejce 1 ks. klobása chorizo (nakrájené na 1 cm silná kolečka) 2 ks. extra virgin olivový olej.
Podobné recepty jako Grilované hovězí kuličky s klobásou chorizo na špízu
Tortilla s klobásou chorizo
Štítky olivový olej omeleta brambor Tortilla Zdeněk Pohlreich. Maso. Tortilla s chorizo klobásou na způsob omelety je ideální jídlo. Můžete si ji dopřát jako bohatou snídani, svačinu, ale i jako super večeři.
Podobné recepty jako Tortilla s klobásou chorizo
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja recept
Maso si nakrájíme na kostky, tak 4x4 cm. Rozehřejeme v kastrole půlku oleje a opečeme na něm maso dohněda a pak ho přendáme do misky. Přidáme zbylý olej na který dáme pokrájený česnek, drobně pokrájenou cibuli, papriku nakrájenou na proužky,opékáme 5 minut a pak dáme zpátky maso, kmín,koriandr, ocet
Podobné recepty jako Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Hovězí dušená oháňka Oxtail stew recept
Suroviny: fazole bílé, oháňka hovězí, česnek, rajče, cibule, vývar hovězí, voda, koření černé, bobkový list, koření nové koření, sádlo, mouka, sůl, pepř, tabasco. Do hrnce s vývarem vložíme oháňky. Dolijeme potřebné množství vody, aby maso bylo potopené, a přidáme koření. Vaříme na mírném plameni as
Podobné recepty jako Hovězí dušená oháňka Oxtail stew
Dušená hovězí oháňka s tarhoňou recept
Přidat komentář. Suroviny: oháňka hovězí, rajče, bobkový list mletý, pepř mletý, sůl, těstoviny tarhoňa, olej, máslo, žampióny, kapustičky. Do pomalého hrnce nalijeme passatu, vložíme oháňku, osolíme, opepříme, sypneme mletý bobkový list a zalijeme vřící vodou tak, aby byla oháňka….
Podobné recepty jako Dušená hovězí oháňka s tarhoňou
Vývar z hovězí oháňky recept
Hlavně cibuli přeřízneme jen na půl a i se slupkou opečeme řezem do tmavě hněda. Vše vložíme do většího hrnce a přidáme 5 kuliček nového koření, 6 kuliček pepře, 3 bobkové listy, 2 lžičky soli a 3 snítky petrželové natě.
Podobné recepty jako Vývar z hovězí oháňky
Paella s mořskými plody a chorizem
Vyzkoušejte tentokrát paellu s mořskými plody a typickou španělskou klobásou s uzenou paprikou. Paella je hvězdou španělské kuchyně. V různých regionech se připravuje různě a s různými přísadami, co ale nikdy nechybí je kulatozrnná rýže a šafrán, který dodá jídlu nádhernou žlutou barvu a hlavně výji
Podobné recepty jako Paella s mořskými plody a chorizem
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem recept
Suroviny: oháňka hovězí, česnek, smetana ke šlehání, cibule, bobkový list, koření nové koření, máslo, olej, mouka hladká, bujón. Oháňky nasekáme po obratlích na jednotlivé kusy a vložíme do hrnce s větším množstvím studené vody. Přidáme celou paličku česneku, rozkrojenou….
Podobné recepty jako Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek ...
Suroviny: oháňka hovězí, slanina, cibule, mrkev, celer, kořen petržele, víno červené, mouka hladká, máslo, rozmarýn, bobkový list, pepř, sůl. Oháňku nasekáme podle obratlů na jednotlivé kousky a asi hodinu necháme naloženou ve studené vodě. Potom vodu osolíme, přidáme jednu rozpůlenou….
Podobné recepty jako Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek ...
Hovězí oháňka na černo recept
Suroviny: oháňka hovězí, cibule, máslo, vývar, zázvor, kůra citronová, bobkový list, tymián sušený, povidla švestková, mouka hladká, sůl, pepř, ocet. Oháňku nakrájíme v kloubech, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a citrónovou kůrou. Necháme odležet v chladu, třeba do druhého dne. V kastrole….
Podobné recepty jako Hovězí oháňka na černo
Španělský ptáček s rýží recept
Španělský ptáček s rýží. Španělský ptáček s rýží a omáčkou je jedním z klasických a oblíbených jídel české kuchyně. Plátky zpravidla hovězího masa jsou plněny vajíčkem, okurkou, špekem a v tomto případě i párkem. Jako příloha je skvělá právě rýže dušená v troubě. 29.
