Bigos recept
Mezitím do 2. hrnce dáme nadrobno nakrájené čerstvé zelí, okmínujeme, podlejeme troškou vody a dusíme. Asi po 25 min. přidáme propláchnuté kysané nebo sterilované zelí (propláchnuté) a dusíme cca 10 min. Na zelí by mělo stačit celkem cca 35 min. Do největšího hrnce dáme směs masa a zelí a pečlivě vš
Podobné recepty jako Bigos
Čabajská klobása Csabai kolbász recept
Polská kuchyně: To není jen bigos. Znáte třeba speciální vepřový kotlet schabowy? Znáte třeba speciální vepřový kotlet schabowy? Skořicový čaj: Dokonalý zabiják bacilů pomáhá i s hubnutím!
Podobné recepty jako Čabajská klobása Csabai kolbász
,,BIGOS-recept od mých polských přátel
,,BIGOS"-recept od mých polských přátel? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako ,,BIGOS-recept od mých polských přátel