Česnekový bůček na pivě
Česnekový bůček na pivě je jednoduchý a chutný pokrm, který kombinuje lahodný bůček, pivo a česnek – ingredience, které se vzájemně skvěle doplňují. Jeho příprava je rych...
Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě
Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě je chutné jídlo, které kombinuje výrazné aroma česneku a zázvoru s křehkým masem. Krkovice se nejprve osolí a poté se obohatí o plátky...
Recept Rizoto s máslovou dýní na šalvěji
14. listopad 2016 Rizoto s máslovou dýní na šalvěji rozhodně vyzkoušejte. Je to lehké a zdravé jídlo a obejde se bez masa. Troubu přede.
Podobné recepty jako Recept Rizoto s máslovou dýní na šalvěji
Bůček na pivu - pikantní
Pikantní bůček na pivu je lahodné jídlo, které si můžete připravit podle našeho receptu. Tato pokrm kombinuje šťavnatost bůčku s výraznou chutí piva a kořením, což mu dodává nevšední a...
Pečený vepřový bůček na cibuli
Pečený vepřový bůček je tradiční české jídlo, které se připravuje na cibuli a česneku, což mu dodává vynikající chuť. Tento pokrm je oblíbený pro svou šťavnatost a výrazno...
Pivovarský bůček
Pivovarský bůček je lahodné jídlo, jehož základem je vepřový bůček nakrájený na silnější plátky, které se nejprve jemně naklepou a osolí. Poté se na oleji orestuje cib...
Pikantní bůček na hořčici
Pikantní bůček na hořčici je lahodné jídlo, které si můžete dopřát, i když vepřový bůček by neměl být na jídelníčku příliš často. Tento pokrm skvěle chutná s křupavým chlebem a kyselými o...
Hovězí kýta na pivě
Hovězí kýta na pivě je pokrm připravovaný z plátků masa nakrájených na nudličky, které se nejprve opečou na vyškvařené slanině. Maso se osolí a opepří, poté se dusí ve vlastní šťávě, dokud...
Pavlův plněný bůček
Pavlův plněný bůček je lahodné jídlo, které se skládá z vykostěného bůčku, do nějž je vytvořena kapsa. Tato kapsa je jemně ochucena solí a pepřem a potřená hořčicí. Jako náplň se použív...
Citronovo - česnekový zázrak
Citronovo-česnekový zázrak je přírodní likér, který využívá jedinečné vlastnosti česneku a citronu. Česnek je známý svými zdravotními benefity, zatímco citron účinně neutralizuje nežádou...
Párky na pivě
Párky na pivě jsou jednoduché a chutné jídlo, které se připravuje z nařezaných párků, které se kombinují s kolečky cibule, kostičkami papriky, kečupem a pepřem. Toto směs se poté peče v p...
Smažený uzený bůček
Smažený uzený bůček je lahodná delikatesa připravená z libového uzeného bůčku, který se nejprve nakrájí na plátky a potře se směsí česneku a soli. Tyto plátky se nech...
Kuřecí ragú na pivě
Kuřecí ragú na pivě je chutné jídlo, které spojuje kousky kuřecího masa s cibulí, paprikou, rajčaty a slaninou. V tomto pokrmu se rovněž objevují fazolky, které dodávají texturu a svěž...
Bůček zapečený s těstovinou
Bůček zapečený s těstovinou je lahodný pokrm, který kombinuje šťavnatý bůček s křupavou cibulkou a aromatickým česnekem. Mleté maso se dusí na jemně zpěněné cibuli,...
Sladkokyselý křupavý bůček
Sladkokyselý křupavý bůček je chutné jídlo, které se připravuje z bůčku nakrájeného na plátky silné asi 1 cm a široké 6 cm. Maso je nejprve osolené a poté smíchané s...
Opět zelko tentokrát s plněným bůčkem
Tento recept na zelí je obohacen o plněný bůček. Bůček se připravuje tak, že do něj vytvoříme kapsu a naplníme ji chutnou směsí. K náplni použijeme nakrájené rohlíky, které předtím z...
Bún chả - grilovaný vietnamský bůček
Bún chả je tradiční vietnamské jídlo, které přináší osvěžení a nové chutě do našeho jídelníčku. Tato specialita se skládá z grilovaného vepřového bůčku, který je mari...
Nakládaný bůček - Pantůček
Nakládaný bůček - Pantůček je zajímavý recept, který využívá tradiční metodu přípravy bůčku. Tento pokrm začíná vařením bůčku, který je následně obalený v pikantní směsi koření. P...
Kotlety na pivě, medu a zázvoru
Kotlety na pivě, medu a zázvoru jsou pokrmem, který se vyznačuje jemně naklepaným masem, které je následně ochuceno směsí zázvoru a koření pro vepřové maso. Tento pokrm se...
Staročeské plátky podlévané pivem
Staročeské plátky podlévané pivem spojují v sobě vepřové maso a zeleninu, které jsou potřený hrubozrnnou hořčicí. Po upečení v troubě vznikne jemná omáčka, která skvěle doplňuje...
Vepřový steak na pivě
Vepřový steak na pivě je chutné a šťavnaté jídlo, které se připravuje z 150 g vepřového masa. Steak se nejprve naklepe, osolí a opepří. Poté se na pánvi s rozpáleným olejem prudce opeče z...
Bůček na cibuli a jablíčkach
Bůček na cibuli a jablíčkách je chutné jídlo, které se připravuje z plátků jemně naklepaného bůčku, ochuceného solí a kořením. Na dno pekáče se rozložení kolečka cibule,...
Paprikovaný vepřový bůček
Paprikovaný vepřový bůček je skvělou volbou pro sytou večeři nebo rychlý studený oběd. Příprava tohoto pokrmu je nenáročná a spočívá v vaření vepřového bůčku s různými kořeními...
Vánočka z bůčku
Vánočka z bůčku je originální pokrm, který nabízí slanou variantu tradičního vánočního moučníku. Místo sladkého těsta je připravená z bůčku, což jí dodává plnou a výraznou...
Česnekové užívání na náš organismus
Česnek je oloupaný a prolisovaný, zatímco tymián je jemně rozdrcený, například v hmoždíři nebo mletím. Tyto dvě ingredience se smíchají v misce a zavarí se medem, co...
Podle Magdaleny Dobromily - Vepřové na pivě
Vepřové na pivě podle Magdaleny Dobromily je jednoduché jídlo, které pro vás přináší štědrou chuť domácí kuchyně. Kousky vepřového masa se osolí a dochutí kmínem, česneke...
Vepřový bůček na černém pivu
Vepřový bůček na černém pivu je lahodný a vydatný pokrm, který se skvěle hodí jako hlavní chod. K tomu se doporučuje podávat spolu s kysaným zelím a houskovými knedlíky, což vytváří...