Sdílet:

Římská pečeně recept


Římská pečeně recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Římská pečeně, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Římská pečeně. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Římská pečeně receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Římská pečeně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Římská pečeně

Římská pečeně - recept: K jemně nakrájené cibuli přidáme rajčatovou šťávu nebo protlak zředěný 3/4 sklenice vody, 1 vejce, ovesné vločky, saturejku, muškátový oříšek, sůl a Blesk.cz

Podobné recepty jako Římská pečeně

recept internet
recept internet

Římská cuketa

Na oleji zpěníme cibuli, česnek a nasekanou petrželku. Přidáme na kostky nakrájenou cuketu, rajský protlak, uzeninu, sůl,pepř a zalijeme vývarem. Necháme dusit do zhoustnutí. Můžeme ještě zaprášit hladkou moukou. 2. Podáváme s rýží nebo s přílohou podle chuti.

Podobné recepty jako Římská cuketa

Živáňská pečeně s bramborami z trouby podle Huga Hromase ...

Živáňskou pečeni podle sezony můžete vylepšit také paprikou nebo rajčaty. PRIMA TIP: Ať už je základem vašeho pokrmu zelenina, maso, nebo jiné ingredience, ujistěte se, že používáte jen ty nejkvalitnější. Suroviny v bio kvalitě najdete na farmě hospodařící v režimu ekologického zemědělství.

Podobné recepty jako Živáňská pečeně s bramborami z trouby podle Huga Hromase ...

Rýnská hovězí pečeně na zelenině

Rýnská hovězí pečeně na zelenině Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD. 7x. Šťavnaté maso, výrazně aromatická a lehce sladkokyselá omáčka tvoří základ slavné rýnské Sauerbraten. Pro slavnostní chvíle je jako stvořená a může se stát zajímavou alternativou k naší svíčkové.

Podobné recepty jako Rýnská hovězí pečeně na zelenině

Chléb pečený v římském hrnci  postup recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chléb pečený v římském hrnci postup recept

2011 06:38. Krásny chlebík. Tiež ho pečiem v rímskom hrnci, ale v elektrickej trúbe, takže si dovolím napísať aj tento postup pečenia. Pred pečením postriekam chlebík vodou, používam rozprašovať. Na spodku trúby je aj pohár s vodou počas celého pečenia.

Podobné recepty jako Chléb pečený v římském hrnci postup

Znojemská hovězí pečeně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Znojemská hovězí pečeně

Znojemská hovězí pečeně Zdroj: Pradobroty.cz. 19x. Tyto hnědé omáčky měl v jídelnách a hospodách málokdo rád. Většinou se jednalo o tuhou, prorostlou flákotu masa s UHO (univerzální hnědá omáčka) pochybné konzistence. 4 porce.

Podobné recepty jako Znojemská hovězí pečeně

Cikánská hovězí pečeně recept

Cikánská hovězí pečeně. Hovězí maso řádně prošpikované výbornou slaninou jsou základem tradiční pečeně. O dochucení se v tomto receptu skvěle postarají čerstvé papriky a rajčata. S přílohou v podobě vařené rýže či těstovin získáte chutný oběd.

Podobné recepty jako Cikánská hovězí pečeně

Štěpánská hovězí pečeně

Štěpánská hovězí pečeně Zdroj: FOODLOVER.CZ. 11x. Tahle štěpánská hovězí pečeně je trochu netradiční,místo knedlíků je naservírovaná s kaší a lehce vylepšenou omáčkou. Třeba se vám bude recept hodit na vaši vánoční tabuli, k Vánocům totiž určitě patří. :)

Podobné recepty jako Štěpánská hovězí pečeně

Vepřová plec v římském hrnci recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřová plec v římském hrnci recept

Postup přípravy. Maso si nakrájíme na plátky, okořeníme kořením na gyros a necháme odležet. Římský hrnec ponoříme do studené vody na cca 45 minut. Na dno pekáčku dáme oloupané bramory a lehce posolíme. Na brambory poklademe maso, na mě dáme žampiony. Pečeme zakryté cca 60 minut na 180°C.

Podobné recepty jako Vepřová plec v římském hrnci

recept internet
recept internet

Vepřové pod zelím pečené z remosky recept

Vše promícháme a nasypeme na plátky masa. Remosku zaklopíme, zapneme a pečeme cca 40-45 minut. Podlévat zprvu není nutné, cukr nám zajistí to, že zelí pustí dost šťávy. Podlévat budeme cca po 45 minutách, a to dle potřeby, až budeme kontrolovat měkkost masa pro další dobu pečení a případné podlití.

Podobné recepty jako Vepřové pod zelím pečené z remosky

Hovězí pečeně po anglicku

Hovězí pečeně po anglicku. Anglická kuchyně se, alespoň do nástupu Jamie Olivera a dalších, u nás nepyšnila zrovna dobrou pověstí, ale není to tak docela zasloužené. Britové vynikají například nejen v konzumaci, ale také v chovu a kvalitě hovězího masa.

