Sdílet:

ěaj bobkový list recept


ěaj bobkový list recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na ěaj bobkový list, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření ěaj bobkový list. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších ěaj bobkový list receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Okurky nakládané od tety Jitky recept
Uložit recept!
recept
recept

Okurky nakládané od tety Jitky

Okurky nakládané od tety Jitky jsou lahodnou specialitou, která se vyrábí z čerstvých okurek, které se naloží do sladkokyselého nálevu. Ten se připravuje svařením vody, oct...

Jehněčí guláš
Uložit recept!

Jehněčí guláš

Jehněčí guláš je lahodné a výživné jídlo, které se začíná opékáním nakrájené cibule na oleji. Následně se přidá nasekané jehněčí maso, které se krátce osmahne spolu s kostmi, což přid...

Rajská omáčka recept
Uložit recept!
recept
recept

Rajská omáčka

1 - 2 lístečků bobkový list 5 kuliček černý pepř - celý 2 polévkové lžíce cukr krupice 4 konzervy rajský protlak 3 ks kuchyňská cibule sůl olej např. řepkový vývar - hovězí 5 plátků hovězí maso 10 ks kuliček nového koření - celé jíška apod. (na zahuštění) 1 ks kečup - sladký

Podobné recepty jako Rajská omáčka

Svíčková na smetaně II. - odzkoušeno
Uložit recept!
recept
recept

Svíčková na smetaně II. - odzkoušeno

Svíčková na smetaně II. je vynikající pokrm, který si můžete snadno uvařit podle našeho osvědčeného receptu. Tato tradiční česká specialita kombinuje jemné hovězí maso s lahodnou smeta...

Houbová zelňačka - slovenská
Uložit recept!

Houbová zelňačka - slovenská

Houbová zelňačka je tradiční slovenská polévka, která kombinuje kysané zelí s bohatou porcí sušených hub a zjemněná smetanou. Tato bílá polévka s houbami je oblíbený...

Domácí sušená pančeta podle slovenského redaktora Milana Gigela
Uložit recept!

Domácí sušená pančeta podle slovenského redaktora Milana Gigela

Domácí sušená pančeta podle receptu slovenského redaktora Milana Gigela se připravuje z kvalitního bůčku, který by měl mít vyvážené prorostlé maso. Nejdříve je třeba b...

Bramborová polévka s klobásou a smetanou recept
Uložit recept!
recept
recept

Bramborová polévka s klobásou a smetanou

Bramborová polévka s klobásou a smetanou je lahodné jídlo, které se připravuje z vařených brambor nakrájených na kostky, jež se vaří spolu s celou cibulí a bobkovým lis...

Divoké kuře
Uložit recept!
recept
recept

Divoké kuře

Divoké kuře je lahodné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu....

Bramboračka s klobásou a zakysanou smetanou recept ...
Uložit recept!
recept
recept

Bramboračka s klobásou a zakysanou smetanou

Bramboračka s klobásou a zakysanou smetanou je chutná polévka připravená na základu z osmahnuté cibule, k níž se postupně přidává mletá paprika a pokrájená kořenová zelenina. Do smě...

Vepřové v mrkvi
Uložit recept!
recept
recept

Vepřové v mrkvi

Vepřové v mrkvi je snadná a chutná specialita, která se obvykle servíruje s vařenými bramborami. Dušená mrkev dodává pokrmu příjemnou nasládlost a je zároveň prospěšná pro zd...

Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce recept
Uložit recept!
recept
recept

Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce

Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce jsou lahodné pokrm, který kombinuje kousky masa s jemně propečenou zeleninou. Maso je nakrájeno na malé kousky a společně s nasekanou koře...

Čočkový salát s václavkami
Uložit recept!
recept
recept

Čočkový salát s václavkami

Čočkový salát s václavkami je osvěžující jídlo, které kombinuje vařenou čočku a jemné václavky. Nejprve se čočka důkladně očistí a uvaří do měkka, přičemž se během vaření osolí a dochutí...

Kyselý fazolkový salát
Uložit recept!
recept
recept

Kyselý fazolkový salát

Kyselý fazolkový salát je osvěžující pokrm, který se připravuje z nakrájené fazolky podušené v malém množství vody. Do fazolky se přidávají koření, sůl a bobkový list a vš...

Zelný eintopf recept
Uložit recept!
recept
recept

Zelný eintopf

Zelný eintopf je chutné a vydatné jídlo, které obsahuje vařenou a oloupanou cviklu, která dodává pokrmu krásnou barvu a specifickou chuť. Do směsi se přidává bílé a červené...

Zapečená polévka z červené řepy recept
Uložit recept!
recept
recept

Zapečená polévka z červené řepy

Zapečená polévka z červené řepy je lahodné jídlo, které se připravuje s opraženou cibulí a česnekem na másle. K těmto surovinám se přidává červená řepa nakrájená na malé kosti...

Cibulový kapr
Uložit recept!
recept
recept

Cibulový kapr

Cibulový kapr je pokrm, který se připravuje z filety kapra, které jsou nejprve osolené a pokapané citronovou šťávou. Filety se obalí v mouce smíchané s paprikou, a poté se opečou...

