Guláš nejlepší!!! recept
Maso nakrájíme na menší kostky, cibuli na drobno a česnek prolisujeme. Vepřové sádlo vložíme do hrnce a na něm do lehce hněda osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme maso a restujeme, až se maso zatáhne. Ke konci osolíme, opepříme a přidáme kmín. Následně přidáme papriku, promícháme, přidám
Podobné recepty jako Guláš nejlepší!!!
Výborný guláš z tlakového hrnce zvládne opravdu každý ...
500 g masa na guláš (hovězí, krůtí nebo jiné) a nebo hlíva ústřičná. cca 250-300 g cibule. (ještě neoloupané; cca 0,5 g cibule na 1 g masa / anebo cca 45 g již smažené = cca 0,1 g smažené cibule na 1 g masa) 1 lžíce sladké papriky. 1/3 až 1/2 lžičky pálivé papriky. 1-2 stroužky česneku.
Podobné recepty jako Výborný guláš z tlakového hrnce zvládne opravdu každý ...
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Klasický hospodský guláš (vídeňský) Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku. 5,0 (389×) Eliza. 326 názorů.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:….. recept ...
V kastrolu na oleji nebo másle orestujte zeleninu (čím více budete restovat, tím více bude omáčka hnědá). Přidejte kosti, slaninu nakrájenou na kostky, šunku. Přidejte máslo a podlijte vínem klidně 0,5 litru a nechte vařit klidně 4 hodiny. Vyndejte kosti a všechno přelijte přes cedník a co vám zůsta
Podobné recepty jako Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:….. ...