Podobné recepty jako Hovězí pečeně po anglicku

Živáňská vepřová pečeně připravená v troubě

Maso nakrájejte na plátky, naklepejte, osolte a opepřete. Olej promíchejte s hořčicí a česnekem, maso naložte do této směsi a nechte v chladu odležet, nejlépe přes noc. Připravte si dostatečně velký kus alobalu, nejlépe dvojitého, abyste do něj mohli suroviny dobře zabalit. Můžete vytvořit jeden vel

Podobné recepty jako Živáňská vepřová pečeně připravená v troubě

Pečená růžičková kapusta s pažitkovým dipem

Postup přípravy. Na kapustičky předehřejte troubu na 220 °C. Kapustičky promíchejte s olejem, solí a pepřem, rozložte je na plech a pečte asi 20 minut, až budou dozlatohněda opečené a křupavé. Na dip promíchejte všechny přísady v misce. Upečené kapustičky podávejte s dipem k namáčení.

Podobné recepty jako Pečená růžičková kapusta s pažitkovým dipem

Vepřová pečeně na mléce

Suroviny. vepřová pečeně (vykostěná ) cca 2 kg. olivový olej 2 lžíce. máslo 50 g. česnek (oloupaný a rozpůlený) 5 stroužků. šalvěj (čerstvé,není nutné) několik lístků. plnotučné mléko (horké) 1,5 litru. citronová kůra (tence oloupaná kůra,jen žlutá část, ideálně bio) ze 2 citrónů. mořská sůl.

Podobné recepty jako Vepřová pečeně na mléce

Vepřová pečínka na hruškách

Suroviny. vepřová pečeně 1 kg. fenyklová semínka 1 lžíce. česnek (nadrobno nakrájený) 2 stroužky. olivový olej 4 lžíce. červená cibule (rozkrojené na čtvrtky) 2 ks. brambory (malé ) 500 g. hruška (pevné, například Bartlettovy, rozkrojené na čtvrtky a zbavené jaderníků) 3 ks. sůl.

Podobné recepty jako Vepřová pečínka na hruškách

Vepřová pečeně v mléce

vepřová pečeně (farmářská ) 1 kg; přepuštěné máslo 1 lžíce; plnotučné mléko 1 l; tymián 8 snítků; česnek 4 stroužky; zakysaná smetana 200–400 g; pažitka

Podobné recepty jako Vepřová pečeně v mléce

Omáčky

Znojemská pečeně z hovězí loupané plece s dvojitou dávkou okurek z restaurace Kuchyně ... Římská pizza al taglio – nadýchaný obložený slaný koláč z pekáče Recepty. Zapečené fleky se zelím podle herce Vladimíra Dvořáka Sladké. Luxusní čokoládový dort s Earl Grey čajem podle Josefa Maršálka ...

Podobné recepty jako Omáčky

Římský salát s rajčaty a olivami
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Římský salát s rajčaty a olivami

1 ks římský salát (Hlávka) 500 g rajčata 150 g olivy (Plněné česnekem) 1 ks cibule 2 lžíce smetana (Čerstvá) 1 lžíce dijonská hořčice 2 lžíce červený vinný ocet 1 špetka pepř mletý 1 lžíce olivový olej Postup přípravy receptu 1 Smetanu rozmícháme s hořčicí a octem, ochutíme kořením a metlou po částe

Podobné recepty jako Římský salát s rajčaty a olivami

Stracciatella – tradiční římská polévka s vajíčkem

Stracciatella – tradiční římská polévka s vajíčkem. Ano, většina z nás si při tomhle slově vybaví zmrzlinu nebo jogurt, ale této typické římské polévce patří označení „strakatá“ či „cancourkatá“ prapůvodně. A nevztahuje se k čokoládě, ale k vajíčkům.

Podobné recepty jako Stracciatella – tradiční římská polévka s vajíčkem

Božské recepty s telecím masem

Božské recepty s telecím masem. Patří telecí maso mezi vaši oblíbenou volbu? Pak si v našem výběru rozhodně najdete to své: uvařit si můžete kotletky, ragú, líčka nebo kolínko! :) Telecí maso je velmi jemné, obsahuje málo tuku a je dobře stravitelné. Z toho důvodu ho řada lidí zahrnuje do svých diet

Podobné recepty jako Božskéy s telecím masem

Porchetta – plněná vepřová roláda po římsku

Jedno z dalších italských mýtických jídel, tentokrát opulentnějších. Porchetta je vepřová roláda po římsku, vonící tamním kořením, velmi šťavnatá a s mnoha způsoby podávání – je stejně dobrá hned z trouby s různými přílohami jako vychladlá, coby studený nářez, a pak se také stala ikonickým pouličním

Podobné recepty jako Porchetta – plněná vepřová roláda po římsku

Pečená polosušená rajčata s tymiánem

Postup přípravy. Troubu předehřejte na 150 °C. Plech vymažte olivovým olejem a poklaďte rozpůlenými rajčaty řezem nahoru. Snažte se, aby na každé půlce rajčete byl tymián a plátek česneku. Poté rajčata zakapejte olivovým olejem a octem a nakonec zlehka posypte solí a cukrem, který udělá lehkou karam

Podobné recepty jako Pečená polosušená rajčata s tymiánem

recept internet
recept internet

Římská pizza

Mezitím troubu předehřejte na 250 °C (ideálně s pečicím kamenem). Troubu předehřívejte minimálně 30 minut. Pečicí plech o rozměru cca 20 x 30 cm dobře vymažte olivovým olejem. Dokynuté těsto na pomoučeném vále nejprve prsty velmi opatrně zploštěte po obvodu a teprve pak ho jemně zploštěte uprostřed.

Podobné recepty jako Římská pizza

Kde najít informace



×