Palermský králík recept
Uložit recept!
recept
recept

Palermský králík

Palermský králík je pokrm, který se připravuje marinováním kousků králíka v aromatické směsi. Tento recept zahrnuje cibuli nakrájenou na proužky, bobkový list a pepř, které se sp...

Dušené debrecínské zelí
Uložit recept!
recept
recept

Dušené debrecínské zelí

Dušené debrecínské zelí je výtečný pokrm, který kombinuje zelí s kousky špeku a kvalitními uzenými debrecínskými párky. Tato bohatá směs chutí dokáže jednoduše nahradit celou v...

Sója s houbami a rýží recept
Uložit recept!
recept
recept

Sója s houbami a rýží

Sója s houbami a rýží je chutné a výživné jídlo, které se připravuje z namočené sóji, která se vaří spolu s celou oloupanou cibulí, česnekem a bobkovým listem, dokud nezměkne. Po...

Boršč z kysaného zelí  (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Uložit recept!

Boršč z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Boršč z kysaného zelí je tradiční pokrm, který se připravuje z vepřového a hovězího masa. Maso se nejprve vloží do hrnce a zalije vodou. Do vývaru se přidá sůl, pepř, bobkový list a nové...

Kuřecí stehýnka (paličky) - sci-fi JH
Uložit recept!

Kuřecí stehýnka (paličky) - sci-fi JH

Kuřecí stehýnka, známá také jako paličky, jsou lahodným pokrmem, který je třeba nejprve orestovat na rozpáleném sádle, aby se z nich uvolnila dokonalá chuť. Po opečení se podávají na tal...

Kuřecí špalíčky na divoko recept
Uložit recept!
recept
recept

Kuřecí špalíčky na divoko

Kuřecí špalíčky na divoko představují chutné a šťavnaté kousky kuřecího masa, které jsou obohaceny o směs aromatického koření a čerstvé zeleniny. Díky pomalému dušen...

Mlíkačka
Uložit recept!

Mlíkačka

Mlíkačka je jídlo, které se připravuje z nudliček vařených ve vodě do měkka. Poté se k nim přidává koření, mléko, sůl a cukr podle chuti, spolu s Maggi nebo bujónem....

Nakládaný pikantní hermelín
Uložit recept!

Nakládaný pikantní hermelín

Nakládaný hermelín je oblíbenou pochoutkou, která skvěle ladí s pivem. Tento sýr s bílou plísní na povrchu je skvělou volbou, když máte chuť na něco chutného. Jeho pikantní marináda p...

Nakládaný česnek recept
Uložit recept!
recept
recept

Nakládaný česnek

Pokud patříte mezi fanoušky česneku a jeho chuť je pro vás nepostradatelná v kuchyni, může se stát, že vám občas dojde a bude třeba improvizovat. V takovém případě vyzkoušejte nakláda...

Výborná rajská omáčka recept
Uložit recept!
recept
recept

Výborná rajská omáčka

Rajská omáčka je oblíbeným pokrmem české kuchyně, jejíž kořeny lze nalézt v Itálii, známé svými chutnými rajčaty. Tento pokrm si získává srdce mnoha lidí, kteří si jej obl...

Myslivecká roláda recept
Uložit recept!
recept
recept

Myslivecká roláda

Myslivecká roláda je chutné jídlo připravené z jemně naklepaného a kořeněného vepřového a hovězího masa. Hovězí maso se nejprve potřísní hořčicí a na něj se umístí vrstva vepřového m...

Rajská omáčka
Uložit recept!

Rajská omáčka "habunda"

Rajská omáčka "habunda" je lahodný pokrm, který se vyznačuje bohatou chutí a příjemnou vůní. Základem je jemně nasekaná cibule, která se nejprve na másle opraží do zlatova. Do cibulového...

Žebírka z Kolkovny recept
Uložit recept!
recept
recept

Žebírka z Kolkovny

Vepřová žebírka upečená v troubě jsou lahodná a šťavnatá, díky čemuž se stávají skvělým pokrmem. Jejich jedinečnou chuť umocňuje jemně nasládlá a aromatická marináda, která dodává...

Zeleninova polevka Minestrone recept
Uložit recept!
recept
recept

Zeleninova polevka "Minestrone

Minestrone je chutná zeleninová polévka, která se připravuje s různými druhy zeleniny a fazolemi. Nejprve je potřeba propláchnout a scezené fazole, poté se v hrnci na olivovém oleji...

Uzený vývar s Pražským svítkem recept
Uložit recept!
recept
recept

Uzený vývar s pražským svítkem

Uzený vývar s pražským svítkem je klasická česká polévka, která harmonicky spojuje intenzivní chuť uzeného masa s delikátní jemností pečeného svítku. Tato kombinace vytváří vyso...

Kuře pečené se zeleninou,hříbky a brusinkami recept
Uložit recept!
recept
recept

Kuře pečené se zeleninou,hříbky a brusinkami

Kuře pečené se zeleninou, hříbky a brusinkami je chutné a výživné jídlo, které kombinuje šťavnaté kuřecí maso s bohatou směsí zeleniny a houbami. Při jeho přípravě se celé kuře r...



×