Podobné recepty jako Španělský ptáček s rýží
Hovězí oháňka dušená na víně
Pak přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu, celý pepř a nové koření, bobkový list, citronovou kůru na díly nasekanou oháňku, sůl, ocet a dusíme doměkka. Měkkou oháňku z vývaru vyjmeme, sebereme tuk a vývar zahustíme jíškou. Přidáme červené víno, trochu rybízové zavařeniny, vše povaříme a potom proce
Podobné recepty jako Hovězí oháňka dušená na víně
Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky recept ...
Pak vložíme oháňku, přidáme rozmarýnu, zalijeme červeným vínem a 10 minut pod pokličkou dusíme. V tlakáči (papiňák, tlakový hrnec) smícháme s 0,5 litru hovězího vývaru nakrájená rajčata s rajským protlakem, přidáme oháňku se zeleninovou směsí a 45 minut "tlakujeme". Pak přendáme na pánev a necháme z
Podobné recepty jako Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky ...
Silný vývar z hovězí oháňky s tvarůžkovými knedlíčky ...
Silný vývar z hovězí oháňky s tvarůžkovými knedlíčky. Polévka z volského ocasu je královna mezi vývary. Má silnou výraznou chuť i vůni a je tak vydatná, že vás zaručeně postaví na nohy, když je vám ouvej. Doplňte ji nadýchanými voňavými knedlíčky a dopřejte si dokonalý polévkový životabudič.
Podobné recepty jako Silný vývar z hovězí oháňky s tvarůžkovými knedlíčky ...
Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem ...
Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem Zdroj: Darina Křivánková. 7x. Česnečka je považována za dokonalý lék na nachlazení, ale i kocovinu. Španělská verze je stejně řízná a díky chorizu a mleté paprice i krásně barevná a voňavá. 5 porcí. 30 minut.
Podobné recepty jako Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem ...
Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně recept ...
Postup přípravy. Očištěná a omytá líčka si osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a necháme asi 2 hodiny uležet. V kastrolu si rozehřejeme máslo, přidáme nakrájený špíček a necháme ho pěkně vyškvařit. Maso zprudka opečeme ze všech stran. Opečené maso vyndáme a orestujeme cibulku, maso vrátíme a pečeme
Podobné recepty jako Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně ...
Oháňka na červeném víně
Oháňka na červeném víně Zdroj: isifa.com. 7x. Maso z hovězí oháňky je velmi dobré a nehodí se jen na silnou polévku. Zkuste ho pomalu dusit s červeným vínem a zeleninou. Na konci na vás bude čekat nebeská dobrota s křehkým masíčkem. 6 porcí. 60 minut.
Podobné recepty jako Oháňka na červeném víně
Dušená hovězí kližka na špeku
Dušená hovězí kližka na špeku - recept: Na drobně pokrájeném špeku si osmažíme lehce dozlatava pokrájenou cibuli. Během smažení si pokrájíme kližku na větší kostky, osolíme, opepříme a po
Podobné recepty jako Dušená hovězí kližka na špeku
Silný hovězí vývar z oháňky se dvěma druhy knedlíčků ...
Právě dlouhým vařením se fantasticky zhodnotí kližka, klouby, kosti a šlachovité kousky, spolu se slupkami z kořenové zeleniny a stonky bylinek. Vývar využijete jako základ omáčky nebo jako první chod, zvlášť když ho doplníte polévkovými knedlíčky. 6 porcí 120 minut česká Vývar hovězí oháňka 1 kg mr
Podobné recepty jako Silný hovězí vývar z oháňky se dvěma druhy knedlíčků ...
Omáčka španělská
Dusíme, až se zelenina zbarví, a pak přidáme mouku a znovu dusíme, až mouka zezlátne. Postupně přidáme bílé víno a hovězí vývar, uvedeme do varu, přidáme houby, šunku a protlak a vaříme asi 1 hod. Tvořící se pěnu pečlivě sbíráme.
Podobné recepty jako Omáčka španělská
Dušená hovězí plec s kapií recept
Rozpálíme v pánvi Wok větší množství oleje, a zprudka v něm orestujeme hovězí maso. Poté co se maso zatáhne tak vložíme 2 cibule nakrájené na nudličky. Až cibule s masem zavoní a zezlátne tak scedíme a přendáme do kastrolu, kde dusíme zalité vodou do 3/4 masa. Přidáme masox, sůl, pepř a dusíme až je
Podobné recepty jako Dušená hovězí plec s kapií