Čertovské kotlety
Čertovské kotlety jsou pokrm, který se připravuje z naklepaných a dochucených kotlet. Ty se nejprve osolí a opepří, poté se z jedné strany opékají na pánvi. Před otočením na druhou stranu s...
Hrnec ORIENT s cizrnou
Hrnec ORIENT s cizrnou je aromatické a výživné jídlo, které se připravuje na pánvi s kapkou oleje. Tato pokrm kombinuje cizrnu, která je bohatá na bílkoviny, s dalšími ingrediencemi, j...
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě je pokrm, který kombinuje šťavnatost masa s aromatickými bylinkami a jemnou hořčicí. Před přípravou se maso mírně naklepe a na okraj...
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré jsou výtečné jídlo, které se připravuje téměř samy v pomalém hrnci. I když je třeba na výsledek chvíli čekat, během vaření si můžeme užít ča...
Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce
Tento recept na krůtí maso s lečem a zeleninou připravený v pomalém hrnci přináší lahodný pokrm plný chuti. Výsledná kombinace šťavnatého krůtího masa a aromatické zeleniny vytvoří v...
Čertovské řízečky
Čertovské řízečky jsou lahodné pokrmy připravené z nakrájeného masa a cibule. Maso se krájí na tenké nudličky a cibule se rozseká na měsíčky. Vše se marinujeme ve specialně připrave...
Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Krkovice připravená v pomalém hrnci je vynikající pokrm, který si zamilujete. Tento recept přináší jedinečný způsob, jak onen kousek masa upravit, a to nejen jeho chuťovým profilům....
Vepřové maso na česneku se zeleninou-(Parní hrnec)
Vepřové maso na česneku se zeleninou připravujeme tak, že nejprve maso mírně naklepeme a hojně osolíme. Poté je potřeme česnekem a zakápneme worcesterem a sojovou omáčkou z obou stran...
Hrnkový chléb
Hrnkový chléb je jednoduchý a chutný domácí chléb, který se připravuje z mouky, soli, droždí a vody. Do mísy se nejprve smíchá mouka se solí a vytvoří se v ní důlek, kam se v...
Marinovaná kuřecí křidýlka z pomalého hrnce
Marinovaná kuřecí křidýlka z pomalého hrnce jsou oblíbeným pokrmem, který si dokonce zvládnou připravit i děti. Vytvoření marinády trvá jen pár minut a je jako míchání kouzelného...
Letní kuřecí hrnec
Letní kuřecí hrnec je lahodné jídlo připravené z kuřecích stehen, která jsou nejprve rozřezána na osmi kousků, a poté osolena a opepřena. Tyto kousky se obalí v mouce, což při...
Čertovské závitky
Čertovské závitky jsou výjimečná pochoutka, kterou tvoří tenké plátky masa, které jsou nejprve naklepány a ochuceny solí a kořením. Pro nejlepší chuť se doporučuje nechat je odležet...
Čertovy kotlety
Čertovy kotlety jsou chuťově intenzivní pokrm připravený z vepřových kotlet, které jsou prohloubené a naplněné směsí sýra Gervais, hořčice, sýra Niva a majoránky. Tato sý...
Kuře se zázvorem, jarními cibulkami a aromatickým vývarem z pomalého hrnce
Toto kuře se zázvorem a jarními cibulkami je pokračováním chutí z aromatického vývaru, ve kterém se pomalu vaří. Před podáváním můžete buď vývar nalít přímo na kuře, nebo ho servírov...
Nadýchaný hrnečkový perník
Nadýchaný hrnečkový perník je snadné a rychlé dezert, který si můžete připravit bez potřeby vážení surovin, díky čemuž je ideální i pro začínající kuchaře. Tento recep...
Čertovské špekáčky na leču
Čertovské špekáčky na leču jsou jednoduchým, ale velmi chutným pokrmem, který spojuje pikantní uzeniny s tradičním lečem. Uzeniny se pečou v elektrickém pečícím hrnci, což zaručuje skvělo...
Kuřecí horní stehna pod pokrývkou
Kuřecí horní stehna pod pokrývkou jsou chutné a šťavnaté jídlo, které se připravuje z kuřecího masa marinadovaného ve směsi vajec, hořčice, zázvoru, česneku a libečku. Ma...
Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým pivem
Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce je lahodný pokrm, který se připravuje ze silnějších plátků kvalitní jehněčí kýty. Tyto plátky jsou prošpikované osvěžujícími...
Čertovy kuřecí medailonky
Čertovy kuřecí medailonky jsou chutné kousky kuřecího masa, které jsou před přípravou očištěné, naklepané a dochucené solí. Tyto medailonky jsou obalené v hladké mouce, což jim dod...
Čertovský guláš doktora Solferna
Čertovský guláš doktora Solferna je lahodné jídlo, které se připravuje na sádle. Základem je jemně osmažená cibule, do které se přidá osolené a opepřené maso. To se krátce opéká, p...
Čertovská omáčka
Čertovská omáčka je lahodné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Tato omáčka je plná chuti a perfektně se hodí jako doplněk k vašim oblíbeným jídlům. U...
Čertovská jatýrka
Čertovská jatýrka jsou chutné jídlo připravené na sádle s cibulí, která se nejprve jemně osmaží do zlatova. Následně se přidává paprika a chilli pro pikantnost, a nakonec se do směsi...