Černé jeřabiny aronie na způsob brusinek recept
1 kg černých jeřabin - aronie 60 dkg cukru 1 vanilkový cukr 1/2 lžičky mleté skořice (nebo skořicový cukr) 3-4 hřebíčky sklenka rumu 1 Pektogel 1/2 lžičky kyseliny citronové Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup
Podobné recepty jako Černé jeřabiny aronie na způsob brusinek
Likér z černých jeřabin recept
Postup přípravy 1 litr opláchnutých jeřabin přelijeme 1 litrem vařící vody a necháme je 4-5 dní v chladu. Pak je trochu promačkáme a přecedíme. Do šťávy přidáme 40 dkg cukru a krátce povaříme. Do vychladlého přilijeme rum a mandlovou tresť. Poznámka autorky receptu Zdroj: časopis Lidové recepty (jen
Podobné recepty jako Likér z černých jeřabin
Džem z jeřabin recept
Černé jeřabiny jsou výborné naložené jen se solí. Na sýrové jednohubky s křenem nebo s česnekem. Stačí pak jen propláchnout, aby nebyly od soli a zapíchnout do nich párátko. casino. 22. 11. 2013 13:32. Zbyňár: No jo, no..., to je snad ironie, Aronie se slivovicí.
Podobné recepty jako Džem z jeřabin
Sirup z jeřabiny recept
Postup přípravy Omyté jeřabiny rozemeleme, nebo rozmixujeme a dáme do kastrolu. 10 minut povaříme,přecedíme přes plátýnko. Přidáme cukr a znovu 10 minut povaříme. Při vaření sbíráme pěnu. Na 1 litr šťávy dáme 900 gr cukru. Poznámka autora receptu Já pro jistotu dávám sirup horký do zavařovacích skle
Podobné recepty jako Sirup z jeřabiny
Zdravotní marmeláda z černého jeřábu aronie recept TopRecepty ...
Postup přípravy Černé jeřabiny otrháme ze stopek, nekvalitní plody vyhodíme, ostatní propláchneme teplou vodou a necháme okapat. Jeřabiny nasypeme do kastrolu, podlijeme vínem a vaříme asi půl hodiny. Pak plody trochu podrtíme, přidáme koření a cukr a povaříme do zhoustnutí. Ke konci varu přidáme So
Podobné recepty jako Zdravotní marmeláda z černého jeřábu aronie TopRecepty ...
Pečený čaj recept
Postup přípravy Větší ovoce nakrájíme na kostičky (i oloupaný citron) a vložíme do pekáče. Přidáme všechno ostatní drobné ovoce, posypeme cukrem. Nakonec přidáme všechno koření a dobře promícháme. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180-200 °C po dobu přibližně 30 minut. Během pečení směs asi dvakrát
Podobné recepty jako Pečený čaj