Červená cibulová marmeláda recept


Červená cibulová marmeláda recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Červená cibulová marmeláda, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Červená cibulová marmeláda. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Červená cibulová marmeláda receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Cibulová marmeláda z červené cibule

Cibulová marmeláda je fantastická chuťovka, která skvěle ladí ke grilovanému masu, k sýrům, ale můžete ji použít i jako ingredienci při vaření. Lžíce cibulády dodá skvělou chuť třeba čočkové polévce, dodá super chuť burgerům nebo poslouží jako náplň do šneků z listového těsta.

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda z červené cibule

Cibulová marmeláda recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibulová marmeláda recept

Suroviny: cibule červená, česnek, olej olivový, cukr hnědý, tymián sušený, chilli, víno červené, ocet vinný červený, sůl, pepř mletý. Cibulová marmeláda, známá jako cibuláda, se od ovocných zavařenin liší svou pikantní chutí. Ideální je jako příloha ke grilovanému masu.….

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda

Marmeláda z červené cibule recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Marmeláda z červené cibule recept

Suroviny. 2 kg červené cibule (nakrájené na plátky) 4 stroužky česneku (nakrájené na plátky) 140 g másla. 4 lžíce olivového oleje. 140 g hnědého cukru. 1 lžíci lístků čerstvého tymiánu nebo 1/2 lžičky sušeného. 1/4 lžičky mletého chilli (nemusí být) 750 ml červeného vína.

Podobné recepty jako Marmeláda z červené cibule

Cibulová marmeláda recept

Cibulová marmeláda

Připravíme si asi 6 menších zavařovacích sklenic nebo sklenic se šroubovacím uzávěrem, které pečlivě vymyjeme a osušíme. Cibule očistíme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi zahřejeme olej a cibuli na něm zpěníme. Poté přililjeme víno, ocet, přidáme tymián (je lepší snítky svázat provázkem, lépe se pak s

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda

Červená cibulová marmeláda
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Červená cibulová marmeláda

2 stroužky česneku. 1 kg červené cibule. Pracovní postup: Červenou cibuli s česnekem zpěníme na oleji. Poté přidáme nasekaný tymián, pepř, sůl, cukr a vše promícháme. Oheň snížíme na minimum a vaříme asi 40 minut, dokud se vzniklá šťáva neodpaří a cibulka nezačne karamelizovat.

Podobné recepty jako Červená cibulová marmeláda

recept internet
recept internet

Cibulová marmeláda

1 V hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibuli a česnek a při střední teplotě mícháme do změknutí asi 10 minut. Ochutíme solí a pepřem. Přidáme víno nebo ocet a přivedeme do varu. Snížíme teplotu a zvolna vaříme s občasným zamícháním 35-40 minut nebo až směs zkaramelovatí a má sirup. RADA: Tipy na domác

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda

Cibuláda z červené cibule
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibuláda z červené cibule

Marmeláda z cibule vás oslní sladko-kyselo-pikantní chutí a můžu zaručit, že se stane stálicí vaší kuchyně. Je to totiž nadpozemská dobrota. 1 porce 60 minut Suroviny červená cibule 3 kg česnek 6 stroužků máslo 150 g olivový olej 5 lžic třtinový cukr 170 g tymián (čerstvý nebo sušený) chilli 1/2 lži

Podobné recepty jako Cibuláda z červené cibule

recept internet
recept internet

Cibulová marmeláda

1 lžíce másla 350 ml červeného vína Pracovní postup: V hrnci zpěňte máslo s olivovým olejem a na nejmenším ohni na nich restujte cibuli s česnekem. Po deseti minutách přidejte cukr, tymián a polovinu octa, promíchejte a na malém plamínku nechte nezakryté dusit asi deset minut, často promíchávejte.

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda podle Ihnačáka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibulová marmeláda podle Ihnačáka recept

Cibuli překrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpálíme trochu oleje a cibuli orestujeme do zlatohněda. Osolíme a opepříme. Přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Přilijeme šťávu z pomeranče a balsamico. Dobře promícháme a přikryté dusíme asi 20 minut, dokud nevznikne hustá marmeláda

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda podle Ihnačáka

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda - recept: V hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibuli a česnek a při střední teplotě mícháme do změknutí asi 10 minut. Ochutíme solí a pepřem. Přidáme víno nebo Ochutíme solí a pepřem.

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda

recept internet
recept internet

Cibulová marmeláda III.

1 Cibuli nakrájíme na kolečka a promícháme se solí a necháme 1 hodinu stát. Cukr, ocet a v gáze zavázané hřebíčky dáme do hrnce a vaříme 5 minut. Přidáme cibuli a kmín, přivedeme k varu a pomalu vaříme na minimu 2 hodiny, dokud sirup nezhoustne a cibule bude mít zlatohnědou barvu.

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda III.

recept internet
recept internet

Cibulová marmeláda II.

1 Ohřát máslo a olivový olej, vložit do něj cibuli a česnek nakrájené na plátky, míchat, až se všechno promísí, chvilku dusit, posypat cukrem, pepřem, solí a tymiánem a chilli a na mírném ohni (oheň snížit na minimum) nepřikryté smažit 40-50 minut za občasného promíchání. Šťáva se odpaří a cibule po

Podobné recepty jako Cibulová marmeláda II.

Cibuláda recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibuláda recept

Cibulová marmeláda Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 aaura 100 min Načíst další Přečtěte si Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha Hodnocení 30× Citronový krém Lemon curd má příjemnou chuť a není moc tučný. Je úžasný na palačinky i na slep

Podobné recepty jako Cibuláda

Marinovaná cibule recept

Svaříme vodu s octem, cukrem, solí a semínkem a odstavíme. Připravíme čisté skleníčky a naplníme cibuli s feferonkou. Zalijeme horkým nálevem a necháme bez uzavření vychladnout. Poté zavíčkujeme a uložíme do lednice. Používáme jako přílohu k masu, nebo do salátu, ale i samotná jen tak je výborná.

Podobné recepty jako Marinovaná cibule

Cibulová omáčka s uzeným masem
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibulová omáčka s uzeným masem

Cibulová omáčka s uzeným masem - recept: Uzené maso uvaříme s kořením ve vodě do měkka.Na oleji nebo sádle osmažíme nakrájené bílé části cibule. Zasypeme moukou a opražíme do zlatova. Jakmile

Podobné recepty jako Cibulová omáčka s uzeným masem

Cibulové chutney (čatní)

Suroviny: olej olivový, cibule červená, chilli paprika čerstvá, cukr hnědý, sůl, ocet vinný červený. Cibulové chutney připravené z červené cibule je lahůdka, kterou využijete především v době grilování. Doplní jak masa, tak sýry i zeleninu. Její….

Podobné recepty jako Cibulové chutney (čatní)

Cibulová červená řepa  sladkokyselá příloha
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibulová červená řepa sladkokyselá příloha

1 Červenou řepu uvaříme v osolené vodě doměkka (cca 1 hodinu). Po uvaření řepu oloupeme a pokrájíme na měsíčky nebo kostičky. Na trošce oleje osmažíme na měsíčky pokrájenou cibuli (o trochu více než dosklovata). Přidáme pokrájenou řepu, osolíme, osladíme a okyselíme.

Podobné recepty jako Cibulová červená řepa sladkokyselá příloha

Zeleninový salát s kuřecím masem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zeleninový salát s kuřecím masem recept

cibule, okurka salátová, kapie červená, kapie žlutá, kapie zelená, rajče, salám měkký, vejce, sýr eidam, zelí čínské, prsa kuřecí, majolka, pepř, sůl, olej. Všechno důkladně očistíme a omyjeme. Cibuli nakrájíme nadrobno, kapii, rajčata, okurku, a čínské zelí nakrájíme na kousky. Salám, vejce a cihlu

Podobné recepty jako Zeleninový salát s kuřecím masem

Cibulová krkovička recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibulová krkovička recept

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, hořčice plnotučná, sůl, pepř, olej. Krkovičky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Plátky masa zprudka opečeme na oleji nejdříve stranou, která není….

Podobné recepty jako Cibulová krkovička

Marmeláda z červeného rybízu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Marmeláda z červeného rybízu recept

Dobře opláchnuté ovoce prolisujeme na strojku na ovoce. Na 1 kg šťávy přidáme 500-600 g cukru. Šťávu prudce vaříme,až se částečně odpaří. Pak po částech přidáváme cukr a znovu vaříme. Kápnutím na studený talířek poznáme jestli už marmeláda rosolovatí.

Podobné recepty jako Marmeláda z červeného rybízu

Cibulová omáčka s uzeným masem

1 Uzené maso uvaříme s kořením ve vodě do měkka. 2 Na oleji nebo sádle osmažíme nakrájené bílé části cibule. Zasypeme moukou a opražíme do zlatova. Jakmile nám začne jíška hnědnout, zalijeme ji zchládlým vývarem z uzeného masa, rozšleháme metličkou a přivedeme k varu. Povaříme asi 10 minut. 3

Podobné recepty jako Cibulová omáčka s uzeným masem

Cibulová omáčka s kari
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibulová omáčka s kari

Cibuli nakrájíme na kolečka, krátce opražíme, přidáme kari a mouku a za stálého míchání upražíme do bleda. Přilejeme vývar a mléko v poměru 1:1 (nemusíte přesně) v takovém množství, abychom dostali omáčku přiměřené hustoty. Osolíme a ještě krátce povaříme. Podáváme s brambory a na tvrdo uvařeným vaj

Podobné recepty jako Cibulová omáčka s kari

Kde najít informace



×